Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-08-2007, 19:18
csukja csukja is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Látom ahhoz is nagyon értesz...
Ha talán megindokolnád, akkor tudnék kezdeni ezzel az állítással valamit, de így csak annyit mondhatok, hogy tévedsz.
ork fajivari: Az ork varázslók képesek olyan varázslatot bocsátani a katonákra, melynek hatására azok elképzelhetetlen hatásfokkal képesek az ennivalót hasznosítani, ilyenkor élelmiszerfogyasztásuk drasztikusan lecsökken. A varázslat időtartama alatt a haderő 30%-kal kevesebb élelmet fogyaszt.

törpe fajivari:A törpe népek évszázadokon keresztül folyamatosan ki voltak téve a környező országok fosztogatásainak, hiszen nyersanyagkészletük szinte kimeríthetetlen volt. Ezt megelégelve távoli országok segítségével megalkották a Raktárkulcs varázslatot, ami megfékezi a lopkodó törzseket. A varázslat ideje alatt minden, a raktárak ellen irányuló lopás csak fele annyi nyersanyagot visz, mint a varázslat nélkül.

az indoklásom az hogy az egyik toli ellen véd a másik meg a sereg ételfogyastásását csökkenti. nah most melyik a jobb spórolni gabonát ork fajivari amit később ellopnak/ellophatnak, vagy a már meglévő terményeket megvédeni azzal hogy csak 50% ból lophatnak.
hát sztem az 50% többet érek
Sponsored Links
Old 03-08-2007, 19:28
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csukja View Post
az indoklásom az hogy az egyik toli ellen véd a másik meg a sereg ételfogyastásását csökkenti. nah most melyik a jobb spórolni gabonát ork fajivari amit később ellopnak/ellophatnak, vagy a már meglévő terményeket megvédeni azzal hogy csak 50% ból lophatnak.
Szvsz az ork varázslata nem azért jó, mert gabonát spórolsz, ("amit később ellopnak/elophatnak"), hanem mert kevesebb tanyát kell tartnod.

De ha tévedek, javítsatok ki, még sosem játszottam orkkal
Old 03-08-2007, 19:29
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

akkor te még nem éheztettél...
kifejezetten hasznos cucc az a markotány, pénzt, és hekit spórol
Old 03-08-2007, 19:33
csukja csukja is offline
Member

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
akkor te még nem éheztettél...
kifejezetten hasznos cucc az a markotány, pénzt, és hekit spórol
jah ha egy embernek van ideje vele foglalkozni na hát nekem nincs............
nah ezért tartom az ork fajivarit rossznak persze csak azért mert nem éheztetek, ha éheztetnék akkor hasznos lenne de egyébként nem

Last edited by csukja; 03-08-2007 at 19:35..
Old 03-08-2007, 19:40
Penya Penya is offline
Member

Quote:
Oh szüzanyám. Erre nem is mondok semmit.

Más, senki nem vitatja h a törp életképtelen, NEM az. Igen, lehet vele játszani minden gond nélkül (A fegyverszakértö most biztos ráncolja a szemöldökét) Ez a topic nem azért mert a törp a hulla szintjén lenne, nem is azért hogy feltápoljuk egy varázslattal, söt még csak azért sem teljesen átalakitsuk a játékot. Pusztán azért h olyan fajvarija legyen már a legkisebbnek is amit van értelme feltenni.
Old 03-08-2007, 19:52
csukja csukja is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Oh szüzanyám. Erre nem is mondok semmit.

Más, senki nem vitatja h a törp életképtelen, NEM az. Igen, lehet vele játszani minden gond nélkül (A fegyverszakértö most biztos ráncolja a szemöldökét) Ez a topic nem azért mert a törp a hulla szintjén lenne, nem is azért hogy feltápoljuk egy varázslattal, söt még csak azért sem teljesen átalakitsuk a játékot. Pusztán azért h olyan fajvarija legyen már a legkisebbnek is amit van értelme feltenni.
akkor ne 50% -a legyen lopható a raktárjának hanem70% és 30%-ból lehet lopni és akkor értelmesebb fajivari

Last edited by csukja; 03-08-2007 at 20:36..
Old 03-08-2007, 20:27
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
akkor ne 50% -a legyen lopható a raktárjának hanem705 és 30%-ból lehet lopni és akkor értelmesebb fajivari

Ezt azért ne mtartom szerencsésnek mert ha nem lopható a raki még ennyire sem akkor főleg a tekit viszik a törptöl, én sosem szoktam feltenni a fajit igy talán van esély arra hogy a rakit viszik.

Az ork markoztánya akkor is hasznos ha nem éheztetsz, mert kevesebb tanya kell az országodba, több hely jut a barakkoknak vagy a kocsmáknak.

Gyulaword (#79796)
Old 03-08-2007, 20:40
csukja csukja is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Ezt azért ne mtartom szerencsésnek mert ha nem lopható a raki még ennyire sem akkor főleg a tekit viszik a törptöl, én sosem szoktam feltenni a fajit igy talán van esély arra hogy a rakit viszik.

Az ork markoztánya akkor is hasznos ha nem éheztetsz, mert kevesebb tanya kell az országodba, több hely jut a barakkoknak vagy a kocsmáknak.
Quote:
nemtom ti hogy vagytok vele de az első orim törpe kereskedő volt és kezdő voltam, varis törpét csináltam, és sztem tökre jácható faj persze van könnyeb de én törpével kezdtem és elvoltam vele 1 évig, aztán egy óriás lesöpört a szövijével én meg akkor mf-be nyomtam
szal azért nem kell lebecsülni a törpét, ha meg panaszkodtok hogy a nyers ára a csillagokat veri, akkor meg ne mondjátok folyton hogy a tekit lehúzzák róla és ha túl sokszor húzzák le nem tudja pótolni stb.
Ha a nyersi ára csillagokat veri akkor elad nyersit és máris tudja pótolni!
erre sokan fogják sztem mondani hogy a törpnek is elfogy a nyersije, igen elfogy vár egy kört és bejön az újjabb termelés és megint el tud adni nyersit ha meg nem termel annyit hogy egy termelésből pótolja a tekit, vár 2 kört, a 3 kör nyersitermelés bevárása sztem azért sok, mert törpéről van szó tehát sokat termel + a nyersi magas ára és kijön egy szép csinos összeg amiből pótolja tekijeit
már egyszer leírtam hogy a törpe nem nyűg ha viszik a tekijét hanem pótolja
Old 03-08-2007, 20:45
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
már egyszer leírtam hogy a törpe nem nyűg ha viszik a tekijét hanem pótolja
nem tudom értelmezni ezt a mondatot

Gyulaword (#79796)
Old 03-08-2007, 20:46
Grabi Grabi is offline
Member

segítek. a lopott teki értékét termeléssel pótolja
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules