|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-10-2007, 21:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
melyik ori lopja még át a törpit aki nem használja ela készülijét ha fennt a tiszta? 
a hadi gnóm nem, ha igen akkor már nem hadi 
az ork megint csak nem 
az óriás? 
a többi tolis faj, márt csak a toliérzékenysége miatt is 
a hullát nem is mondom 
|

03-10-2007, 22:11
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Aki 10% törpe kocsmán átmegy, az télleg tolis kell legyen, ezt tapasztalatból tudom, az ilyeneket gnómmal sose tudtam lopni (pedig szerettem volna  )
Nomármost azért a bulinak van egy olyan oldala, hogy ha van egy faj, ami rohadt gazdag, ráadásul lopni se lehet, az a hadik céltáblája lesz, és nem csak fosztira, hanem elsősorban mészárra, egészen addig amíg ki nem szednek belőle amit lehet...
|

03-10-2007, 22:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Aki 10% törpe kocsmán átmegy, az télleg tolis kell legyen, ezt tapasztalatból tudom, az ilyeneket gnómmal sose tudtam lopni (pedig szerettem volna  )
Nomármost azért a bulinak van egy olyan oldala, hogy ha van egy faj, ami rohadt gazdag, ráadásul lopni se lehet, az a hadik céltáblája lesz, és nem csak fosztira, hanem elsősorban mészárra, egészen addig amíg ki nem szednek belőle amit lehet...
|
mf vs. szövi dolgot felejtsük el, mert egy jó szövinek illik bármilyen mf-en átmenni. szövi vs. szövi esetén megnézem azt a hadit, aki egy hadi törpén átmegy büntetlenül  azt meg nem hiszem hogy a törpét hagyni fogják mészárolgatódni a szövetségesei. ha meg igen, akkor mindegy mi volt a faja, úgyis szétszednék.
engem hamarabb győznek meg arról hogy ez túl erős, mint hogy gyenge és értelmetlen, az egyszer biztos 
|

03-10-2007, 22:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
(zárójelben)
Volt egy hozzászólásom, a témában és nem nagyon látok rá reakciókat... 
|
|
Posting Rules
|