|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

03-26-2007, 19:43
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Izé... most akkor töröljem az orikat?
|
ha úgy érzed helyén valónak, de ez nem ide tartozik....

03-26-2007, 19:53
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
wiki nem talált semmit, a gúgli ügyesebb.
|
Nekem ott is van pár találat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Stewart
Ian Stewart is a name shared by several people: - Ian Stewart (racing driver) (born 1929), Scottish Formula One driver
- Ian Stewart (Conservative politician) (born 1935), former MP for Hitchin, England
- Ian Stewart (musician) (1938–1985), Scottish rock musician and early member of the Rolling Stones
- Ian Stewart (Australian rules footballer) (born 1944), member of the Australian Football Hall of Fame
- Ian Stewart (mathematician) (born 1945), English academic and science fiction author
- Ian Stewart (athlete) (born 1949), Scottish Olympic athlete
- Ian Stewart (Labour politician) (born 1950), Scottish politician
- Ian Stewart (baseball) (born 1985), minor league baseball player
- Ian Stewart (Northern Irish footballer), member of the 1986 Northern Ireland Football World Cup team
- Ian Stewart (British Army Officer), brigadier general during the Second World War
- Ian Stewart (journalist), shot in the head while reporting on the Sierra Leone Civil War, he survived to tell his story
- Ian Stewart (New Zealand diplomat), former New Zealand diplomat
|

03-26-2007, 19:55
|
Administrator
|
|
|
|
A "Donaldson" névvel kiegészülve már nem nagyon van kétségem, hogy mire utalhatott az országnév választásakor, aki regisztrálta.
|

03-27-2007, 13:47
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ati, akkor légyszi egyet mondj meg. Ha az Auswitz-Birkenau elfogadható név, akkor egyrészt mifenét van itt ez a topic, másrészt miért nem elfogadható a hóvirág 666? Szerintem az Auswitz-Birkenau többekben kelt ellenérzést mint a 666. Ráadásul rendszeresen dobtok ki olyan neveket, hogy III. Birodalom, meg IV. Birodalom, ami szerintem szintén lényegesen kevésbé zavaró.
|

03-27-2007, 13:50
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ati, akkor légyszi egyet mondj meg. Ha az Auswitz-Birkenau elfogadható név, akkor egyrészt mifenét van itt ez a topic, másrészt miért nem elfogadható a hóvirág 666? Szerintem az Auswitz-Birkenau többekben kelt ellenérzést mint a 666. Ráadásul rendszeresen dobtok ki olyan neveket, hogy III. Birodalom, meg IV. Birodalom, ami szerintem szintén lényegesen kevésbé zavaró.
|
A 3. Birodalom és egy ma is létező városnév között szerintem és és föld a különbség.
|

03-27-2007, 13:54
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
hát nemtom ha esetleg egy olyan kezdené a játékot akinek pl nagyapja vagy dédapja volt ott táborban ne hiszem h szívesen folytatná...
|

03-27-2007, 14:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
hát nemtom ha esetleg egy olyan kezdené a játékot akinek pl nagyapja vagy dédapja volt ott táborban ne hiszem h szívesen folytatná...
|
Ezt azért már nagyon erős szélsőségnek tartom. Van, akit halálra etetettek betűlevessel, akkor az ő rokonai bármilyen betűkből álló szót meglátva pánikszerűen megekülnek? Nem hiszem.
Akit a háború borzalmai zavarnak, az nem hiszem, hogy pont egy háborús stratégiai játékkal fog játszani.
|

03-27-2007, 14:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akit a háború borzalmai zavarnak, az nem hiszem, hogy pont egy háborús stratégiai játékkal fog játszani.
|
ezzel nem nagyon értek egyet.. Más kérdés h az nem teccet h rengeteg embert öltek meg oktalanul vagy az h egy stratégiai háborús játékkal játszom
azért itt van különbség
|

03-27-2007, 14:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
ezzel nem nagyon értek egyet.. Más kérdés h az nem teccet h rengeteg embert öltek meg oktalanul vagy az h egy stratégiai háborús játékkal játszom
azért itt van különbség
|
Tetszeni nekem se tetszett, és teljesen elítélem. Ettől még nem feltétlenül kell városneveket kitörölni sem a történelemkönyvből, sem a térképről.
Az ideológiára aktívan utaló nevek azt hiszem nem nagyon kérdésesek, egyes személynevek esetében szintén lehet általános elvet követni.
Városnevek esetében azonban nem hiszem, hogy ennyire szigorúnak kellene lenni.
|

03-27-2007, 14:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tetszeni nekem se tetszett, és teljesen elítélem. Ettől még nem feltétlenül kell városneveket kitörölni sem a történelemkönyvből, sem a térképről.
Az ideológiára aktívan utaló nevek azt hiszem nem nagyon kérdésesek, egyes személynevek esetében szintén lehet általános elvet követni.
Városnevek esetében azonban nem hiszem, hogy ennyire szigorúnak kellene lenni.
|
Sztem akkor is vannak olyanok akiket zavaz az ilyen név.
De döntsd el h hol van a határ...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|