Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-11-2007, 20:44
Csuri Csuri is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

aszonyt? bocs de álathigot tanulok és le vagyok fagyva kicsit
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-11-2007, 20:47
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Csuri View Post
aszonyt? bocs de álathigot tanulok és le vagyok fagyva kicsit
akkor sorry összekevertelek valakivel booooocs uhhh
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 04-11-2007, 20:58
Csuri Csuri is offline
Junior Member

Longevity: 95%

semmi gond
Reply With Quote
Old 04-12-2007, 21:32
Fransisco Fransisco is offline
Junior Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Épület Van %
Barakk 111
Ortorony 80

Bár lehet gyenge katonailag... A franctudja...
Ha 191 hekit szánsz erre, és csak védekeni szeretnél hadilag, sztem jobb, ha 95 torony 95 barakkban + 1 akármi másban gondolkodsz, vagy még inkább 93 torony és barakk + 5 barakk eladnivaló meg szabadon vari-toli veszteség pótlására használható alapkatinak.
Reply With Quote
Old 04-13-2007, 12:08
API API is offline
Junior Member

Talking

Quote:
Originally Posted by /keselyu/ View Post
Hello.
At akarom epiteni egy regi orszagomat (gnom, varis/tolis, tanyafree) hadis/tanyas oriva es ehhez kapcsolodoan van par kerdesem:

1. hogy nezzen ki 700-800 heki korul, tanyasan, ugyhogy eleg legyen napi 2 fellepes (mennyi vari/toli/katona), inkabb deffenziv jatekra, hogy teljenek a korok?
2. melyek azok a problemak, amelyek felmerulnek hadis gnomnal, es hogyan oldjatok ti meg ezeket (pl. gomb nelkuli foldfogalalas, rengetes, emberrablas, stb)?
3. milyen szemelyiseget valasszak (tudosra vagy tulelore gondoltam)?
4. ti hogy akasztanatok penzt egy ilyen orival?

kosz elore is.

ps. uj vagyok a forumon, atolvastam sok temakort, de nem talaltam valaszt erre, elnezest ha mar felmerult valahol!

Ház 137 10275 17%
Barakk 354 21240 44%
Kovácsmûhely 0
Tanya 108
Könyvtár 0
Raktár 5
Fatelep 0
Kõbánya 0
Fémbánya 0
Agyagbánya 0
Drágakõbánya 0
Õrtorony 80 10%
Kocsma 50 3000
Templom 60 9000
Kórház 0
Piac 0
Bank 6

12 körös/ 800 heki

vaszneg rengetni fognak
és gyújtani is. de akkor ne legyél hadi
egy 12 körös hadiorival nem nagyon csinálsz pénzt kopnak a tekik és ha drága a kaja, akkor az állad is
kevés a varid. szárazvihar után lehet fejetvakarni.

ne legyél hadis gnóm, ha csak a köröket akarod letölteni.
maradj tolis és tornyos nyilas. és annyi vari, hogy ne tudjon mindenki rádnyomni 1-2 rengetést és vihart

de lehet nincs is igazam
Reply With Quote
Old 04-13-2007, 12:53
Grabi Grabi is offline
Member

Longevity: 99%

most ritka kivétel, de kb. igazad van.
én is az oriast javaslom tamagocsizni. de szerintem jó lenne ez a hadignóm, ha szövis lennél íjj-ló felállásban kicsivel több bankkal.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 04-13-2007, 13:15
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by tulip View Post
Szia Keselyű!

Meglepett a kérdésed. Úgy érterlmezem, mintha tanya nélküli országgal játszanál és arra vagy kíváncsi, hogyan kell tanyával játszani. Tanyával mindenki tud játszani, de tanya nélkül kevesen. Ez olyan, mintha Darnyi Tamás attól rettegne, hogy megfullad a fürdőkádban.

Hogy nmennyi tanya kell? Ha gnóm fajjal játszol, függ a személyiség(ek)től, a tekercseketől, a raktárak, házak, templomok, barakkok, kocsmák számától, telítettségétől, és még néhány dologtól, pl. ártó varázslat, a napi 2-szeri belépés mennyire egyenletes időben, tele veszed-e a raktárakat gabonával, nem-e lopnak tőled, stb. Nincs két teljesen egyforma ország.

Szóval megválaszolni a kérdésedet nem lehet. Annyit tudok javasolni, hogy legyél fél-elf toli, akkor meg tudod gömbözni és gel is tudod mérni az olyan országokat, amilyennel játszani szeretnél és idővel rájössz, hogyan is csinálhatják.

Szerintem két dolog fordulhat elő. Vagy sosem volt életképes, nem hulla tanya nélküli országod, vagy eljátszod, hogy nem megy egy tanyás gnóm irányítása és várod az ostobábbnál-ostobább válaszokat, remélve hogy jót szórakozol rajtuk.
már ne is haragudj, de ez elég nagy hülyeség. ennyiből semmilyen orid nem lehetne, mert mindet le lehet lopni, be lehet varizni, be lehet támadni...
amúgy meg nem hiszem, hogy ez a lényeg, hogy ha megkérdi milyen legyen az orija gnóm hadi mf-ként, akkor fél-elf-et akarsz belőle csinálni. azt meg be üthetik fosztásra és elviszik a gabonát nem???
Reply With Quote
Old 04-13-2007, 13:51
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
már ne is haragudj, de ez elég nagy hülyeség. ennyiből semmilyen orid nem lehetne, mert mindet le lehet lopni, be lehet varizni, be lehet támadni...
amúgy meg nem hiszem, hogy ez a lényeg, hogy ha megkérdi milyen legyen az orija gnóm hadi mf-ként, akkor fél-elf-et akarsz belőle csinálni. azt meg be üthetik fosztásra és elviszik a gabonát nem???
őőő sztem rosszul értelemzted az egészet, vagy nem olvastad végig egy tanyafree gnóm toli/vari szeretne tanyássá átépitkezni egy kis tamagocsis deffelésre és furcsa mód megértem tulip aggályait... nem tudja hogy kell tanyásan jáccani??? ráadásul nem is 200hekin kérdi hanem 800heki környékén???
toli variként nem látja hogy hogy vannak felépitkezve a környék védekező orijai??? a fél-elfet csak azért mondta hogy azzal könnyeben belát a tamagocsis orikba...

Reply With Quote
Old 04-13-2007, 13:54
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

nem arra mondtam, azt én is furcsállom, mert amit most akar az könnyebb. én arra mondtam, hogy ő azt mondta, hogy szerinte ez nem jó és legyen fél-el azért, hogy jobban belásson más orikba. csakhogy, ha itt is megkérdezheti és nem kerül semmibe minek választana csak azért fajt egy egész szintre, hogy ezt meglássa...
Reply With Quote
Old 04-13-2007, 14:03
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
nem arra mondtam, azt én is furcsállom, mert amit most akar az könnyebb. én arra mondtam, hogy ő azt mondta, hogy szerinte ez nem jó és legyen fél-el azért, hogy jobban belásson más orikba. csakhogy, ha itt is megkérdezheti és nem kerül semmibe minek választana csak azért fajt egy egész szintre, hogy ezt meglássa...
nem is tud, mert akkor újráznia kéne, csak deffelni akar hogy teljenek a top körök, 800heki az már 4.szint és annak is a topja általában a fél-elf beirást én se értem hogy igazán mire irta...

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules