|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Olvasd el az első beírást, csak utána szavazz! Mit szólnál, ha lenne ilyen lehetőség?
|
Legyen.
|

|
124 |
76.07% |
Ne legyen.
|

|
9 |
5.52% |
Felőlem lehet, de csak ha kikapcsolható, mert én tuti kikapcsolom, hiába akarja más használni.
|

|
30 |
18.40% |

03-08-2007, 08:29
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
most ezt nagyon nem értem, épp azt írtam hogy ha nem aktív is látszana, most ahogy most látszik kiírva a többi esemény jelző...
|
Akkor magyarazom.
Ugye egyik celja ennek az lenne, amit mar emlitettem, hogy ha "beesel" egy oriba, akkor tudd, hogy hany perced van meg korvaltasig. Ha csak az uccso 5 percben latnad, akkor ezt a celt nem szolgalna. Effektive nem lenne ertelme az egesznek, ebbol a szempontbol, hiszen nem tudod, hogy az adott oriban meg 10 perced van kvig, es figyelned kell, vagy meg 40, es mehetsz a kovetkezobe...

03-08-2007, 08:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Akkor magyarazom.
Ugye egyik celja ennek az lenne, amit mar emlitettem, hogy ha "beesel" egy oriba, akkor tudd, hogy hany perced van meg korvaltasig. Ha csak az uccso 5 percben latnad, akkor ezt a celt nem szolgalna. Effektive nem lenne ertelme az egesznek, ebbol a szempontbol, hiszen nem tudod, hogy az adott oriban meg 10 perced van kvig, es figyelned kell, vagy meg 40, es mehetsz a kovetkezobe...
|
Ha nincs ott basszus akkor még több mint 5 perced van... ha annyira érdekel hát megnézed...
|

03-08-2007, 09:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Mi lenne ha a főoldalon lenne ez az info?
A hátralévő vip kör alatt a vipeseknek, a vip nélkülieknek meg a vippeld be az orid szöveg alatt.
|

03-08-2007, 09:47
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
A hátralévő vip kör alatt a vipeseknek, a vip nélkülieknek meg a vippeld be az orid szöveg alatt.
|
Nem kéne szemétdombot csinálni a főoldalból. Ott van kiírva, hogy válassz fajt, válassz személyiséget, ......... Az országadatokat már kb nem is látod kis felbontás mellett.
|

03-08-2007, 09:50
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hm...igaz.
Erre nem is gondoltam, bocsi 
|

03-08-2007, 13:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem kéne szemétdombot csinálni a főoldalból. Ott van kiírva, hogy válassz fajt, válassz személyiséget, ......... Az országadatokat már kb nem is látod kis felbontás mellett.
|
Szeritntem ettől nem lenne "szemétdomb" a főoldal, mert szerintem ez egy fontos infó. Olvastam itt még korábban (nem tom már ki írta) az Országod menüpontban az ország adatai alatt lévő óra után, vagy alatt jó lenne az hogy mikor van kv. Szerintem.
pl.:
2007-03-08 14:44:00 - Következő körváltás 15:38
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|