|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-13-2007, 19:21
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Vas
|
a B-ben pl már nem olyan egyszerű és főleg nem biztonságos átépülni... inkább vigyék a tekiket, minthogy a földet. 
azért írtam földet, mert hát mit építsél át, ha nem barakkokat és tornyokat?
egyébként osztom Valezius véleményét: egy rendes játékos le fog szállni rólad több rend lopás után, ha küldesz 1 üzit. persze az ősöket nem szabad említeni, mert azzal megásod a saját sírodat. 
igen, idegrendszer kell hozzá, vagyis a legidegesítőbb helyzetekben is nyugodt kell maradni. talán ezért is nem ajánlott kezdőknek és idegroncsoknak. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

04-13-2007, 19:46
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
a B-ben pl már nem olyan egyszerű és főleg nem biztonságos átépülni... inkább vigyék a tekiket, minthogy a földet. 
azért írtam földet, mert hát mit építsél át, ha nem barakkokat és tornyokat?
egyébként osztom Valezius véleményét: egy rendes játékos le fog szállni rólad több rend lopás után, ha küldesz 1 üzit. persze az ősöket nem szabad említeni, mert azzal megásod a saját sírodat. 
igen, idegrendszer kell hozzá, vagyis a legidegesítőbb helyzetekben is nyugodt kell maradni. talán ezért is nem ajánlott kezdőknek és idegroncsoknak. 
|
ja, egyetértek, csak tod, amíg az 5-ödik szinten vagyok, addig elég nehéz megosztanom a nem létező tapasztalataimat a 2/B-ről... 5. szinten meg könnyen átépülsz.
|

04-13-2007, 20:50
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
2-ben (habár ott még nem jártam, ezt mégis tudom valamelyest) drágább az átépítés és ott a földet már igencsak őrzik 
|

08-25-2007, 12:29
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
tolvajbecsület:)
a legtöbb csoportban a nyersanyag is elég drága (persze van ahol nem, ott meg mindek vagy törpe??  ), és mint tolvaj inkább ar aktárat lopom. még a raktárkulccsal is többet hoz mint ha tekire mennék, nem beszélve arról, hogy ha ellopom at ekijeit azt megsinyli, ha csak a raktárát eszegetem, akkor arra tüsszent egyet és termel tovább...nem illik levágni az aranytojást tojó tyúkot. na persze azt a tyúkot ami nem tojik semmit, az csak a tányérban mutat jól...
ha zavar, hogy lopják a tekijeid, tarts sok nyersanyagot
ha zavar hogy lopnak, akkor legyen sok tolvajod...tudom ez bajos, szóval szokj hozzá...
|

08-25-2007, 13:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by asher
a legtöbb csoportban a nyersanyag is elég drága (persze van ahol nem, ott meg mindek vagy törpe??  ), és mint tolvaj inkább ar aktárat lopom. még a raktárkulccsal is többet hoz mint ha tekire mennék, nem beszélve arról, hogy ha ellopom at ekijeit azt megsinyli, ha csak a raktárát eszegetem, akkor arra tüsszent egyet és termel tovább...nem illik levágni az aranytojást tojó tyúkot. na persze azt a tyúkot ami nem tojik semmit, az csak a tányérban mutat jól...
ha zavar, hogy lopják a tekijeid, tarts sok nyersanyagot
ha zavar hogy lopnak, akkor legyen sok tolvajod...tudom ez bajos, szóval szokj hozzá...
|
Nekem egy tolis rendszerint a tekimet lopja, pedig keveset tartok. Simán gazdaságosabb lenne neki, ha a raktárt vinné, de a tekiért még tolit ölni is hajlandó, holott csak miatta teszem fel a tisztánlátást, a raktárkulcsot pedig nem használom.
|

08-26-2007, 02:36
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Kimaradt a varis megoldás
Így végigolvasva kimaradt egy elég hatékony védekezési forma:
Bár más fajjal játszom azért ez törphöz is jó lehet:
Tarts tolik helyett több varit.Ha lopnak nézel egy térkaput,és
közvetlenül az első lopás után leviszed a készülijét.
Nekem az eddigi 4 enyveskezűből 3 így le lett tudva. 
A negyediket meg zöldben megkértem és leszállt rólam. 
|

08-26-2007, 09:25
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by webesc
|
Kipróbáltad ezt 1k heki fölött is? Mert ha én annyi varit tartanék a törpimmel, hogy az elfet aki mérgez fel tudjam fedni, akkor még a betonorik is engem vernének befele szerintem...
|

08-27-2007, 01:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by webesc
|
Varisabb fajjal jó megoldás lehet, de a törp igen gyenge variban. Ráadásul egy jobb tolvaj leviszi magától a készülijét rajtad mire neked egyáltalán felvillan az eseményjelződ.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|