|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha megszünne a hodito egyik napról a másikra!?
|
Keresnél valami hasonlót???
|

|
20 |
46.51% |
Ha tuti nem lenne többet felhagynál az ilyen jellegű játékokkal!??
|

|
23 |
53.49% |

03-23-2007, 00:47
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
" Ha tuti nem lenne többet felhagynál az ilyen jellegű játékokkal!?? "
több játékkal is próbálkoztam már, a hódítós éjszakák alatt, ugyebár sokszor vannak 1 órás szünetek éjjel , amikor unatkozik az ember  ...
lemuria: valahol szabin van 5 szinten semennyire nem köt le, és túl tamagocsis , meg mittutom én
focis managgeres akármisok: túl sok a random , és ez idegesítő...
galactika : nah ha ezt valaki kipróbálta , akkor tudja mi az hogy no comment...
HÓDÍTÓ : élet stílus. ha kérdezik, hogy viseli el a barátnőm a borzasztó természetemet, akkor csak ezt válaszolom rá :
az a legkevesebb, de hogy a Hódot elviseli... ez ám a nagy szó
ha a hód megszűnne, vagy bármi okból nem játszhatnék tovább,
nem néznék még netre sem, több hónapig az tuti...
only hód forever :P
|
Off kérdés de muszály feltennem. Ti akik az a-ban egész éjjel nyomjátok mikor szoktatok aludni??  vagy 20-25 perceket alszotok két ütés között???
|

03-23-2007, 01:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
van négy szép összekapcsolt orim, van is velük elég munka, meg a pénztárcám is ennyi vippet bir(kiprobálás után, már képtelen lennék anélkül élvezni a játékot). De multkor ugy esett, hogy pont az 5-n nem volt orim. gondoltam ha már 7-800 körig még biztos nem fordulok, hát elinditok egy orit(természetesen azzonnal összekapcsoltam  ) szépen- kényelmesen épüljön be, töltödjenek a barakkok stb., aztán ha üresen szükség lesz az 5-s szintre forduláshoz max kiárulok, átadom a pénzt, ha van ott ép ismerös és törlök.
Talán ha napi 10 extrapercet igényel az ori nevelgetése, szépen cseperedett is, ha kiárulom, gondolom lesz belöle 4-500 milla.(nem a nagy lové volt a cél)
Esetemben ugy alakult, mégsem abba a csopiba fordulok le, igy valoszinüleg számomra a pénz elveszett, de nem bánom, mert volt alkalmam kiprobálni egy uj fajt, uj stratégiát a 200 hekiröl történö indulásban.(a hétvégi nekem nem jött be).
meglátásom szerint, ha történetesen mégis abba a csopiba fordultam volna, és visszakaravánozzák hozzam a pénzt, az nem ütközik tudtommal a szabályokba, de a jövöre nézve szeretném, ha valaki megerösitene ebben a hitemben
|
ha végig olvasod a topicot pontosan erről van szó, és már jópáran megállapitották hogy szabályos. Hisz orit törölni szabályos, inditani/forditani szabályos, karavánolni szövinek szabályos, ebből következik hogy ezt egymás után csinálni is szabályos! vagyis megteheted igen hogy előre gyüjtögetsz 5-ön a forduló oridnak, azt átkaravánolod egy megbizható cimbinek majd törölsz és fordulás után visszakaravánolja.
A fennakadás ennek az etikai vonzatán van, mert végülis szabályos úton de mégis egy másik országodat juttatod elönyhöz. Mert nem amiatt lett kitalálva az hogy több orid lehessen hogy több orival 1et felhúzz,hanem arra ha esetleg unatkoznál 1orival, szépen vihetsz többet is.

03-23-2007, 07:09
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
van négy szép összekapcsolt orim, van is velük elég munka, meg a pénztárcám is ennyi vippet bir(kiprobálás után, már képtelen lennék anélkül élvezni a játékot). De multkor ugy esett, hogy pont az 5-n nem volt orim. gondoltam ha már 7-800 körig még biztos nem fordulok, hát elinditok egy orit(természetesen azzonnal összekapcsoltam  ) szépen- kényelmesen épüljön be, töltödjenek a barakkok stb., aztán ha üresen szükség lesz az 5-s szintre forduláshoz max kiárulok, átadom a pénzt, ha van ott ép ismerös és törlök.
Talán ha napi 10 extrapercet igényel az ori nevelgetése, szépen cseperedett is, ha kiárulom, gondolom lesz belöle 4-500 milla.(nem a nagy lové volt a cél)
Esetemben ugy alakult, mégsem abba a csopiba fordulok le, igy valoszinüleg számomra a pénz elveszett, de nem bánom, mert volt alkalmam kiprobálni egy uj fajt, uj stratégiát a 200 hekiröl történö indulásban.(a hétvégi nekem nem jött be).
meglátásom szerint, ha történetesen mégis abba a csopiba fordultam volna, és visszakaravánozzák hozzam a pénzt, az nem ütközik tudtommal a szabályokba, de a jövöre nézve szeretném, ha valaki megerösitene ebben a hitemben
|
itt is az etikai rész mert előnyben részesited azt az orit mert ugye ha fordulsz akkor is full "ujj" orival kezdenél de mivel az előzőt törlöd annélkül nem tudsz fordulni az 5ös szintekre ha össze vannak kötve igy ismételten nem szabályellenes mert annak az oridnak a vagyonával szövin belül rendelkeztél törötltél és akkor már mintha nem is a saját pénzed kapnád vissza hanem a szövid adna neked pénzt karavánon át 
|

03-23-2007, 07:11
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ha végig olvasod a topicot pontosan erről van szó, és már jópáran megállapitották hogy szabályos. Hisz orit törölni szabályos, inditani/forditani szabályos, karavánolni szövinek szabályos, ebből következik hogy ezt egymás után csinálni is szabályos! vagyis megteheted igen hogy előre gyüjtögetsz 5-ön a forduló oridnak, azt átkaravánolod egy megbizható cimbinek majd törölsz és fordulás után visszakaravánolja.
A fennakadás ennek az etikai vonzatán van, mert végülis szabályos úton de mégis egy másik országodat juttatod elönyhöz. Mert nem amiatt lett kitalálva az hogy több orid lehessen hogy több orival 1et felhúzz,hanem arra ha esetleg unatkoznál 1orival, szépen vihetsz többet is.
|
hupsz ezt most olvastam 
|

03-23-2007, 07:12
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
" Ha tuti nem lenne többet felhagynál az ilyen jellegű játékokkal!?? "
több játékkal is próbálkoztam már, a hódítós éjszakák alatt, ugyebár sokszor vannak 1 órás szünetek éjjel , amikor unatkozik az ember  ...
lemuria: valahol szabin van 5 szinten semennyire nem köt le, és túl tamagocsis , meg mittutom én
focis managgeres akármisok: túl sok a random , és ez idegesítő...
galactika : nah ha ezt valaki kipróbálta , akkor tudja mi az hogy no comment...
HÓDÍTÓ : élet stílus. ha kérdezik, hogy viseli el a barátnőm a borzasztó természetemet, akkor csak ezt válaszolom rá :
az a legkevesebb, de hogy a Hódot elviseli... ez ám a nagy szó
ha a hód megszűnne, vagy bármi okból nem játszhatnék tovább,
nem néznék még netre sem, több hónapig az tuti...
only hód forever :P
|
ezzel én is igy vagyok nem igazán találkoztam mással ami igylekötött volna 
annyira lehet nem rossz ez a szavazás sem igaz kicsit félre sikerült de felvet a topic is pár támát meg a szavazás is 
|

03-23-2007, 07:37
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by sema034
Off kérdés de muszály feltennem. Ti akik az a-ban egész éjjel nyomjátok mikor szoktatok aludni??  vagy 20-25 perceket alszotok két ütés között???
|
egy embernek elég mindig gépnél lenni, a többi csak tudjon akarmikor perceken belul géphez menni 
|

03-23-2007, 09:00
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
egy embernek elég mindig gépnél lenni, a többi csak tudjon akarmikor perceken belul géphez menni 
|
Értem. Igy tényleg már jobban hangzik 
|

03-23-2007, 09:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
|
Lássam azt a játékot, amelyik rávesz engem arra, hogy az éccaka közben felpattanjak miatta, mert helyzet van... arról nem beszélve, hogy ott virrasszak, mert ügyeletben vagyok. Akkor mennék én pszichiáterhez 
|

03-23-2007, 09:31
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Lássam azt a játékot, amelyik rávesz engem arra, hogy az éccaka közben felpattanjak miatta, mert helyzet van... arról nem beszélve, hogy ott virrasszak, mert ügyeletben vagyok. Akkor mennék én pszichiáterhez 
|
Én nem olyan régóta nyomom ezt az egészet de tényleg baromira rá lehet kattanni.... 
|

03-23-2007, 09:33
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by sema034
Én nem olyan régóta nyomom ezt az egészet de tényleg baromira rá lehet kattanni.... 
|
Regisztrációkor van egy külön figyelmeztetés a függőséggel kapcsolatban, nyilván nem véletlenül 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|