Quote:
Originally Posted by Szyriusz
Azt elimertem, hogy hibáztam, hogy nem kötöttem azonnal össze de 72 óra folyamatos háboruskodás után hajnal félháromkor nem ez volt az első dolgom.
Ugyanarról a címről regiztem, ugyanazzal a nick névvel és jelszóval, amiből látható a szándék és 3 óra múlva mindkét ori az anarchba. Ne haragudj de ez
szerintem túl erős. Biztos vagyok, hogy ez nem csak velem történt meg hanem már másokkal is. Szerintem az orik összekötése a csalások elkerülése miatt lett bevezetve, amivel egyetértek. Ebben az esetben viszont csalásról szó sem lehetett mivel a friss ori még aktiválva sincs. Viszont elbuktam egy olyan orit amivel már a 1/A-ban játszhattam, amiben rengeteg pénzt és energiát fektettem. Ez biztos, hogy így nem jó.
|
Én most igazán nem bunkó akarok lenni, de ha 72 órája nem szunyáltál és hulla fáradt vagy, de még épp van annyi erőd hogy indits egy orit, akkor már annyi miért nicns hogy össze kösd? Mikor ilyen kialvatlan és hulla fáradt vagy miért olyan fontos hogy akkor indits egy orit éjjel háromkor? Nem hiszem hogy ez ilyen rettenet sürgős és fontos dolog.
Ha van egy dolog a hódítóban amit a legkisebb mértékben sem tudok kritizálni vagy kifogásolni az pont az ori összekötés, hiszen tényleg nem nagy dolog, tényleg sok helyen van leírva hogy kell és ha ezt meg teszed pont azt támasztod alá vele, hogy szabélyosan akarsz játszani. Szerintem joggal feltételezi a szűrő hogy ha nem kötöd össze azonnal, hogy csalási szándékod van.
Másrészröl biztos vagyok benne hogy ha irsz egy megható üzit a supportra, hogy kiment a fejedböl az öszekötés, jó esélyel visszakpod az orid az A-ba.