|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-01-2007, 07:41
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by invisible
Mint látom te arra alapozod a hulla esélytelenségét, hogy szétlopják.
Na de mi a helyzet annál a hullánál ahol nincs raktár, vagy esetleg egy raktár van?
Ott ugye a tekik hiányában max, embert tudnak lopni.
Tegyük fel, hogy túlélő a hulla és sokat csatázik, aminek elképzelhető, hogy sok katona bevétele van.
Ezt ugye részint el is addhatja a piacon és le is fokozhatja köznépnek.
Itt már akkor vissza is jön az amit esetleg ellopkodnak az embereiből.
Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy más fajoknál is van lopkodás bőven, hiszen az erősebb mindig meglopja a gyengébbet akkor hol itt a hulla hátránya a lopkodások terén?
|
Hol? Ott kérlek, hogy van egy szövi, legyen benne varis, tolis, hadis, mind1... Nyit valamelyik egy kapot rá és elkezdi vinni az embereket (nem a raktárból lopásra gondoltam alapvetően) elvisz egy csomót, aztán a másik, harmadik, negyedik... Boldog boldogtalan tud lopni a hullától, és egy szövi egy kör alatt, ha van benne egy értelmes tolis, akkor 2 ezer embert símán el tud lopni (ez a tapasztalat része nálam) ezt a hiányt sztem nem lehet pótolni csatákból, aztán ha rászállnak, akkor újra és újra kilopják a szemét, szegényke előbb utobb nem fogja bírni... szerintem 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-01-2007, 07:54
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Hol? Ott kérlek, hogy van egy szövi, legyen benne varis, tolis, hadis, mind1... Nyit valamelyik egy kapot rá és elkezdi vinni az embereket (nem a raktárból lopásra gondoltam alapvetően) elvisz egy csomót, aztán a másik, harmadik, negyedik... Boldog boldogtalan tud lopni a hullától, és egy szövi egy kör alatt, ha van benne egy értelmes tolis, akkor 2 ezer embert símán el tud lopni (ez a tapasztalat része nálam) ezt a hiányt sztem nem lehet pótolni csatákból, aztán ha rászállnak, akkor újra és újra kilopják a szemét, szegényke előbb utobb nem fogja bírni... szerintem 
|
Igen helyesen mondod, ha rá szálnak, de mivan ha a hulla is szöviben van és visszaüt a szövije?
Azért egy hulla szövi beütése után marad egy kis nyom. 
Na meg kérdés megéri e rászállni egy hullára hiszen a semmiért elpazarolni a tolvajol energiáját az helyett hogy lopnának olyat másoktól amiből van haszon is nem egy bölcs dolog. 
Másrészről meg ha egy hullával szórakoznak más meg közbe beüt hozzájuk akkor miből pótolják a veszteségeket ha a tolik ezze pazarolják az energiát?
Arról még nem is beszéltem, ha okos a hulla akkor úgy építi ki az orilyát, hogy a népesség mindig több legyen jó pár százalékkal a szükségesnél, az az ha lopnak is tőle pár száz embert akkor se legyen emberhiánya.
|

04-01-2007, 07:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Igen helyesen mondod, ha rá szálnak, de mivan ha a hulla is szöviben van és visszaüt a szövije?
Azért egy hulla szövi beütése után marad egy kis nyom. 
Na meg kérdés megéri e rászállni egy hullára hiszen a semmiért elpazarolni a tolvajol energiáját az helyett hogy lopnának olyat másoktól amiből van haszon is nem egy bölcs dolog. 
Másrészről meg ha egy hullával szórakoznak más meg közbe beüt hozzájuk akkor miből pótolják a veszteségeket ha a tolik ezze pazarolják az energiát?
Arról még nem is beszéltem, ha okos a hulla akkor úgy építi ki az orilyát, hogy a népesség mindig több legyen jó pár százalékkal a szükségesnél, az az ha lopnak is tőle pár száz embert akkor se legyen emberhiánya.
|
Jó figyelj, ez valóban akkor van ha rászállnak, de akkor minden országot akkor lehet kicsinálni ha rászállnak. És ha ez a cél, akkor az áldozatokkal jár De szerintem akkor is szegény hullát a legönnyebb ellehetetleníteni, de hangsúlyozom én szeretem a hullát, az egyik kedvenc orim hulla volt csak sajnos tudom a gyengeségeit... 
(((orilyát )))
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-01-2007, 07:59
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
1. ha full hulla a szövi akkor az életben nem üti be a nem hullásokat
2. egy normális szövinek meg nem kell hulla
|

04-01-2007, 08:02
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

04-01-2007, 08:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Lassan kezd abba átmenni, hogy ha így akkor úgy és ha ez és az meg ha izé akkor ha nem hanem akkor az de ha ilyen akkor olyan. Ennek egyre kevesebb az értelme. 
A másik hogy Oriásos topicban hulla a téma, nagyon szívesen vitatkozok bárkivel a hulláról, de akkor gyerünk a hulla topicba
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-01-2007, 08:06
|
Guest
|
|
|
|
Én rengeteget játszottam hullával, és én azért hagytam abba a hullával való játékot mert nem akadt egy olyan vari aki szivesen csatlakozott volna a hulla 3-mas szövihez s értette volna a dolgát. És itt találtam én is a gyengélyét a hullának, mivel vari nélkül nem tudja kit üssön. 
|

04-01-2007, 08:11
|
Guest
|
|
|
|
|

04-01-2007, 08:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
OFF:
A világért sem az a célom hogy leállítsalak, egy aktív új személy vagy Nyomjad nyumogtan, figyelek két örjöngés között
(Magyarország - Horvátország VB dontő van!)
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-01-2007, 08:35
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Lépés elötti körben, kimegy a piacra, felvásárolja, a már kiszámolt nyersi mennyiséget, majd fellép. Az új csopi első körváltásáig van idelye, hogy elépítse a lentebbi szinten felvásárolt nyersit. 
Mivel védelem alatt van, ezért még biztonságos is. 
|
Marha jo otlet, es kozben meg elmennek az egysegei... Mert ugye atepiti, piacolni meg nem tud, elso korben kepezni se... fergeteges otlet, valoban :P
|
|
Posting Rules
|