|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-07-2007, 15:44
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha kihagyjuk a költségcsökkentést, meg a nyersivisszanyerést, ez is egy elfogadható személyiség, azzal a kikötéssel, mint a vándornál: min 7 kör az építés.
Sőt reális szerintem úgy lenne ez, ha plusz pénzért, vagy nyersiért építhetne 7 kör alatt egy építész.
|
Reális lenne, de nem támogatom:
A fajokkal ellentétben a személyiségek csak pozitív dolgokat adnak.
|

03-07-2007, 15:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha kihagyjuk a költségcsökkentést, meg a nyersivisszanyerést, ez is egy elfogadható személyiség, azzal a kikötéssel, mint a vándornál: min 7 kör az építés.
Sőt reális szerintem úgy lenne ez, ha plusz pénzért, vagy nyersiért építhetne 7 kör alatt egy építész.
|
ez szerintem megint nem járható út, ugyanis akkor lenne egy személyiség, ami egy fajnak nem adna semmi bónuszt, illetve egy faj bónuszát tenné elérhetővé mindenkinek
persze itt nem gondolok a hulla varázslóra/tolvajra, de a többség úgy sem választ ilyen személyiséget sem
|

03-07-2007, 16:10
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ez szerintem megint nem járható út, ugyanis akkor lenne egy személyiség, ami egy fajnak nem adna semmi bónuszt, illetve egy faj bónuszát tenné elérhetővé mindenkinek
persze itt nem gondolok a hulla varázslóra/tolvajra, de a többség úgy sem választ ilyen személyiséget sem
|
Magyarán nem jó, mert lenne egy személyiség ami nem adna bónuszt egy fajnak, holott eddig van 2 ami szintén nem ad. Értem...
Valeziusnak viszont igaza van, a személyiség csak előnyöket ad, hátrány nélkül, szal a dolog második fele sztornó  A minimum 7 kört fenntartom.
|

03-07-2007, 17:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
azt hiszem erre valaki az orkot hozta fel
de a kp szükséglet csökkentését, a nyers egy 15-20%-ának a visszanyerését és az épületek olyan 30%-os védelmét támogatnám
|
Igen, a több személyiséges orknal ez mar bejonne, es baromi eros lenne...elsore szerintem kevesen vállalnák be, de ki tudja.
|

03-07-2007, 17:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
én is az épületek védettségét támogatnám mint a túlélőnél az emberekért, elég meggyözö egy személyiség lenne sztem és magasabb hekin akár el is lehetne rajta gondolkodni, mert akinek nincs annyi tartaléka, annak elég sokat jelent ha 30%-al kevesebb az épületei vesztesége rengésnél/gyújtásnál/pusztinál...
nem beszélve hogy ez a hullát is erősitené...

03-07-2007, 17:31
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Alapjaba veve en az ellen vagyok, hogy 1 szemelyeseg faj-specifikus legyen, azaz csak 1 fajjal erdemes hasznalni.
Azt hiszem, egyetlen ilyen van javareszt, az a tabornok...azon is kellene vmit valtoztatni, mert szerintem mas fajjal olyan nagy jelentosege nincsen, tobb szemelyisegnel orkon kivuli fajjal 6-7 szemelyiseg alatt kevesen valasszak be, aztan meg csak azert, hogy legyen.
|

03-07-2007, 17:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
1, nálam hektár*10 aranyba kerül bármely épületet felépíteni. (1000hekin)
2, Létre akartok hozni egy személyiséget, ami 1000hekis átépítésnl hasznos  Tehát A-ban, max. B-ben van értelme, hát én ezt semmiképp nem támogatom.
Én csak olyan személyiséget támogatok, ami színesíti a játékot. És nem egy újabb töltelék személyiség, mint a tolvaj vagy a varázsló, vagy a kereskedő.
(Az első kettő helyett bárki a tudóst választaná, a harmadik helyett meg mindig van jobb pénzforrás)
|
tehát állításod szerint nem szinesítené a játékot? (A-ban, B-ben, G-ben? :O)
Állírásod szerint a tolvaj, varázsló vagy a kereskedő személyiség hasztalan? :O
Ezekkel mind nem értek egyet...
MErtha ez a személyiség azt adná hogy nem lenne épületfenntartási ktsg és az építési ktsg 25%-ba kerülne csak a mostaninak szted nem tenné elég vonzová? (sztem A-ba B-be felettébb!)
Deha neked nem tetszik ezaz előrehaladtával erősődő személyiség, akkor még mindig létre lehet hozni azt, h alső szinteken 0 éppfenntartást ad épktg 200-on 0... majd hektárszám növekedésével elkezd gyengülni... és nő a éppktsg ,a éppfenntartás (persze még mindig kevesebb) és 100.000. hekin lenne olyan mintha nem lenne személyiség...
Erre is van mód ezt akartam szemléltetni...
De nekem az első verzió jobban tetszik...

03-07-2007, 18:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
tehát állításod szerint nem szinesítené a játékot? (A-ban, B-ben, G-ben? :O)
Állírásod szerint a tolvaj, varázsló vagy a kereskedő személyiség hasztalan? :O
|
Akkor színesítené a játékot, ha beválasztanád elsőnek ezt a személyiséget.
Szerintem tolvaj és varázsló pont olyan, amit nem választ az ember a tudós előtt. A kereskedőre meg azt mondtam, hogy bármelyik csoportban van lehetőség 7500arany/hektár/körnél többet szerezni, valamilyen módon. Tehát elsőnek semmi értelme választani.
Nem haszontalan, de 3személyiség alatt nem hiszem, hogy bármelyiket is beválasztanám, minek? Ezért nevezem tölteléknek.
Ezzel a személyiséggel A-ban mennyit spórolnál? Körönként 100K-t? Nem hiszem, hogy akár ott is választanám.
Nekem nem tetszik, hogy legyen egy A specifikus személyiség, de ez az én véleményem.
|

03-07-2007, 19:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Akkor színesítené a játékot, ha beválasztanád elsőnek ezt a személyiséget.
Szerintem tolvaj és varázsló pont olyan, amit nem választ az ember a tudós előtt. A kereskedőre meg azt mondtam, hogy bármelyik csoportban van lehetőség 7500arany/hektár/körnél többet szerezni, valamilyen módon. Tehát elsőnek semmi értelme választani.
Nem haszontalan, de 3személyiség alatt nem hiszem, hogy bármelyiket is beválasztanám, minek? Ezért nevezem tölteléknek.
Ezzel a személyiséggel A-ban mennyit spórolnál? Körönként 100K-t? Nem hiszem, hogy akár ott is választanám.
Nekem nem tetszik, hogy legyen egy A specifikus személyiség, de ez az én véleményem.
|
Amit beválasztana mindenki elsőnek gondolkodás nélkül, az táp... amin elgondolkozik az ember, hogy lehet hogy megéri fevenni elsőnek (egy bizonyos orifelépítéshez szépen passzol, és nem mindent ütő über alkalmazható), az lenne az ideális.

03-07-2007, 19:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Amit beválasztana mindenki elsőnek gondolkodás nélkül, az táp... amin elgondolkozik az ember, hogy lehet hogy megéri fevenni elsőnek (egy bizonyos orifelépítéshez szépen passzol, és nem mindent ütő über alkalmazható), az lenne az ideális.
|
Egyetértek.
Akkor kicsit átfogalmazva: ha beválasztanád, akár elsőnek is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|