|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
A fórumról... :) Tippek, észrevételek ezzel a fórummal kapcsolatban. |
View Poll Results: Tetszik neked az új fórum?
|
igen
|

|
22 |
95.65% |
nem
|

|
1 |
4.35% |

03-07-2007, 16:38
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Nem lehetne a megbeszélésekbe altopicokoat csinálni?
|
Mivel a megbeszélések többségének az a lényege, hogy új, eddig még nem létező dolgot vet fel, ezért hiába van 30 altéma, és 1 "egyéb", minden az "egyéb"-ben lesz.
De alapvetően nem látom, hogy bármi gond lenne a mostani felállással, új téma indítása előtt elég a keresőt használni, és beírni a kulcsszavakat, hogy volt-e már valami, nem kell mindent egyesével végigolvasni.
|

03-07-2007, 16:43
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mivel a megbeszélések többségének az a lényege, hogy új, eddig még nem létező dolgot vet fel, ezért hiába van 30 altéma, és 1 "egyéb", minden az "egyéb"-ben lesz.
De alapvetően nem látom, hogy bármi gond lenne a mostani felállással, új téma indítása előtt elég a keresőt használni, és beírni a kulcsszavakat, hogy volt-e már valami, nem kell mindent egyesével végigolvasni.
|
csak egy ötlet volt, igy a tolvajlással kapcsolatos ötletek a tolvajlással kapcsolatos altémába kerülhetnének, a varázslókat érintő vagy pl a törpe faji varit érintő topic a varózslók, varázslatok altémába kerülnének. Szerintem ettöl áttekinthetőbb lenne az egész.
Nem kellene feltétlen 30altéma sem, azt a súgóbol copyztam csak a példa kedvéért. Én bizok benne hogy a legtöbbbünknek lenne annyi esze hogy nem az egyébbe hanem a megfelelő helyre tenné az ötletét.
Gyulaword (#79796)
|

03-07-2007, 17:32
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nem mond hulyeseget a Gyula.
Alapvetoen a legtobb uj javaslatot vmelyik felsorolt altemaba bele lehet tenni.
De szerintem jo a mostani is ...alapvetoen olyan sok tema nincsen a megbeszelesekbe.
A strategia & tippek vagy a segitseg uj jatekosok topicba lehetne esetleg szetszedni nehany alpontba:
Haboru
Magia
Alvilag
Fajok
Felállások
Személyiségek
esetleg aki specifikusan erdeklodik vmelyik strategia utan annak igy konnyebb lenne, talan.
|

03-07-2007, 17:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Nem mond hulyeseget a Gyula.
Alapvetoen a legtobb uj javaslatot vmelyik felsorolt altemaba bele lehet tenni.
De szerintem jo a mostani is ...alapvetoen olyan sok tema nincsen a megbeszelesekbe.
A strategia & tippek vagy a segitseg uj jatekosok topicba lehetne esetleg szetszedni nehany alpontba:
Haboru
Magia
Alvilag
Fajok
Felállások
Személyiségek
esetleg aki specifikusan erdeklodik vmelyik strategia utan annak igy konnyebb lenne, talan.
|
Köszönöm Szecsa bácsi. engem alapvetően a megbeszélések zavar, ha nem leszek lusta megnézem hogy hány topic van összesen, sztem ha 10-15 altopicba be lennének sorolva akkor már sokkal egyszerübb lenne az élet.
Meg mint említettem a bulik téma is tele van felesleges topicokkal.
Gyulaword (#79796)
|

03-28-2007, 00:57
|
Member
|
|
|
|
vagy nem én látom vagy ez csak számomra hiba, de nem lehetne, hogy a fórum ideje igazodjon a magyar időszámításhoz? olyan furi, hogy most éjfélt ír ki
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

03-28-2007, 06:33
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
vagy nem én látom vagy ez csak számomra hiba, de nem lehetne, hogy a fórum ideje igazodjon a magyar időszámításhoz? olyan furi, hogy most éjfélt ír ki
|
Ezt te tudod átállítani magadnak, valahol a vezérlőpultban.
Nem lehetne újraindítani a fenti szavazást? 
|

03-28-2007, 08:49
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
|
Vezérlőpultban beállítod, hogy budapesti idő (városnevek vannak felsosolva, de ott van mellette az időeltolódás is  ), és hogy automatikus időszámítás-érzékelés. Ezután a helyes időt fogja mutatni.
Hódban is ha elállítod az időzónádat, akkor mást fog mutatni. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|