|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Tetszik e, az építész személyiség?
|
Igen, tetszik az építész, mint új személyiség, hasonló tulajdonságokkal.
|

|
99 |
62.26% |
Igen, tetszene egy építész személyiség,de sokkal táposabb tulajdonságokkal.
|

|
20 |
12.58% |
Nem tetszik az építész.
|

|
21 |
13.21% |
Nem akarok új személyiségeket.
|

|
19 |
11.95% |

03-26-2007, 12:32
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Nekem is tetszik ez a személyiség.
|

03-26-2007, 12:36
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Esetleg a logikából adódóan az építész személyiség? 
|
Lásd a témanyitót: a mágikus és a tolvaj akcióktól védené az épületeket.
Nagyon frankó lesz: a túlélő 30%-ban véd az emberek elleni MÁGIKUS és TOLVAj akciók ellen, az építész 30%-ban véd majd az épületek elleni MÁGIKUS és TOLVAJ akciók ellen... a hadisok meg ugyebár tovább mészárolgatnak és pusztítanak, 100% hatékonysággal.
Nem lehetne mégis inkább kihagyni ezt a védekező személyiséget, és inkább annál maradni, hogy bontáskor x% nyersanyagot visszanyerjen az, aki felveszi az építészt? Az mindenkinek hasznos lehetne, és nem a varázslók/tolvajok még erősebb ellehetetlenítését szolgálná. (az épületfenntartási költséggel 20%-os csökkentésével nem is foglalkozom, az nevetséges, pár ezer arany körönként...)
Last edited by laci; 03-26-2007 at 12:42..
|

03-26-2007, 12:43
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
1. Na lássuk: hadi óriásokat a varázsló országommal simán tudok rengetni. De ne kérdezz ekkora butaságokat, hogy mondhatnék konkrét példát arról, hogy hány óriást tudok megrengetni a csoportomban? Jelenleg 1114 ország van itt, a felettem 50, és az alattam 50 körre levő országokról mit mondjak? Te tudsz pontos számot, hogy hányat tudsz beütni, vagy hányat tudsz lelopni a csoportodban?
|
off
erre véletlen teljesen pontos számot tudok mondani.
az első kérdésre a válaszom: mindet...
a másodikra egyiket sem...
a kérdéseimnek meg volt az értelme, nem volt butaság...
az viszont igen, hogy 1x véletlen láttál valahol egyetlen egy országot túlélő személyiséggel, sokadik személyiségként, és erre alapozod a játék játszhatatlanságát, hogy mindenki full beton ország lenne, és nem lehetne beütni senkit...
ez vicces...
|

03-26-2007, 13:00
|
Member
|
|
|
|
minden hozzászólást elolvasok egy olyan topikban amihez hozzászólok, pár sorral fentebb már írtam, de LotR nem olvastad
viszont pl a szavazás is arról szól " igen, hasonló tulajdonságokkal" és nem arról hogy szó szerint az amit Ákos leírt.
Last edited by Everlasting; 03-26-2007 at 13:03..
|

03-26-2007, 13:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
off
erre véletlen teljesen pontos számot tudok mondani.
az első kérdésre a válaszom: mindet...
a másodikra egyiket sem...
a kérdéseimnek meg volt az értelme, nem volt butaság...
az viszont igen, hogy 1x véletlen láttál valahol egyetlen egy országot túlélő személyiséggel, sokadik személyiségként, és erre alapozod a játék játszhatatlanságát, hogy mindenki full beton ország lenne, és nem lehetne beütni senkit...
ez vicces...
|
Meg ne sértődj nekem... amint írtam, én tuti tudós-túlélő-építész óriást játszanék, amint bevezetnék, egészen az 1A-ig, csupa íjjal és toronnyal. Hogy más mit tenne, azt nem tudom, de szerintem nem vagyok én akkora különc, hogy senki más ne tenné azt, amit én.
Ahogy edig is voltak beton elfek és védekező óriások, most is lennének, csak még betonabban és még védekezőbben.
Ennyi, és ne húzd fel magad, ez egy vita, és ha nem kérsz esetleges ellenvéleményeket, akkor szólj, abbahagyom.
|

03-26-2007, 13:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
minden hozzászólást elolvasok egy olyan topikban amihez hozzászólok, pár sorral fentebb már írtam, de LotR nem olvastad
viszont pl a szavazás is arról szól " igen, hasonló tulajdonságokkal" és nem arról hogy szó szerint az amit Ákos leírt.
|
Ha elolvastad, akkor áruld már el nekem a tolvaj és varázsló országokat hogyan véded meg az esetleges pusztítástól építész személyiséggel?
MErt ugy ha olvastad a jelenlegi építész személyiség, nem tartalmaz semmi olyat ami védene a hadi akciok ellen....

03-26-2007, 16:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Ha elolvastad, akkor áruld már el nekem a tolvaj és varázsló országokat hogyan véded meg az esetleges pusztítástól építész személyiséggel?
MErt ugy ha olvastad a jelenlegi építész személyiség, nem tartalmaz semmi olyat ami védene a hadi akciok ellen....
|
Elárulom:
Látod nálam az beleférhet a hasonlóba  -tudod a szavazásról amit írtam...
Én az ötlet alapnak azt vettem hogy építész, aki olcsóbban épít, esetleg nyersit kap vissza ÉS védi az épületeit. Igaz hogy úgy indul, hogy a mágikus és tolis akcókkal szemben, de ha valaki felveti hogy akkor a pusztítás túl erős lesz akkor nem lehet felvetni hogy az is belekerülhet valamilyen formában?
Egyébként ha tényleg olvasod is a topikot akkor láthatod hogy én erdetileg egy másik elképzelést támogatnék inkább, de mindenképp hasznosnak tartom az ötletet. Csak könnyen túl erős lehet, főleg ha minden jót megkap és túl nagy százalékkal
|

03-26-2007, 17:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Nem lehetne mégis inkább kihagyni ezt a védekező személyiséget, és inkább annál maradni, hogy bontáskor x% nyersanyagot visszanyerjen az, aki felveszi az építészt? Az mindenkinek hasznos lehetne, és nem a varázslók/tolvajok még erősebb ellehetetlenítését szolgálná. (az épületfenntartási költséggel 20%-os csökkentésével nem is foglalkozom, az nevetséges, pár ezer arany körönként...)
|
hurráááá, rúgjuk seggbe a törpöket  mert ebből az lenne...
így is panaszkodnak a törpe tekizése miatt, hát ha még a bevételüket is csökkentenénk
habár igaz, hogy mint 'nem törpe' én nem bánnám ha bevezetnék, mert lehet többet ütnék bontással, de a törpéknek ezzel vagy 10% jöveedelem kiesést okoznánk, ami ugyan nem túnik soknak, de sokaknak épp ez az össz profitjuk, mert sokat költenek a nekik okozott károkra
|

03-26-2007, 17:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
2. Magasabb területen, ha egy óriást szét akarsz szedni, akkor annak az egyik módja az, hogy elkezded módszeresen, napokon át gyújtogatni, és ha van rá lehetőség, rengetni.
3. Bizony láttam már túlélő óriást, nem is kezdőnél, sokadik személyiségnél (tudod, egy betonnak kiépített országnál 3-4. személyiségnek már egészen hasznos, azzal tuti nem fognak gyilkolászni, legalábbis gondolom, ez a logika).
De szerintem a bontás utáni nyersanyag-visszanyerés sokkal értelmesebb dolog, arról nem beszélve, hogy egy kicsit értelmetlen is "építésznek" nevezni azt, ami nem épít, csak védi az épületeket.
Mindegy, sokan panaszkodnak arról, hogy egyre több a beton, nyugisan felfedező ország. Ha ezt a vonalat akarjuk erősíteni, akkor hajrá.
|
Na, kezdem 
Magasabb szinten ha egy óriást szét akarok szedni, elkezdem módszeresen mészárolni, esetleg pusztítani, bár én mészár-párti vagyok  Lehangoló a gyújtogatás eredménye, nem hiszem, hogy egy átlagos tartalékkal rendelkező óriást valaha is szét lehetne szedni vele. Emberlopás dettó...
Túlélő óriást én is láttam, mint ahogy túlélő hullát is, valahogy nagyon nagy értelmét nem láttam sose. Egy gazdálkodó óriás esetében 20x hatékonyabb személyiség.
A bontás utáni nyersivisszanyerés elképesztően táp személyiséggé tenné az
építészt. Nem 200 hekiről beszélek, de 1k-n már vagyont lehetne megtakarítani 1-1 alábontásnál, A-ról meg ne is beszéljünk.
A betonozás egy dolog, nem hiszem, hogy nagyon sok óriás betonozná be magát. Ha meg mégis, jönnek majd az orkok, és beverik 
|

03-26-2007, 20:19
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Meg ne sértődj nekem... amint írtam, én tuti tudós-túlélő-építész óriást játszanék, amint bevezetnék, egészen az 1A-ig, csupa íjjal és toronnyal. Hogy más mit tenne, azt nem tudom, de szerintem nem vagyok én akkora különc, hogy senki más ne tenné azt, amit én.
Ahogy edig is voltak beton elfek és védekező óriások, most is lennének, csak még betonabban és még védekezőbben.
Ennyi, és ne húzd fel magad, ez egy vita, és ha nem kérsz esetleges ellenvéleményeket, akkor szólj, abbahagyom.
|
nem húzom fel magam, egyszerűen csak normális játékmenetre tudok csak gondolni...
ez amit te írsz ez nem az...
más topciokban elemzgették páran ezt a játékstílust...
szerencsére nem jellemző
( pl. ha meglátok egy óriás túlélőt, vagy varázsló hullát, esetleg harcos embert egy mosoly  és mehet a sereg... )
ráadásul totál úgy érzem, össze vissza beszélsz, egyszer azt írod hogy építész túlélő óriást indítanál, egyszer meg hogy szanaszét gyújtod az óriásokat ( óriással ??? ) , meg rengeted...
bocsánat, de valahogy úgy érzem ezek mögött nem sok tapasztalat, esetleg véghez is vitt akció húzódik...
Last edited by Hóhér; 03-26-2007 at 20:23..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|