|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-31-2007, 10:41
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Kicsit összefoglalom, hogy mit gondolok:
A hulla egyetlen dologhoz ért a hadi csselekményekhez. Tehát fel kell vennie a
versenyt akár egy orkkal is. (Jelenleg még a hadi félelfnél is gyengébb)
(Esetleg lehetne belőle termelőt csinálni  )
Sarkalatos kérdés, hogy szintenként erősödjön, vagy alapból legyen jobb.
Lakásbónusz mindenképp kell neki, ezzel a gyújtogatást is jobban tűrné. 8Kevesebb ház, kevesebb gyullad) Mással meg nem igazán lehet neki ártani, kicsit talán erősíteni lehetne az emberlopás elleni védekezésén, de ennyi bőven elég szerintem.
Korábbi számításom alapján azt mondom, hogy kapjon alapból 20% lakibónuszt (vagy akár harmincat), és szintenként további +5%-ot a mostani hadi bónusz mellé.
A másik sarkalatos kérdés, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy bevegyék szövibe. Elég-e az, ha lényegesen erősebbé válna?
|

02-03-2007, 19:54
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Esetleg még azt is hozzá lehetne csapni erősítésnek, hogy kevesebb nyersanyag kell az építkezéshez. 
Az is segíthetne rajta. Könnyebben építi újra magát az biztos.
És szerintem egy szövi hamarabb bevenne egy általunk megerősítet hullát, mint annak a mai változatát.
Pl elfek, vagy félelfek, netán emberek, tehát egy tolvajnak mindenképp jól jönne ha van verőlegénye 
És ugye őket a lopások kevésbé érintik.
|

02-03-2007, 21:55
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
az igaz, el tudom képzelni, hogy a felfedezési limitet elért mf elfek, hullákat gyüjtenek maguk köré, hogy feljebb jussanak
|

02-08-2007, 23:42
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
|

02-08-2007, 23:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
hmm a toli fertőzés sztem is jó ötlet lenne a szorakozások ellen... de hogy a varikat is fertőzze??? biztos vmi virus a mentál síkon áthatolt egy varázsló fejébe  ... szal hülyeség... a laki bónusz nem kérdés hogy kell...
(esetleg alhatnának a földben, végülis hullák, és akkor már ház se kéne nekik az meg már jócskán nagy haderő többlet lenne    )
a hullát azt nagyából annyira látom életképes fajnak, hogy közvetve szivassak vkit a sorozatos támadások ellen és megfertözöm magam
Off: mindenkitől elnézést a sok baromságért, de ezért csak Dr. Zwack és Drehel Anti bácsi hibáztatható 
On

02-09-2007, 00:08
|
Member
|
|
|
|
OFF
ha mar ugy allitod be, hogy szereted a sort, akkor az a minimum lenne, hogy tudod az nem drehel, hanem dreher...
megcsak azt sem lehet mondani, hogy elgepelted, mert a r es a l elegge messze esik 1mastol. igy aztan gondolom csak nagymenozesbol lett emlegetve a 2 uriember.
ON
|

02-09-2007, 07:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Nem lehetne egy olyan keresem, hogy aki megbeszelesekbe OFFot akar irni, ne irja be, hogy off, hanem egyszeruen be se irja, amit akar.
Szerintem attol hogy odairod, hogy OFF, ugyanugy szetoffolod a temat....
Ati helyeben en meg ugyanugy dobnam at a chatbe.....

03-08-2007, 23:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Hali!
A fenti ötletet nem is találom olyan rossznak:-)
pl mi lenne ha a zombi ellen irányuló toliakciókat sorscsapás:-)kísérné...
Nem tudom ez mennyire lenne bonyolult, de valami ilyenre gondoltam:
minden tolikació a köv. körvás után egy tételben eredményezne annyi kör szárazat és/vagy vihart az akciózó orira ahányszor lopott..
Ez valószínűleg nem tenné tönkre a hullarablókat, de elég kellemetlen tud lenni, ha minden körben le kell szedni akár 1 kör ártót is.
Sztem igen mókás lenne azokkal szemben akik jobb híján minden körben a hullákon gyakorolják a tolizást:-) meg azokkal szemben is, akik beütik a hullát és utána pestis miatt hulló embereket is onnan pótolják.
El lehet azon is gondolkodni, hogy ki legyen terjesztve a hullákon keresztül tolvajlókra is, a szövik védelmében...
Ez csak egy ötlet, önmagában persze nem oldaná meg a hulla problémáját, de kiegészítésnek talán nem lenne rossz.
|

03-09-2007, 13:40
|
Senior Member
|
|
|
|
Pfff...
Ki támogat egy Empty nevű topicot?
|

03-09-2007, 15:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Pfff...
Ki támogat egy Empty nevű topicot?
|
+1 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|