|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-28-2007, 00:58
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
jól látom penge=harcosok?
|
vagy legalábbis tuti család tag  orkot kezdőknek ráadásul orkkal gömbözni???
gondolom varázsló személyiséggel ezt...
Last edited by Kutyuleee; 03-28-2007 at 01:01..
|

03-28-2007, 09:37
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
de ezen is lehet segíteni, hogy hogyan sikerüljön minél nagyobb valószínűséggel , minimális varázslóval, de minden titkot nem írok le ,
mindenki tudjon min próbálozni...
|
hm...érdekes 
en csak annyit tudok, hogy sajat kezuleg nagyobb esellyel megy fe, de ugy tunik, hogy van még vmi 
|

03-28-2007, 10:01
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Sziasztok lenne egy kérdésem.
Lben lévő orimat ujrainditom. Eddig oriás voltam de sajna nem jött be mert általában tekiben utazok és egyszer késön értem haza. Le is loptak 200 milla tekivel.  Ugyhogy most azon agyalok hogy ujrakezdem gnom tudossal az védi a tekijeit rendessen. Sajna még nem voltam gnommal. Állítolag ennek lehet a legnagyobb serege. (ja egyépként a szövinkben én vagyok az egyik harcos beálítotságú ori) Nem tudna nekem valaki abban segíteni hogy érdemesebb inkább gnomnak a lovasság mellé kicsit több tolit tartani vagy inkább varázslokat tartsak. Vagy csináljam ugy hogy azonos menyiségü 8-7 %ot huzok fel templombol és kocsmábol. Van egy erős varisunk a csapatban.
Vagy ha tudtok egy jo szorzot az épitkezésre akkor azt is szivesen veném. Thnx a segítséget.
|

03-28-2007, 10:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csuri
Sziasztok lenne egy kérdésem.
Lben lévő orimat ujrainditom. Eddig oriás voltam de sajna nem jött be mert általában tekiben utazok és egyszer késön értem haza. Le is loptak 200 milla tekivel.  Ugyhogy most azon agyalok hogy ujrakezdem gnom tudossal az védi a tekijeit rendessen. Sajna még nem voltam gnommal. Állítolag ennek lehet a legnagyobb serege. (ja egyépként a szövinkben én vagyok az egyik harcos beálítotságú ori) Nem tudna nekem valaki abban segíteni hogy érdemesebb inkább gnomnak a lovasság mellé kicsit több tolit tartani vagy inkább varázslokat tartsak. Vagy csináljam ugy hogy azonos menyiségü 8-7 %ot huzok fel templombol és kocsmábol. Van egy erős varisunk a csapatban.
Vagy ha tudtok egy jo szorzot az épitkezésre akkor azt is szivesen veném. Thnx a segítséget.
|
Nem volt fenn a szieszta? Ha nem, akkor nem csoda, hogy leloptak, ráadásul ha elmulasztottad feltenni, akkor a gnóm könyvtárkulcsa eszedbe fog jutni?
|

03-28-2007, 10:08
|
Member
|
|
|
|
szerintem 10% templom 5% kocsma simán jó. bár én gnommal haditolit játszok ált, oda meg 10% kocsmát tartok
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

03-28-2007, 10:17
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
En 8% templom, 8% kocsmat javaslok.
10% torony mellé kijön kb. 39-40% barakk, ha éppen tultermelős orit csinalsz.
Azzal lehet hadakozni.
|

03-28-2007, 12:07
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Ez a durva hogy fenn volt minden varázslatom és ugy is lelpotek ok thnx a segítséget.
|

03-28-2007, 13:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
Békés azóta is úgy néz ki meg tegyük fel hogy fellépés, újraindulás miatt ien amienk 0%esélyt adok de akkoris hullának túlélő?az azért kicsit röhejes 
|
miért? kevesebb embert lopnak,amivel egy nem-hulla,vagy nem őrült(kórház esetén nincs egy szavam se) ori is szét tudja szedni...szerintem egy túlélő hulla kiélezve szinte elpusztíthatatlan.
|

03-29-2007, 00:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
miért? kevesebb embert lopnak,amivel egy nem-hulla,vagy nem őrült(kórház esetén nincs egy szavam se) ori is szét tudja szedni...szerintem egy túlélő hulla kiélezve szinte elpusztíthatatlan.
|
Ezt nem a viccek topicba akartad irni? 

03-29-2007, 02:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt nem a viccek topicba akartad irni? 
|
sztem jó kis faj-személyiség választás... nem tom miért kell bántani, legalább olyan jó mint az óriás tolvaj személyiséggel...  
Végülis szó viccnek jó hisz egy halottat megölni???
amúgy zoli javaslom a súgót, mert az emberlopások ellen a hullának van védelme.
és ha picit is értesz a matematikához, akkor könnyen ki tudod számolni hogy egy hulla ha 70%barakig halálig van élezve, akkoris éphogy nagyobbat üt mintha egy fél-elfet tartanál 35-40% barakkal...
úgyhogy én nem hiszek az elpusztithatatlan hullában, ahogy a télapóban és a húsvéti nyúsziban sem   
|
|
Posting Rules
|