|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-09-2007, 16:37
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Aki lovat tart, az általában aktív hadis. Tapasztalatom szerint a kevésbé aktívak eliteznek az íjak mellett inkább. Nomármost ha úgysincs benn a lovas, nem mindegy, mennyi a védője?
|
Szerintem nem,mert engem kiidegelt amikor kimentem a pacikkal és közben valaki betámadott!!De én csak a védő problémára adtam tanácsot!!A ló + íjjal is jól eljátszok!!
|

03-09-2007, 16:42
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by bubuman1
Szerintem nem,mert engem kiidegelt amikor kimentem a pacikkal és közben valaki betámadott!!De én csak a védő problémára adtam tanácsot!!A ló + íjjal is jól eljátszok!!
|
Na és mennyit védtek a kint lévő lovaid? Ha annyit amennyit én számolok, akkor miért nem mindegy, mekkora a védője? 
A-ban tuti kiszorulna a ló ha bevezetnénk egy 7 támadópontos seregtípust. És a magam részéről továbbra se látom szükségét új katincsnak.
|

03-09-2007, 16:46
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Na és mennyit védtek a kint lévő lovaid? Ha annyit amennyit én számolok, akkor miért nem mindegy, mekkora a védője? 
A-ban tuti kiszorulna a ló ha bevezetnénk egy 7 támadópontos seregtípust. És a magam részéről továbbra se látom szükségét új katincsnak.
|
Mondjuk,ha van 15k paci mai = 30k védőpot + 1,3 pajzs + (elf) 1,3 + 1,2 torony == 60 k vpont!!!Plusz 2k íj toronyban 50k kb....
Azért az is véd valamennyit(ló)!!!
|

03-09-2007, 17:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Mondjuk,ha van 15k paci mai = 30k védőpot + 1,3 pajzs + (elf) 1,3 + 1,2 torony == 60 k vpont!!!Plusz 2k íj toronyban 50k kb....
|
nem egyszerűbb ha a lovak helyett íjat tartassz otthon, ha már úgy is otthon vannak?  (vagy az új 7-et védő védőt?   ) - csak kell hozzá 10-20 bank meg egy kis kp 
|

03-09-2007, 16:49
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Én sem látom értelmét, hogy más kati legyen, de a támadón/védőn valamit változtatni kéne, bár nem tom mit, mert ha azt akarjuk hogy értelmes legyen, akkor már jobbnak kell lennie a lovasnál/íjjásznál, nah és ez meg megint nem jó,   sőt még rossz is.
Last edited by csukja; 03-09-2007 at 16:52..
|

03-09-2007, 17:22
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Az első hozzászólásod még arról szólt, hogy kimentél a pacikkal. Mennyit véd a kinn lévő ló?
|

03-09-2007, 17:27
|
 |
Member
|
|
|
|
sőt lehessen a támadókat térkapun át küldeni!
a védők pedig legyenek univerzálisak!
ha varázsolnak ellened akkor varik legyenek
ha lopnak akkor tolik!
jeeah   
vigyenek katapultot és trójai falovat 
|

03-09-2007, 17:49
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Jó lenne, ha valamit szólnátok az erőd javaslathoz is.
Tehát egy erődben 80támadó/védő férne el (Esetleg több, mint 15ember kelljen a működtetéséhez). Tehát így kb. egyenrangú lenne védekezésben egy tornyos íjjal. (Tornyos íj az 12védőpont+toronybónusz (ami perszenem csak az íjakra hat) az összesen kb. 14védőpont/2ha, védő 2hektáron 4db fér el, ami 16védőpont, de ezért cserébe több tanya kell, esetleg több ház.
A kérdés az, hogy kiszorítja-e a pacit a támadó: (8,0) vs. (6,2) ha (előbbinek esetleg több étel és több ház kellene).
És ha igen, az miért baj? Annyi történne, hogy a normál játékban ezentúl nem pacit, hanem támadót tartanának, és hétvégi játék elején használnának inkább pacit, amikor még kevés az egység.
|

03-09-2007, 17:51
|
 |
Member
|
|
|
|
az erőd is jó ötlet, de legyen mobil!
lehessen felállítani az ellenséges ori kapuival szemben, és akkor nem tudnak kísérni sem! 
|

03-09-2007, 17:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A kérdés az, hogy kiszorítja-e a pacit a támadó: (8,0) vs. (6,2) ha (előbbinek esetleg több étel és több ház kellene).
És ha igen, az miért baj? Annyi történne, hogy a normál játékban ezentúl nem pacit, hanem támadót tartanának, és hétvégi játék elején használnának inkább pacit, amikor még kevés az egység.
|
szinte tuti, hogy pacik helyett ezt a támadót használnák, és az egésznek az lenne az eredménye, hogy megcseréljük a támadó és a ló rövidfordulós ill normál játékbeli szerepét
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|