Sajnos lemaradtam tegnap a csattanoról..
DE érdekes volt megfigyelni hogyan alakul a dolog.
Logikával egyértelműen kisakkozható volt , h mennyi az esély az emberke
ártatlanságának és naivitásának.
De tény jól jött a tuti bizonyíték
Másik számomra nagyon meglepő volt az hogy az emberek többsége ha egy több jelentésű szót használtunk mindig a rossz jelentésére gondolt és tett fel vele kérdést....
Még akkoris hogyha alapvető logikával látszott a szövegkörnyezet utalt rá, hogy milyen értelemben, mit értek az adott szó alatt.
De újjab példája ennek a mészárlás
1 szó, amit mindenki használ. Ehez nem tartozik semmi olyan alapjában rossz dolog ami miatt ne lehetne így használni.
Vagy ezzel a gondolkodással a rossz dolgokat kifejező szavakat ne használjuk?
Nagyon sok a buta v. elbagatelizáló dolog ,gondolat.
Talán Goldy volt aki legkönnyebben pont erről az oldalról fogta meg a dolgokat, mégpedig, hogy
magával az ideologiával van gond amit képvisel.... (azzal a többlet jelentéssel, amit képvisel az a magatartás forma )
Namármost tudtommal maga a mészárlás jelenleg a köztudatban nincs felruházva semmien idoologiával.
Ati: USA-val kapcsolatban az hogy mi a politikai jó meg rossz, amit esetleg még a médián keresztül is nyomatnak az emberekre, melyek többségénék működik is ez a manipulálás.
Azért vannak azok az emberek akik rendelkeznek olyan inteligenciával h ezeken már átlátnak....
Tehát valószínűleg elítélik .
Így szerintem nem jelenthető ki hogy mindenki jónak tartja USA fellépését, de ez vmennyire látszik néha a hírekben is, h amerikában is sokan ellenzik...
Végül sajnos vannak dolgok mint ezaz eset is mutatja ,amit csak szubjektív szempontok alapján lehet megközelítennni... mi a jó mi a rossz...
De mégis az emberek többsége helyesen eltudja azt dönteni, mi a mgefelelő.
De szerintem ugyanilyen az állásfoglalásos, más játékos ellehetetlenítése...
Szerintem ott is a rendelkezésre álló infok alapján kell szubjektív döntést hozni. Ott sincs kézzelfogható határ! (hektárra jutó rombolások, mészárlások ..stb.)