Quote:
Originally Posted by Peter
külön nevekként jelennek meg a játékban, tehát beilleszthető a vagy
én csak arra próáltam utalni, hogy ha probléma van az Al-Kaidával, akkor az Egyesült Államok-hoz kötődő neveket is tegyék tiltólistára, mivel aktuálpolitikai "szervezet" és a világ legnagyobb terrorista szervezete is egyben, sokkalta rosszabb, mint az Al-Kaida valaha is lesz...
|
Ha nagyon kötözködni akarunk bármelyik országnévben találunk rejtett tartalmat vagy bármi kivetni valót csak rosszmájúnak kell lenni  De pl. az Al-Kaida engem zavarna a játékban és nem tudom hogy mondjuk egy 7 éves gyereknek hogy mesélnéd el mi az az Al-Kaida egy terror szervezet amely az USA ellen öngyilkos merényleteket hajt végre amibe több 100 Amerikai vagy más álampolgárságú ember hal meg. és erre még büszkék is ehhh. Egyik fél sem szent ezt valljuk be!Nem akarom védeni egyik felet se!
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|