|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-31-2007, 18:19
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
tölem marad is 2 körre Kv után!! ez a poén... de szövimtöl akit támadott töle 3 ra ment... tehát akkor nem lehet már visszakísérni valakit??? 
|
de ha fokozott volna a varisod párezer katit, akkor több lakosa lett volna, nagyobb érték, és 2 körre került volna, ilyen egyszerű 
tehát a pontlista azonnal frissül, és ha valaki pontban messzebb van mint cirka 4500, AKKOR MESSZEBB VAN MINT 2 KÖR 
de mivel Te vándor voltál, ezért 3-1=2körre volt tőled
|

03-31-2007, 18:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
De most hogy elkezdtem törni az agyam...csak egy dolgot tudok gondolni... az ellen a csapódás előtti körben 3 körre bontotta mgát a szövimtől...ebben az esetben marad a 3 kör körváltás után...
|
ezt felejtsd el
kv után frissült a pontlista, és a pontkülönbség akkora lett, hogy 3 körre került!!
|

03-31-2007, 18:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ezt felejtsd el
kv után frissült a pontlista, és a pontkülönbség akkora lett, hogy 3 körre került!!
|
Ezt nem felejtem el  
ugyanis ha inditasz egy 2 körös támadást...
elmegy a sereg és te lebontod magad 3 körre akkor a sereged 2 kör alatt ér oda, viszont a csapódáskor már 3 körre leszel!!! hiszen a távolság csak és kizárólag körváltáskor változhat!!! az hogy mennyi az uj pontkölönbség az tökmindegy!!! az csak az utánna következő KV kor fogja befolyásolni a távolságot!
|

03-31-2007, 18:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ezt nem felejtem el  
ugyanis ha inditasz egy 2 körös támadást...
elmegy a sereg és te lebontod magad 3 körre akkor a sereged 2 kör alatt ér oda, viszont a csapódáskor már 3 körre leszel!!! hiszen a távolság csak és kizárólag körváltáskor változhat!!! az hogy mennyi az uj pontkölönbség az tökmindegy!!! az csak az utánna következő KV kor fogja befolyásolni a távolságot!
|
JÉÉZUS MÁÁÁRIAAA
miért nem hiszed el nekem vazzee?????
ha beütsz valakit, és az pontban (cirka) 4500-nál messzebb kerül, akkor 3 körre lesz tőled
a körtávolság nem csak kv-kor változhat
a helyezés változhat csak kv-kor
ezért lehet azt megcsinálni, ha az alattad levő 5k pontra van és 3 körre, hogy bontassz pár épületet, kimész 2 körre, beépíted, és újra 3 körre leszel, és csak szembejönni tud 
|

03-31-2007, 18:44
|
 |
Member
|
|
|
|
nekem is volt olyan hogy 2 körre mentem ki felfelé, és abban a körben amikor odaértem már 4 körre volt. ugyan nem bántam hogy nem kell kíséréstől tartanom, de ennek szerintem ő nem örült annyira mint én 
és nem azért mert alámbontott ennyit mert még mindíg felettem volt abban a körben a pontlistában.
mielőtt valaki megkérdezné... nem, nem fokozott annyit  megnéztem 
találkoztam ezzel a jelenséggel máskor is, és ugyan nem ez a jellemző, de azért elő szokott fordulni
|

03-31-2007, 19:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
nekem is volt olyan hogy 2 körre mentem ki felfelé, és abban a körben amikor odaértem már 4 körre volt. ugyan nem bántam hogy nem kell kíséréstől tartanom, de ennek szerintem ő nem örült annyira mint én 
és nem azért mert alámbontott ennyit mert még mindíg felettem volt abban a körben a pontlistában.
mielőtt valaki megkérdezné... nem, nem fokozott annyit  megnéztem 
találkoztam ezzel a jelenséggel máskor is, és ugyan nem ez a jellemző, de azért elő szokott fordulni
|
tehát csata után volt 4 körre?
ha igen, akkor ugyanazon okból, amit már leírtam följebb 
|

04-01-2007, 15:22
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Gazsy, szabad tippelnem? Most először hadakoztok B-ben szerintem. Ott már lehet bontogatni, fokozni, és változik kv nélkül is a távolság. Lentebb télleg nem jellemző.
|

04-01-2007, 16:46
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Gazsy, szabad tippelnem? Most először hadakoztok B-ben szerintem. Ott már lehet bontogatni, fokozni, és változik kv nélkül is a távolság. Lentebb télleg nem jellemző.
|
Ez nem csoportfuggo, hanem pontlistasuruseg es csoportletszam fuggo...

04-02-2007, 00:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez nem csoportfuggo, hanem pontlistasuruseg es csoportletszam fuggo...
|
Nya, megint tanultam valamit  Én B-ben meg A-ban tapasztaltam eddig csak, nyilván mert nem megfelelő csoportokban mozogtam eddig.
|

04-02-2007, 01:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
neeeem  
még csak G teteje
Na akkor tegyük rendbe a kis fejemben a dolgokat:
Szóval bizonyos hekiszám felett elképzelhető hogy 2 körváltás között megváltozik az országok távolsága pl 2 körről 3 ra? Gondolom erre akar célozni mindenki, csak én nem értem meg... monnyuk tény, mi tény még nem láttam ilyet...de modjuk ez még sokat nem jelent...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|