|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-05-2007, 16:07
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mivan? Ezt nem egeszen ertem....
|
arra gondoltam ha az adott középszintű szövi varázslója nem tud rám kaput nyitni akkor a tolvaj nem tud bejönni hozzám...remélem jól tudom  ...tehát maradnak a hadisok...
|

03-05-2007, 16:28
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by rumli
arra gondoltam ha az adott középszintű szövi varázslója nem tud rám kaput nyitni akkor a tolvaj nem tud bejönni hozzám...remélem jól tudom  ...tehát maradnak a hadisok...
|
Aha, akkor jol ertettem. Ahhoz, hogy ki nyit rad kaput, semmi koze ahhoz, hogy neked hany varid van. 10edannyi varival is lehet rad kaput nyitni. Szoval a tolvajnak is menni fog, nem kell hozza varis.

03-05-2007, 16:28
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
a TK nyitáshoz nem szükséges a célponténál nagyobb varázslóerö!
|

03-05-2007, 16:36
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Aha, akkor jol ertettem. Ahhoz, hogy ki nyit rad kaput, semmi koze ahhoz, hogy neked hany varid van. 10edannyi varival is lehet rad kaput nyitni. Szoval a tolvajnak is menni fog, nem kell hozza varis.
|
akkor már értem miért szapuljátok a gnóm varisokat...újjat mondtál...  akkor csak hadira jó szegény?...nem marad más mint az építkezés, eladni a varikat és katonákat venni...akkor eddig pengeélen táncoltam  ...pedig nem vagyok egy kamikaze tipus...jó ez a fórum köszi az infót...mindig tanul az ember...
|

03-05-2007, 21:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rumli
akkor már értem miért szapuljátok a gnóm varisokat...újjat mondtál...  akkor csak hadira jó szegény?...nem marad más mint az építkezés, eladni a varikat és katonákat venni...akkor eddig pengeélen táncoltam  ...pedig nem vagyok egy kamikaze tipus...jó ez a fórum köszi az infót...mindig tanul az ember...
|
Neeem, a gnóm nagyon jó varázsló tud lenni, de van egy igen súlyos problémája: nagyon hullik, ha öldösik. Emiatt aztán nekikezdhet tolvajokat tartani, akkor viszont katonákban lesz bénuci, és a mészár is nagyon rossz tud lenni...
|

03-07-2007, 14:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
1%
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az, hogy nekem a kristálygömb csak 1% készültséget fogyaszt? 

03-07-2007, 14:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az, hogy nekem a kristálygömb csak 1% készültséget fogyaszt? 
|
Ha nem sikerült a gömb akkor csak 1%-ot esik a készültség (kivéve faji speckóknál)
|

03-07-2007, 14:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Ha nem sikerült a gömb akkor csak 1%-ot esik a készültség (kivéve faji speckóknál)
|
De nekem sikerült!

03-07-2007, 14:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
De nekem sikerült!
|
Lehet hogy sokat lőttél el egymás után, íilyenkor néha olyan mintha nem egész %-ba kerülne a varázslat, és töbet, vagy éppen kevesebbet von le a rendszer, mert éppen összejönnek a maradék %-ok 

03-07-2007, 15:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Lehet hogy sokat lőttél el egymás után, íilyenkor néha olyan mintha nem egész %-ba kerülne a varázslat, és töbet, vagy éppen kevesebbet von le a rendszer, mert éppen összejönnek a maradék %-ok 
|
4 gömb kijött 4%-ból kb 2 perc alatt
|
|
Posting Rules
|