hmm, szerintem nem feltetlen egeszseges ilyen limiteket bepakolni a jatekba...
ennyi erovel akkor csinaljunk olyat, h napi 3* uthetsz csak es 20 tolvajakcional tobbet nem indithatsz...
4-5 milliard meg alapvetoen nem osszeg, persze ha 199 hekin akarod megtermelni, akkor kitart valameddig, de nezhetet ugy is a dologt, h mivan akkor ha elindulsz az 5X-be, es 5-600 kor alatt felersz a topra, es eppen nem ul ott senki 100-120K ponton, akkor neked van eselyed boven feljutni oda, es meg van idod boven, de mar 20 korre lefele nem szivesen kuldozgeted a sereget, de meg nem telt le esetleg az 1000 kor, vagy mondjuk 1 szinttel feljebb van orszagod, ami miatt nem tudsz fellepni, akkor miert ne legyen mondjuk 400 konyvtarad, meg mondjuk ugyanennyi bankod, es termelj?????
miert kene megvonni ezt a lehetoseget a termelni "vagyo" emberektol???
eleg gyenge hasonlat, de akkor mondjuk azt, h akinek van 1 diplomaja, akkor az ne szerezhessen meg1-et, neadj isten 2-ot, mert az nem jo....
es azert irtam itt azt, hogy "nem jo", mert egyenlore ti is csak ennyit irttok a felhalmozasrol, h nem jo, semmi normalis indoklast nem hallottam...
az en szovegemben a nemjo, miert nem jo? persze azert, mert ha nekem van 1 diplomam, a szomszednak meg 3, akkor konyebben talal munkat maganak, mert tobb lehetosege van, es ez nem fair... (mondanank) eleg sokmindenre mondjuk hogy nem fair mind a jatekba, mind az eletbe pedig lehet, h ugyanannyi lehetosegunk van nekunk is, esetleg meg tobb is, mint a masiknak, csak nem hasznaljuk ki.....
|