Quote:
Originally Posted by pepa
Akkor leírom még1x: miért jó az, hogy azok a játékosok akiknek nincsen lehetősége több személyíség választására, csak 3-4 személyíség közül választhassanak. Ennyi erővel oda is írhatnánk: Csak több év tapasztalattal és kék 4-essel ajánlott. A nagymértékő regenerálodást (2 vagy több), viszont én se támogatnám. Így érthető?
|
nem abszolút nem érthető.
magyarázd el nekem légyszi ( kicsit nehéz a felfogásom) !!!
miért lenne jó az, ha én az 1 személyiségű orimnak minimum 4 személyiség közül bármikor bemernék választani egyet, mert egyformán tápos mindegyik...
viszont ha a 4 személyiségű orimnak beválasztanám a 4 tápos személyiségedet, amik közül válogatni szeretnél, terminátor 4 lesz az országomból...
miért is lenne ez jó???
érdekes, hogy a több személyiségű orik gazdái több éves játék után nem tüntetnek, hogy nem tudnak " hasznos " személyiségeket választani, csak olyat, aminek már szinte semmi jelentősége...
Te viszont, aki kapásból 9 közül választhatsz kevesled.
Szerintem ,hogyha táposabb személyiségek is születnének, magasabb szinteken,ahol már komolyodik a játék, akkor is a tudóst fogod kiválasztani első személyiségnek,még akkor is ha születik még 5 új személyiség.