|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-07-2007, 14:42
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
1, nálam hektár*10 aranyba kerül bármely épületet felépíteni. (1000hekin)
2, Létre akartok hozni egy személyiséget, ami 1000hekis átépítésnl hasznos  Tehát A-ban, max. B-ben van értelme, hát én ezt semmiképp nem támogatom.
Én csak olyan személyiséget támogatok, ami színesíti a játékot. És nem egy újabb töltelék személyiség, mint a tolvaj vagy a varázsló, vagy a kereskedő.
(Az első kettő helyett bárki a tudóst választaná, a harmadik helyett meg mindig van jobb pénzforrás)
|
Teljesen nem értek egyet  Főleg abban hogy a Varázsló Tolvaj és a Kereskedő "töltelék" Személyiség sztem ez hülyeség
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

03-07-2007, 14:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
1, nálam hektár*10 aranyba kerül bármely épületet felépíteni. (1000hekin)
2, Létre akartok hozni egy személyiséget, ami 1000hekis átépítésnl hasznos  Tehát A-ban, max. B-ben van értelme, hát én ezt semmiképp nem támogatom.
Én csak olyan személyiséget támogatok, ami színesíti a játékot. És nem egy újabb töltelék személyiség, mint a tolvaj vagy a varázsló, vagy a kereskedő.
(Az első kettő helyett bárki a tudóst választaná, a harmadik helyett meg mindig van jobb pénzforrás)
|
1. Fogadok gnóm vagy
2. Mi a baj azokkal a csoportokkal, amelyikekben legtöbbi dőt tölti egy átlagos ország? Kereskedő is sok hekin erős igazán, mégis elég sok ori választja be.

03-07-2007, 14:46
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
1. Fogadok gnóm vagy
|
Íj, te milyen okos vagy
Jó, akkor 5*hektár, ha ezen csökkentesz, az baromi nagy hasznot fog hozni az adott személyiség tulajdonosának.
|

03-07-2007, 14:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Íj, te milyen okos vagy
Jó, akkor 5*hektár, ha ezen csökkentesz, az baromi nagy hasznot fog hozni az adott személyiség tulajdonosának.
|
Valamennyit a nyersből is visszakaphatna egy reális mértékig... mondjuk 20%-ot... nem túl sok, de már érezhető mennyiség 
(mert tényleg relatív kevés ha csak az aranyból spórolhat -bár az elmúlt 2 héten min. 200 milla volt az építési aranyam, abból egészen jól spórolhattam volna építészként  )

03-07-2007, 15:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Valamennyit a nyersből is visszakaphatna egy reális mértékig... mondjuk 20%-ot... nem túl sok, de már érezhető mennyiség 
(mert tényleg relatív kevés ha csak az aranyból spórolhat -bár az elmúlt 2 héten min. 200 milla volt az építési aranyam, abból egészen jól spórolhattam volna építészként  )
|
És elköltöttél 2milliárdot építőanyagra, épp ezért nem látom semmi értelmét, hogy a kp-ből kapj vissza.
Ha a bontásból visszakapja a harmadát az elég vonzó lenne.
Vagy tényleg építsen kevesebb nyersiből.
De ezen kívül én belevenném az ellenállóbb épületeket, és akkor a hullának is jól lenne gyújtás ellen. (És akkor nem csak annyi lenne az egész szémélyiség, hogy olcsóbban építhet...)
|

03-07-2007, 15:16
|
Member
|
|
|
|
leírtátok mi a gáz.
ha nyersit kapsz vissza nagy %-ban az hatalmas előny, közel tudósnyi. ha csak kevesebb kp kell az építkezéshez meg a fenntartáshoz az meg megint töltelékszemélyiséget eredményez.
én egyiket sem táomgatom, hanem mondjuk 2 körrel rövidebb idő alatt épít.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

03-07-2007, 15:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
|
azt hiszem erre valaki az orkot hozta fel
de a kp szükséglet csökkentését, a nyers egy 15-20%-ának a visszanyerését és az épületek olyan 30%-os védelmét támogatnám
|

03-07-2007, 15:28
|
Member
|
|
|
|
ha az ork bevállalja a harci személyiségei helyett ezt szerintem megérdemli. ha meg egyszemes és tábi/tudós helyett választja be, duplán megérdemli
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

03-07-2007, 15:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
ha az ork bevállalja a harci személyiségei helyett ezt szerintem megérdemli. ha meg egyszemes és tábi/tudós helyett választja be, duplán megérdemli
|
nem csak ilyen téren, hanem hogy a gyors építés az orké, úgy ahogy valaki mondta, hogy a gyors képzés a törpié
|

03-07-2007, 15:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
leírtátok mi a gáz.
ha nyersit kapsz vissza nagy %-ban az hatalmas előny, közel tudósnyi. ha csak kevesebb kp kell az építkezéshez meg a fenntartáshoz az meg megint töltelékszemélyiséget eredményez.
|
Ha kihagyjuk a költségcsökkentést, meg a nyersivisszanyerést, ez is egy elfogadható személyiség, azzal a kikötéssel, mint a vándornál: min 7 kör az építés.
Sőt reális szerintem úgy lenne ez, ha plusz pénzért, vagy nyersiért építhetne 7 kör alatt egy építész.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|