|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha megszünne a hodito egyik napról a másikra!?
|
Keresnél valami hasonlót???
|

|
20 |
46.51% |
Ha tuti nem lenne többet felhagynál az ilyen jellegű játékokkal!??
|

|
23 |
53.49% |

03-22-2007, 12:14
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
ezt nem tudjátok üziben/mesin megbeszélni? minek ehhez nyílvánosság? csak magatokat égetitek
|
igazad van én itt lezártam ezt a témát.
|

03-22-2007, 12:25
|
Guest
|
|
|
|
szóval hogy ne legyen hiába a topic várom ide az olyan meglátásokat amik szerintetek ide illenek és ti éltétek meg vagy tudtok hasonlo dolgokat megosztani velünk 
|

03-22-2007, 12:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
ezt nem tudjátok üziben/mesin megbeszélni? minek ehhez nyílvánosság? csak magatokat égetitek
|
Pont ezt akartam én is írni...
|

03-22-2007, 12:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Más véleményére is kiváncsi vagyok/vagyunk. Casper is írta, hogy kiváncsi más véleményére, de mind1. Én is befejeztem. Csak válaszoltam.
|

03-22-2007, 12:43
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
|

03-22-2007, 12:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Mesélj csak 
|

03-22-2007, 13:04
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
A szabály elvileg megengedi, mivel a szövim belül a karaván mehet akármilyen összegben, minőségben, irányban, stb.
Igen, szövibe is akárki (akármilyen kondícióval a szinten belül) bevehető, ergo a kör bezárult.
Más kérdés, hogy én kicsit vaskalapos vagyok, tehát nem csak az írott törvényeket tartom/tartatom be. (valszeg ezért (sem) vagyok (elég)sikeres az A-ban  )
(a kiárusítást sem szeretem, nem is szoktam, olyan ez, mintha azt mondanák neked, hogy halálod előtt adj el mindent és a pénzt ad nekem, hisz úgyis feltámadsz és akkor visszaadom. Na ja, de biztos…???)
„Adjál pénzt vagy megütlek”: olyan ez, mintha a sakkpartnerem azt mondaná, hogy fizessek neki egy sört, vagy leüti az egyik bábum. Ha-ha-ha kis huncut, hisz pont ezért ültünk le játszani, hogy egymás bábuit leüssük…nevetséges…
A játék nekem arról szól, hogy indítok egy orit, fejlesztgetem, jókat hódítok, megismerek értelmes arcokat, szórakozom.
Elvileg (mivel technikailag engedett a több ori) a pénz utaztatása, ha nem is írottan, de jóvá van hagyva, vagy inkább úgy kéne fogalmazni, hogy tudomásul van véve.
Mivel ha van minden szinten orid (lehet) és van legalább 1 másik ori, amit nem te irányítasz (bár hallani olyan szövikről, ahol ismerik egymás kódjait…), akkor a pénzt utaztathatod vele pl.: szintlépéskor. Vagy ha törölsz, újra indulsz, ideig óráig parkoltathatod nála a pénzt, így visszakapva az egyébként elvesző pénzt..
(szerintem ez a játék nem erről szól, de hát ez van…)
|

03-22-2007, 14:30
|
 |
Member
|
|
|
|
egyetértek masszával, bár a játék hogy miről szól az nem ilyen egyszerü.
vannak nagyratörö emberek, akik enyhe megalomániával arra törekednek hogy minél nagyobb és nagyobb hekin legyenek, vannak akik jó kapitalista szellemben a minél nagyobb jövedelmre törekszenek, vagy vannak akik a kis kék számocskára hajtanak, vannak az anarchosok akik azt élvezik hogy akár több 100országot irányitanak összehangoltan. vagy vannak akik tolvajkodást, a varizást, vagy ép a háborút élvezik. a játék mindenkinek arról szól amit ő jáccik/szeret benne jáccani, a legtöbb dologhoz adottak a feltételek,ha más nem anarchista csoportban.
sajna az igaz, hogy vannak játék adta lehetőségek, amik szabályosak, csak számomra is kevésbé tetszők.
mint mondottam azért nem zavar ez engem, mert jól nem jár ha töröl és új orit csinál,mert csak veszit rajta ha meg azért mert annyira a topban van és a morál miatt kell akkor általában ezt jksz-el teszik, ami pedig más miatt elitélendő

03-22-2007, 14:38
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by casper
Sziasztok 
azért nyitottam ezt a topicot mert van egy pár barátom aki ugy gondolja pl: hogy ha én ugy látom hogy az az orim ami épp van nem teszik vagy mind1 miért törlöm de elötte átküldöm a pénzem a szövitagomnak és utána kezdek egy ujjat szövizünk és visszaadja az csalásnak számit várom ide az olyan meglátásokat amik szerintetek hasonlóképp csalásnak vesztek ....
mert szerintem ez nem az  )
Casper
|
... bárcsak minden pénzmozgás karavánon keresztül, vagy klánrakin keresztül történne... pffff...
nem pedig a piaci sumákságok kiskapuin át...  
|

03-22-2007, 14:50
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
egyetértek masszával, bár a játék hogy miről szól az nem ilyen egyszerü.
vannak nagyratörö emberek, akik enyhe megalomániával arra törekednek hogy minél nagyobb és nagyobb hekin legyenek, vannak akik jó kapitalista szellemben a minél nagyobb jövedelmre törekszenek, vagy vannak akik a kis kék számocskára hajtanak, vannak az anarchosok akik azt élvezik hogy akár több 100országot irányitanak összehangoltan. vagy vannak akik tolvajkodást, a varizást, vagy ép a háborút élvezik. a játék mindenkinek arról szól amit ő jáccik/szeret benne jáccani, a legtöbb dologhoz adottak a feltételek,ha más nem anarchista csoportban.
sajna az igaz, hogy vannak játék adta lehetőségek, amik szabályosak, csak számomra is kevésbé tetszők.
mint mondottam azért nem zavar ez engem, mert jól nem jár ha töröl és új orit csinál,mert csak veszit rajta ha meg azért mert annyira a topban van és a morál miatt kell akkor általában ezt jksz-el teszik, ami pedig más miatt elitélendő
|
Köszönöm igy már jobb ez a topic 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|