|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha megszünne a hodito egyik napról a másikra!?
|
Keresnél valami hasonlót???
|

|
20 |
46.51% |
Ha tuti nem lenne többet felhagynál az ilyen jellegű játékokkal!??
|

|
23 |
53.49% |

03-23-2007, 09:35
|
Administrator
|
|
Activity: 26%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Regisztrációkor van egy külön figyelmeztetés a függőséggel kapcsolatban, nyilván nem véletlenül 
|
Azt az elején még sokan poénnak veszik, pedig nem az. 
|

03-23-2007, 09:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Határozottan nem az... Amikor tavaly nyáron Belgiumban nyaraltam vagy 10 napot, és egész nap ott motoszkált a fejemben, hogy "jó-jó, szép ez, meg jó is, de keressünk már egy helyet ahol megnézhetem az országomat", akkor rájöttem, hogy ez már több, mint játék, ideje lazítani egy cseppet
És azóta jobb is, sokkal jobb játéknak venni, és úgy állni a dologhoz, én úgy érzem 
|

03-23-2007, 10:56
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Határozottan nem az... Amikor tavaly nyáron Belgiumban nyaraltam vagy 10 napot, és egész nap ott motoszkált a fejemben, hogy "jó-jó, szép ez, meg jó is, de keressünk már egy helyet ahol megnézhetem az országomat", akkor rájöttem, hogy ez már több, mint játék, ideje lazítani egy cseppet
És azóta jobb is, sokkal jobb játéknak venni, és úgy állni a dologhoz, én úgy érzem 
|
az elején még nem nagyon lehet ezt észre venni csak mikor már egyfolytában számolgatsz fejben meg tervezed hogy hogy lenne jobb akkor már kicsit érdekes meg belemerülsz és a kérdések amiket hozzád intéznek e közben távolinak tünnek  érdemes már elgondolkodni egy kis szabin de utána jobb lessz megen 
|

03-23-2007, 11:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ati erre hogy deritettél fényt hogy a játék függőséget okoz? 
Nem félsz h valaki kártérítési pert indit ellened? pl ki akarja fizettetni a gyógykezelés költségeit 
Gyulaword (#79796)
|

03-23-2007, 11:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Hm ez kemény    Laci ez nem semmi 
Bevallom én eljutottam odáig, h 1 éve vegetálok, de közbe ugynúgy tervezgetek stb..
De még mindig azt mondom inkább ennyi függőség, mint más káros szenvedély 
Persze ak már aludni se tud emiatt,hát ők jobb ha előbb-utóbb felkeresik kezelő orvosukat!   

03-23-2007, 12:13
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
hát számtalan ilyen esetről tudnék mesélni
befizettem az asszonyal egy Lengyel körútra...
ahol tudtam szabiztam, ahol nem nem
írtam a supportra, hogy lehet e gond, ha véletlen innen onnan lépek be Lengyel országról...
természetesen azt a választ kaptam , hogy nem lehet gond,
( talán az angolról volt szó éppen ), és hogy nem igen játszottak akkor még sokan onnan...
a lényeg az, hogy úgy alakult, hogy amíg a csoport nézte a turista látványosságokat az összes városban, én loholtam mindenütt netkávézókba, mert nem működött a wapp küldföldről , hiába intéztem el jó előre...
vagy...
midnekinek ismerős a közös családi vacsora , esküvő rendezvény bármi...
hát én is elszakadtam 1x a gép elől  vacsizni...
pont eszem a franciahagymakrém levest, amikro csörög a telcsi, ( Sati komám) hogy mekkora szövi háború alakul ki, mikor tudok géphez ülni...
nah gyorsan el rohanok a legközelebbi net kávézóba- nincs nyitva...ha már elindultam inkább haza autókáztam... elintéztem a dolgomat aztán vissza az éttermebe...
még csak akkor fejezték be a második fogást nem maradtam le semmiről , de volt aki furcsán nézett rám hogy mi van...
a munkahelyi hódozásról nem is beszélve, amíg tűri a cég...
én egy szállodában voltam ügyvezető, de túl sokat ültem ahód előtt, szóval nem tetszett senkinek, így azóta itthon vagyok nem dolgozom... ( lehet kötetlenebb pénzforrást keresni  )
nem kell hogy piszkáljanak, amikro pár mp van a támadásra...
hogy függés e ?
lehet, de pl nekem a párom úgy látja,több dolog között persze a hóddal kapcsolatban is, hogy ha azt csinálom amit szeretek, addíg vagyok boldog...

|

03-23-2007, 15:05
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
En alapvetoen, aki latott mar elobe, tudja, hogy eleg nagy fuggo vagyok 
De amikor ki kell kapcsolodni, akkor siman felreteszem a hodot  Foleg mostansag...
Baratnomhoz mar telot sem viszek fel eve 
|

03-23-2007, 16:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
En alapvetoen, aki latott mar elobe, tudja, hogy eleg nagy fuggo vagyok 
De amikor ki kell kapcsolodni, akkor siman felreteszem a hodot  Foleg mostansag...
Baratnomhoz mar telot sem viszek fel eve 
|
ez nem semmi
grt

|

03-23-2007, 16:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
|

03-24-2007, 11:55
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|