|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: elfogadható ország név-e Auschwitz-Birkenau?
|
Igen, engem különösebben nem zavarna ha ilyen országnév lenne
|

|
40 |
38.46% |
Nem,sértőnek tartom mint nevet
|

|
35 |
33.65% |
Nem tartom elfogadhatónak bár engem különösebben nem érint
|

|
29 |
27.88% |

03-28-2007, 11:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A "Föld" nevű bolygón mégtöbbet. Hú, fújj, micsoda név...
|
Akkor hagyd bent a Hitlereket is, biztosan sok embert hívnak Hitlernek azon a bizonyoson kívül is.
|

03-28-2007, 11:25
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Hát nem tudom. Nekem eszembe se jutna a náci haláltáborokkal viccelni...
Őszintén meglep h ezzel úgy látom most kisebbségbe kerültem.
Aki még nem volt ott, annak javaslom h menjen el egyszer Auschwitzba, tanulságos.
|

03-28-2007, 11:27
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Mondjuk, ha meghallom azt a szót, hogy Föld, nem feltétlen a módszeres zsidóirtásra asszociálok. 
Míg az "Auschwitz-Birkenau"-ról csak az jut eszembe.
|
Hogy mivel kapcsolatban milyen képzeteket ültettek beléd, az nem tartozik ide. TÉNY, hogy sokkal több embert, de még sokkal több zsidót is öltek meg a Föld nevű bolygón, mint Auschwitzban.
Vagy most már nemcsak a darabszám számít, hanem a négyzetméterre vetített arány?
Én azt gondolom, hogy hihetetlenül túllihegi ezt a kérdést mindenki.
Sértőnek pedig aztán végképp nem tudom, hogy mi a sértő benne. Van bármi minősítő benne, amin meg kellene sértődni? Maximum rossz emlékeket ébreszt, amit el tudok fogadni. De hogy sértő legyen.........
|

03-28-2007, 11:36
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sértőnek pedig aztán végképp nem tudom, hogy mi a sértő benne. Van bármi minősítő benne, amin meg kellene sértődni? Maximum rossz emlékeket ébreszt, amit el tudok fogadni. De hogy sértő legyen.........
|
Szerintem bőven elég lenne, ha elfogadnád azt a tényt, hogy az emberek egy része, ezt igenis sértőnek érzi! Ennyi.
Akkor már a csúnya szavakat is nyugodtan megengedhetet, mert mondjuk, az engem nem sért, egy picit se.
Jaaa hogy téged meg az jobban zavar...
Embere válogatja, mit érez sértőnek.
ÉS ha megnézed a szavazás állását, egyértelmű hogy a többséget igen is zavarja.
Nem csak 1embert.
|

03-28-2007, 11:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Szerintem bőven elég lenne, ha elfogadnád azt a tényt, hogy az emberek egy része, ezt igenis sértőnek érzi! Ennyi.
Akkor már a csúnya szavakat is nyugodtan megengedhetet, mert mondjuk, az engem nem sért, egy picit se.
Jaaa hogy téged meg az jobban zavar...
Embere válogatja, mit érez sértőnek.
ÉS ha megnézed a szavazás állását, egyértelmű hogy a többséget igen is zavarja.
Nem csak 1embert.
|
Valaki magyarázza el nekem, hogy mi a SÉRTŐ benne. Én már csak ilyen faragatlan tuskó vagyok úgy látsziki, hogy ha valaki leírja egy történelmi hely, neadjisten egy történelmi személy nevét, nem sértődöm azonnal meg.
|

03-28-2007, 11:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Valaki magyarázza el nekem, hogy mi a SÉRTŐ benne. Én már csak ilyen faragatlan tuskó vagyok úgy látsziki, hogy ha valaki leírja egy történelmi hely, neadjisten egy történelmi személy nevét, nem sértődöm azonnal meg.
|
Abban a névben hogy Gecimanó mi a sértő? Akkor hagyjuk ezt az álprüdériát, és maradjanak bent olyan hétköznapi szavak, amelyeket mindenki használ, de leírva tabuk.
Vagy a Hitler név: önmagában, ha nem asszociálunk, kit zavar? 6 betű egymás után, semmi más...
Last edited by laci; 03-28-2007 at 11:49..
|

03-28-2007, 11:49
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Abban a névben hogy Gecimanó mi a sértő? Akkor hagyjuk ezt az álprüdériát, és maradjanak bent olyan hétköznapi szavak, amelyeket mindenki használ, de leírva tabuk.
|
A "geci" szóval van a probléma. Ha a 7 éves fiadtól ezt hallod, akkor igencsak elgondolkozol, hogy ezt vajon honnan szedhette, és miért mondta ezt neked. De ha elővesz egy atlaszt, és kiolvas belőle egy nevet, akkor valószínüleg nem fogod ezért szobafogságra ítélni, hogy hogy mert neked ilyet mondani...
De ezek után már lehet, hogy csak én látom így... 
|

03-28-2007, 11:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A "geci" szóval van a probléma. Ha a 7 éves fiadtól ezt hallod, akkor igencsak elgondolkozol, hogy ezt vajon honnan szedhette, és miért mondta ezt neked. De ha elővesz egy atlaszt, és kiolvas belőle egy nevet, akkor valószínüleg nem fogod ezért szobafogságra ítélni, hogy hogy mert neked ilyet mondani...
De ezek után már lehet, hogy csak én látom így... 
|
Ezt már a 3 évesed is mondani fogja ha bölibe oviba jár  ))
|

03-28-2007, 11:52
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Nekem az jut eszembe róla, hogy sok embert megkínoztak, megöltek ott.
És az az ember ezt helyeseli.
És attól hogy ott van az orrom elött az az országnév, attól nekem is eszembe jut, és lehet hogy én nem gondolok rá akkora élvezettel.
És ezekből, az ilyen gondolkodású emberekből alakul ki, a felgyujtom a lányt, és megerőszakolom a lányt emberek.
Párom papáját elvitték az oroszok, 25évig volt fogságban.
1 este alatt megőszült a haja, amikor kidobták a halottak közé, mondván hogy meghalt. Csontsoványan hozták haza.
És ezek után ha valaki jön sztálin nevű országgal, és hely hely gulág nevű orival, én tutti hogy letaposom a kis tudatlanját.
És szemény szerint nem akarom látni ezeket az ország neveket.
|

03-28-2007, 11:52
|
Member
|
|
|
|
Ati, a békesség kedvéért: zárd le kérlek ezt a topicot, meg a másikat is, igazából tök fölösleges mindkettő, úgyis te döntöd el, mi megy és mi marad, akkor legalább ne fűtsük az indulatokat. Ha nem tetszik egy ország neve, jöjjön a zöld, az illető megváltoztatja és kécc, nincs vita.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|