Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-08-2007, 13:15
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Jesszusom, mekkora kemény ember vagy, ekkora balhét csinálni egy ütés miatt??? ha erős orid van akkor miért nem ütöttél vissza játékon belül?, ha meg nem tudod beütni, miért akarod életbe megverni ha ütött téged és te nem tudod... Ez egy játék vannak szabályok, mint mindenhol amiket be kell tartani ha jáccani akarsz, ráadásul egy olyan játék ami azért megkövetel egy minimális inteligencia szintet...
nem kell azzal jönni, hogy ő mit írt... te nem jelentetted téged nem zavart, ennyi.
te irtál neki olyat amit felhasználhatott ellened, viseld a következményeit.
De ilyen mentalitással inkább javaslom csinálj egy saját játékot "hóditok" cimmel...
Vannak páran akik direkt provokálják a másikat zöldben hogy irjon olyat hogy jelenthessék, de asszem a te esetedben nem sok szükség volt rá...

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-08-2007, 13:35
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Srácok, szépen felfújtuk ezt a buta topicot
Gyarló emberként a lehetetlent is megpróbálva próbáljuk ráébreszteni,hogy nincs igaza...és Ő volt a hibás abban,ami történt vele...

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 04-08-2007, 13:51
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Gyarló emberként a lehetetlent is megpróbálva próbáljuk ráébreszteni,hogy nincs igaza...és Ő volt a hibás abban,ami történt vele...
megjegyzem már nyugodtan abbahagyhatnátok, már vagy másfél napja nem is járt erre...
aki még hozzáír valami hasonló okosságot a témához, már csak koptatja a száját, mert előtte már leírták vagy 20-szor...
Reply With Quote
Old 04-10-2007, 18:25
attila1988 attila1988 is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem szokásod anyázni, csak közölted, hogy megkeresed hol lakik, és rendezzétek le élőben.

Gratulálok, ez aztán a színvonal. És akkor te beszélsz oviról? Oda még nem nőttél fel, még nagyon nem.
Úgy látom nem olvastad el, azt a levelet amit ő küldött meg a csapattársa... Ez az egész abból indult ki, hogy küldtem neki egy levelet, hogy ha nem lenne olyan messze szétk**nám az országát és erre ő meg az egyik csapattársa válaszolt agresszívan és te ezekszerint csak azt a levelet olvastad amibe erre a kettőre válaszoltam. De mind1 még két nap, kíváncsi vagyok mi maradt az országomból...
Reply With Quote
Old 04-10-2007, 18:27
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by attila1988 View Post
Úgy látom nem olvastad el, azt a levelet amit ő küldött meg a csapattársa... Ez az egész abból indult ki, hogy küldtem neki egy levelet, hogy ha nem lenne olyan messze szétk**nám az országát és erre ő meg az egyik csapattársa válaszolt agresszívan és te ezekszerint csak azt a levelet olvastad amibe erre a kettőre válaszoltam. De mind1 még két nap, kíváncsi vagyok mi maradt az országomból...
Te jelentetted őket?
Ha nem akkor téged nem zavart /de ezt már írta vki/, ha te betartod a szabályokat semmi gondod nincs!!!!

A Száműzött visszatér! (#708833)
Reply With Quote
Old 04-10-2007, 18:30
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Mivel téged az nem zavart (hiszen nem jelentetted), ezért utólag kár újragondolni, hogy jajj, de, mégis zavart. Ha zavart volna, akkor jelentetted volna, és el lettek volna bírálva. De mivel nem jelentetted, értelemszerűen semmi kifogást nem találtál azokban az üzenetekben. Ezért nem is értem miért hozod fel őket példának, hiszen semmi bajod nem volt velük.
Old 04-10-2007, 18:58
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:

Érdekes dolog ez. Feltételezem az életkorod miatt hiszed, hogy agresszív, vagy fenyegető levelet csak alpári stílusban lehet írni. Javaslom, járj el könyvtárba, szedj össze némi szókincset, és majd rájössz, hogy működik ez szétk**ás meg hasonlók nélkül is. Tudtommal agresszív levelet lehet írni, én legalábbis írtam már egy párat, és nem vagyok állandóan kitiltva mégse...
Reply With Quote
Old 04-10-2007, 19:00
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Érdekes dolog ez. Feltételezem az életkorod miatt hiszed, hogy agresszív, vagy fenyegető levelet csak alpári stílusban lehet írni. Javaslom, járj el könyvtárba, szedj össze némi szókincset, és majd rájössz, hogy működik ez szétk**ás meg hasonlók nélkül is. Tudtommal agresszív levelet lehet írni, én legalábbis írtam már egy párat, és nem vagyok állandóan kitiltva mégse...
Egyetértek!
Erről jut eszembe:
"A kimondott szó fegyver, a kimondatlan hatalom!!"
Nem tudom már, hogy hol olvastam, de nagyon tetszik

A Száműzött visszatér! (#708833)
Reply With Quote
Old 04-10-2007, 19:17
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Longevity: 99%

Minek írtok egyáltalán ződet?
Reply With Quote
Old 04-10-2007, 19:33
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Minek írtok egyáltalán ződet?
kapa kellene a kezükbe nem billentyűzet
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules