Quote:
Originally Posted by richardka
észrevettem  ))
A gond nélkül beártozzák azért az tulzás  )) nagyon erös tulzás. Max gömb.
A 40% bonusz nagyon jol jön mivel nem tudnak 2-3 sereggel menni ellene. Egy sereg meg kaki  ) azt az elopott tekikből böven fedezi.
Igazad van fokozással lehet potolni, de .... Akkor fokozzol és már valamiből kevés van  ) kevesebb van. itt most nem 4-10 épületről van szo  ) az nem bontás.
Mondjuk az tény a félelfnél észnél kell lenni  ) nem olyan tamagocsis  )
de továbbra is az a véleményem a félelfnek nem az elitekkel kell segitséget nyujtani támadáshoz  ha meg zsákmány részesedés miatt irtad akkor is megkapja ha töle senki se megy  )
|
látom mániád a '

))' de ettől sem lesz jobb amit írtál, mert még mindig marhaság, és össze vissza beszélsz
folyamatosan az elites félelfen lovagolsz, megpróbálsz kioktatni, hogy 0 seregnél is kap zsákmányt... képzeld tudom
szövitagként így is bemegyek az mf félelfhez 2 sereggel
de egy varis beártózza, megkockáztatom, hogy még egy hadivaris is
tehát egyszerre az állításaid semmi esetre sem valósak, mert ha mindkettő igaz lenne, akkor meg lelopnák... egyedül az embert nem ártózzák be!
látom magasabb szintek messze állnak Tőled... kimész a piacra, és veszel fokozni valót

- és az az érzésem, mint ha itt ott kevernéd az elfet a félelffel
én sem 4-10 épüléetes bontásra gondoltam, épp ebben van a lényeg, ha lebontassz egy halom épületet, kevesebb ember kell, hogy működjön a többi épületed, és ha esetleg beteg lennél, utána bonthatsz házat is (persze ha a bontás nem ház és tanya

de akkor még mindig ott a katipiac)