|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-27-2007, 22:49
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
vagy valamilyen módon ezt szabályozni, hogy ne legyenek utolérhetetlenek a magas klánok...
( hiszen ezért jött létre a fedezési módosítás anno, és csak pont ezt nem érte el )
|
Mert azóta annyit fedezhettetek....

03-27-2007, 22:57
|
Member
|
|
|
|
A javaslat nekem is tetszik, eddig messzemenőleg a legjobbnak tűnik számomra 

03-27-2007, 23:05
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Mert azóta annyit fedezhettetek....
|
nem nem pont erre gondolok...
egyrészt arra, hogy ha csökkene a fedezési rátánk, az elég nagy előny lenne nekünk...
amit majd 1x esetleg kihasználna az ember, ha lejjebb kerülünk...
másrészt a második klán aki szintén egyhelyben áll, nekik is csökkene...
akkor a 3 diknak nehéz lenne utol érni...
nem tudom ezt végig kéne gondolnom. lehet hogy semmien kihatással nem lenne rá, de mindenképp ha a szakadék áthidalását segíti azt támogatom.
és a javaslat tényleg nagyon jó...
|

03-27-2007, 23:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Nagyon teccik hogy konkrét átgondolt javaslat úgyhogy példákat is rendelsz hozzá. támogatom a koncepciót viszont annyival kiegésziteném, hogy áthidaljuk a hóhér által felvetett problémát, hogy az arány ne csökkenjen ha bekerülsz a top10%-ba.

03-27-2007, 23:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Nagyon teccik hogy konkrét átgondolt javaslat úgyhogy példákat is rendelsz hozzá. támogatom a koncepciót viszont annyival kiegésziteném, hogy áthidaljuk a hóhér által felvetett problémát, hogy az arány ne csökkenjen ha bekerülsz a top10%-ba.
|
nem biztos, hogy van értelme annak amit írtam, majd levezeti valaki, aki jobban át tudja gondolni.

|

03-27-2007, 23:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ez igy hulyeseg, akkor a top 10%ban nem tudsz szakadekokat atfedezni....

03-28-2007, 00:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Igazán ott lenne értelme az egésznek, lévén ott vannak a legnagyobb szakadékok...
|

03-28-2007, 09:19
|
 |
Member
|
|
|
|
A hozzászólásokból azt a következtetést vontam le, hogy ki kell egészíteni a javaslatomat egy 6. ponttal:
6. Aki nem fedezhet fel (top4 illetve elfnél top10%), annak nem csökken a felfedezési aránya.
Szerintem ez teljesen logikus kiegészítés. Ha nem használhatja fel a csökkenést, akkor ne gyűjtse előre a felfedezési kedvezményt arra az időre, amikor kiesik a topból. Ha ilyenkor is gyűjthetné, akkor kiverése esetén azonnal visszafedezhetne. Ez tényleg túl nagy előny lenne.
|

03-28-2007, 14:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
A hozzászólásokból azt a következtetést vontam le, hogy ki kell egészíteni a javaslatomat egy 6. ponttal:
6. Aki nem fedezhet fel (top4 illetve elfnél top10%), annak nem csökken a felfedezési aránya.
Szerintem ez teljesen logikus kiegészítés. Ha nem használhatja fel a csökkenést, akkor ne gyűjtse előre a felfedezési kedvezményt arra az időre, amikor kiesik a topból. Ha ilyenkor is gyűjthetné, akkor kiverése esetén azonnal visszafedezhetne. Ez tényleg túl nagy előny lenne.
|
Szerintem ezt a kört is lehetne tovább tágítani legalább annyira, amennyire Ákos javasolta: a topklán tagjainak ne csökkenjen a fedezési arányuk. Ez a két besorolás nem feltétlenül fedi egymást, úgyhogy akár a topklán+top4+elfek 10% felett is stagnálhatnának.

03-28-2007, 19:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerintem ezt a kört is lehetne tovább tágítani legalább annyira, amennyire Ákos javasolta: a topklán tagjainak ne csökkenjen a fedezési arányuk. Ez a két besorolás nem feltétlenül fedi egymást, úgyhogy akár a topklán+top4+elfek 10% felett is stagnálhatnának.
|
persze megint a szerencsétlen toppklánt mi??

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|