|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Változzon-e az ipari tekercs funkciója?
|
Igen
|

|
76 |
92.68% |
Nem
|

|
6 |
7.32% |

03-06-2007, 20:34
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
nézd a törpit... vegyünk 15 kovácsot, eddig termeltek 135-öt. most fognak 189-et termelni
mint ha kapnál plusszba 6 kovácsot
ez is egy erősen életképes javaslat és nem is hozna olyan egetrengetően nagy változást, de mégis valami használhatóvá tenné az iparit
a katiképzéses szál az tényleg annyira megbolygatná a hódot ami most nincs tervezve
|
a törpe így is alapból jóval többet termel...
én az ipari tekercs változását főleg azért támogatnám, hogy a törpéknek a faji adottsága ( 40 % ipari teki ) , valamiféle előnyt jelentsen...
szerintem, ha a fegyó termelést bolygatjuk meg vele, ez a törpének előnyére nem válik, hiszen igaz töbet termel majd fegyót, de kevesebbet fog tudni eladni, mert midneki többet fog termelni 30- 55 % között... ( kivéve a hullák )
légyszi dobjatok még fel több ötletet

|

03-06-2007, 20:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
hiszen igaz töbet termel majd fegyót, de kevesebbet fog tudni eladni,
|
Ezzel nem igazan ertek egyet 
Aki eddig nem tartott kovacsot torpen kivuli fajokkal, azok a jovoben a +1 fegyver/kör miatt nem fognak kovacsokat huzni, hanem veszik tovabbra is a fegyvert a piacon.
|

03-06-2007, 20:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
legfeljebb a törpik majd ugyanakkora fegyvertermeléshez bonthatnak néhány kovácsot... mondjuk barakkba 
|

03-06-2007, 20:40
|
Guest
|
|
|
|
Vagy jobban telitodik picit fegyverbol a piac...De nyilvan a torpe elonyere szolgalna mindenkeppen, hogy HASZNALHATO a 40%-os tekercs faji bonusza.
|

03-06-2007, 20:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
amennyire én tudom, a bányáknál először összeadódik a termelés mindenféle bónuszok nélkül, és aztán ezt szorzzuk föl a százalékkal, itt sem lenne másképp szerintem
|
ok, ez igaz. ettől eltekintve a bányák több, mint 2szer ennyit termelnek, és több féle van belőlük. az egyszem kovácsnál ez nagyon kevés lenne a magas fegyverárfolyam mellett is
|

03-06-2007, 20:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ezzel nem igazan ertek egyet 
Aki eddig nem tartott kovacsot torpen kivuli fajokkal, azok a jovoben a +1 fegyver/kör miatt nem fognak kovacsokat huzni, hanem veszik tovabbra is a fegyvert a piacon.
|
ööö
nem is azok az orik által fog telítődni a fegyó piac, akikben nincs kovácsműhely...
azok ugyebár ugyanannyi fegyót fognak venni, mint eddíg ( nem többet ) ...
akiben van, mindeki többet fog termelni...
ugye nem gondolod komolyan, hogyha egy piacra 30-55% al több árut bedobsz, amellett hogy nem nőtt a kereslet, nem fog le csökkeni az ára??

|

03-06-2007, 20:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga
ok, ez igaz. ettől eltekintve a bányák több, mint 2szer ennyit termelnek, és több féle van belőlük. az egyszem kovácsnál ez nagyon kevés lenne a magas fegyverárfolyam mellett is
|
Dehogy, ha egy kovács már 300%al többet termel?  Nem tudósnál persze
akkor megint megspórolsz épületeket pont bőven elég 
|

03-06-2007, 20:46
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
ööö
nem is azok az orik által fog telítődni a fegyó piac, akikben nincs kovácsműhely...
azok ugyebár ugyanannyi fegyót fognak venni, mint eddíg ( nem többet ) ...
akiben van, mindeki többet fog termelni...
ugye nem gondolod komolyan, hogyha egy piacra 30-55% al több árut bedobsz, amellett hogy nem nőtt a kereslet, nem fog le csökkeni az ára??

|
Beáll egy újabb kínálati egyensúly...  -biztosan csökkenni fog a kovácsok száma mindenhol.

03-06-2007, 20:46
|
Guest
|
|
|
|
Most szamolgattam picit
Szoval, 6k hekin orias kereskedovel 74.200 nepesseggel (ami 99%-os foglalkoztatottsag) ipari tekercs nelkul egy 10% lakossagnyi katonakepzes, majd ezeket továbbképezni elitté összesen: 8.533.000 arany
Mindez 30%-os ipari tekivel: 5.973.100 arany
6k hekin a 2,6 milla arany (a legdrágább továbbképzésnél) szerintem nem igazán...
|

03-06-2007, 20:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Beáll egy újabb kínálati egyensúly...  -biztosan csökkenni fog a kovácsok száma mindenhol.
|
na pont ez a lényeg... !!
effektív nem javítottunk semmit a törpénken...
több barakkot tarthat, a kovács helyén esetleg...
de az eddígi országok akik maguknak termelték a fegyót pl egy gnóm..
azoknak is kevesebb kovácsot kell majd tartania...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|