|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-27-2007, 23:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Igazából a másiknak is jónak kellene lennie. Az, hogy nem magyar, nem probléma, egyik kártyelfogadónk se magyar bank. Velük nem jutottam dűlőre, figyelembevéve, hogy a nemzetközi oldalakra is kellene használni a fizetést. Mindenáron a forinthoz ragaszkodtak, ami valljuk be, egy amerikainak például nem mond sokat.  ))
A PayPal-t ismerik és megszokták már.
|
Nos a PayPal-al az a gondom, hogy nálunk nincs. Legalább is fizetéskor az országok listájában nem szerepel sem Szerbia sem Jugoszlávia. Bevallom egyszer megpróbáltam Jemennel a hagyományos bankkártyás fizetést, de nem sikerült
Nincs ebben semmi titok... a Raiffeisen bank ezüst szinű dombornyomott VISA hitelkártyájával próbálkoztam erősen, de nem jött össze. Van Master Card-om is, de annak nem tom a kódját  ... nah majd megoldom
Mondjuk olyan cselek voltak már, hogy véletlenül elírtam az E-mail címet és nem sikerült a fizetés. Nos a kariról amiről szó van ott a banknál nincs megadva e-mail cím, mert az értesítések SMS-ben jönnek. A rendszerben viszont kéri.
Mindegy. Hétvégéig megoldódik a gond szerintem  Ha meg nem , akkor taposom a mellék orit tovább VIP nélkül, amig nem lövök egy feltöltőkarit és ismét zaklatni fogok valakit, hogy belőjje az orimat 
|

03-28-2007, 08:43
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Tényleg nem szerepelnek ezek az országok... Azt hittem a környékről csak Románia nincs a listán, de úgy látom van még pár ország...
El se hiszem, hogy valami nemzetközi szolgáltatásban Magyarország nem utolsóként került fel. 
|

03-28-2007, 10:24
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tényleg nem szerepelnek ezek az országok... Azt hittem a környékről csak Románia nincs a listán, de úgy látom van még pár ország...
El se hiszem, hogy valami nemzetközi szolgáltatásban Magyarország nem utolsóként került fel. 
|
Már majd 1 éve??  benne vagyunk  ellőtem még eggyet majd szolj amikor teperni kell a pusz 51% miatt  )
kicsit alkudozok 
|

03-28-2007, 10:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
Már majd 1 éve??  benne vagyunk 
|
Tavaly év végén kerültünk fel, valamikor október, november környékén. Sokkal előbbre igérték, valamikor nyár végére, de csúszott nagyon sokat.
Vagyis küldeni lehetett már előbb is, azt végülis elég régóta. A fogadási oldal van pár hónapja.
Quote:
Originally Posted by richardka
ellőtem még eggyet majd szolj amikor teperni kell a pusz 51% miatt  )
kicsit alkudozok 
|
Még van 34 darab a 100-ból. 
|

04-05-2007, 15:38
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Lehet hogy Magyarország mégis utolsóként került fel, mert mi ugyan még nemzetközinek sem számítunk  Sajnos... de én ezen már csak röhögni tudok 
Minden esetre meg van oldva a gondom... szerintem egy életre 
|

04-08-2007, 10:06
|
Administrator
|
|
|
|
Már csak 20 darab maradt a +50%-os akciós VIP-ből a Hódítóban.
|

04-08-2007, 11:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Már csak 20 darab maradt a +50%-os akciós VIP-ből a Hódítóban.
|
A Queosiában mennyi van még hátra? És ott is érvényes az, hogy ha 3 összekötött oriból a másodikat vipelem, akkor a harmadik is megkapja a vipet?
|

04-08-2007, 11:17
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
A Queosiában mennyi van még hátra? És ott is érvényes az, hogy ha 3 összekötött oriból a másodikat vipelem, akkor a harmadik is megkapja a vipet?
|
Queosiában még van 60. Ott ez a kedvezmény nem él, ott más kedvezmények vannak. (Sorsolással nyert ingyen vip, ajánlási rendszerben kapott ingyen vip stb.)
|

04-08-2007, 11:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Queosiában még van 60. Ott ez a kedvezmény nem él, ott más kedvezmények vannak. (Sorsolással nyert ingyen vip, ajánlási rendszerben kapott ingyen vip stb.)
|
Huhh, még jó, hogy rákérdeztem előtte 
Köszi 
|

04-08-2007, 20:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ma akartam paypal bulit nyomni de valami nem stimmel  )
légyszi nézz utána mert megint furán jön be kártyaszámot is akar, meg adatokat
A multkor nem kért ilyeneket.
kb 4x probáltam ma különböző idöpontokban de ugyanaz az eredmény.
nem tudom de ahogy láttom cimet is meg jopár dolgot
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|