|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-08-2007, 13:15
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Jesszusom, mekkora kemény ember vagy, ekkora balhét csinálni egy ütés miatt??? ha erős orid van akkor miért nem ütöttél vissza játékon belül?, ha meg nem tudod beütni, miért akarod életbe megverni ha ütött téged és te nem tudod... Ez egy játék vannak szabályok, mint mindenhol amiket be kell tartani ha jáccani akarsz, ráadásul egy olyan játék ami azért megkövetel egy minimális inteligencia szintet...
nem kell azzal jönni, hogy ő mit írt... te nem jelentetted téged nem zavart, ennyi.
te irtál neki olyat amit felhasználhatott ellened, viseld a következményeit.
De ilyen mentalitással inkább javaslom csinálj egy saját játékot "hóditok" cimmel...
Vannak páran akik direkt provokálják a másikat zöldben hogy irjon olyat hogy jelenthessék, de asszem a te esetedben nem sok szükség volt rá...

04-08-2007, 13:35
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Srácok, szépen felfújtuk ezt a buta topicot 
|
Gyarló emberként a lehetetlent is megpróbálva próbáljuk ráébreszteni,hogy nincs igaza...és Ő volt a hibás abban,ami történt vele... 
|

04-08-2007, 13:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Gyarló emberként a lehetetlent is megpróbálva próbáljuk ráébreszteni,hogy nincs igaza...és Ő volt a hibás abban,ami történt vele... 
|
megjegyzem már nyugodtan abbahagyhatnátok, már vagy másfél napja nem is járt erre...
aki még hozzáír valami hasonló okosságot a témához, már csak koptatja a száját, mert előtte már leírták vagy 20-szor... 
|

04-10-2007, 18:25
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem szokásod anyázni, csak közölted, hogy megkeresed hol lakik, és rendezzétek le élőben.
Gratulálok, ez aztán a színvonal. És akkor te beszélsz oviról? Oda még nem nőttél fel, még nagyon nem.
|
Úgy látom nem olvastad el, azt a levelet amit ő küldött meg a csapattársa... Ez az egész abból indult ki, hogy küldtem neki egy levelet, hogy ha nem lenne olyan messze szétk**nám az országát és erre ő meg az egyik csapattársa válaszolt agresszívan és te ezekszerint csak azt a levelet olvastad amibe erre a kettőre válaszoltam. De mind1 még két nap, kíváncsi vagyok mi maradt az országomból...
|

04-10-2007, 18:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by attila1988
Úgy látom nem olvastad el, azt a levelet amit ő küldött meg a csapattársa... Ez az egész abból indult ki, hogy küldtem neki egy levelet, hogy ha nem lenne olyan messze szétk**nám az országát és erre ő meg az egyik csapattársa válaszolt agresszívan és te ezekszerint csak azt a levelet olvastad amibe erre a kettőre válaszoltam. De mind1 még két nap, kíváncsi vagyok mi maradt az országomból...
|
Te jelentetted őket?
Ha nem akkor téged nem zavart /de ezt már írta vki/, ha te betartod a szabályokat semmi gondod nincs!!!!
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

04-10-2007, 18:30
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Mivel téged az nem zavart (hiszen nem jelentetted), ezért utólag kár újragondolni, hogy jajj, de, mégis zavart. Ha zavart volna, akkor jelentetted volna, és el lettek volna bírálva. De mivel nem jelentetted, értelemszerűen semmi kifogást nem találtál azokban az üzenetekben. Ezért nem is értem miért hozod fel őket példának, hiszen semmi bajod nem volt velük.
|

04-10-2007, 18:58
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Érdekes dolog ez. Feltételezem az életkorod miatt hiszed, hogy agresszív, vagy fenyegető levelet csak alpári stílusban lehet írni. Javaslom, járj el könyvtárba, szedj össze némi szókincset, és majd rájössz, hogy működik ez szétk**ás meg hasonlók nélkül is. Tudtommal agresszív levelet lehet írni, én legalábbis írtam már egy párat, és nem vagyok állandóan kitiltva mégse...
|

04-10-2007, 19:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Érdekes dolog ez. Feltételezem az életkorod miatt hiszed, hogy agresszív, vagy fenyegető levelet csak alpári stílusban lehet írni. Javaslom, járj el könyvtárba, szedj össze némi szókincset, és majd rájössz, hogy működik ez szétk**ás meg hasonlók nélkül is. Tudtommal agresszív levelet lehet írni, én legalábbis írtam már egy párat, és nem vagyok állandóan kitiltva mégse...
|
Egyetértek!
Erről jut eszembe:
"A kimondott szó fegyver, a kimondatlan hatalom!!"
Nem tudom már, hogy hol olvastam, de nagyon tetszik 
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

04-10-2007, 19:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Minek írtok egyáltalán ződet? 
|

04-10-2007, 19:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Minek írtok egyáltalán ződet? 
|
kapa kellene a kezükbe nem billentyűzet   
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|