Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-03-2007, 14:25
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Jakutszk View Post
No nem is ez a lényeg.
A fő kérdésem még mindig az, hogy melyik nap az amikor emberi személy álltal vannak kivizsgálva a jksz-bejelentések?
1 héten belül vagy 168 órán belül
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Sponsored Links
Old 03-03-2007, 14:29
Jakutszk
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

hát nem is tudom
Old 03-03-2007, 14:44
Jakutszk
Guest

Amúgy ez a számolóprogram mennyire megbízható! Mert elvileg azt írja ki, hogy ha a másik országra rányomok földrengést, akkor az 70%-os készültségig megtehetem, mert én vagyok fölényben. Gyakorlatilag meg 100%-os készültségen sem sikerül!

Ezt már rengetegszer észrevettem. Vagy ez azon múlik, hogy a játéknak éppen milyen kedve van??
Old 03-03-2007, 14:48
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Amúgy ez a számolóprogram mennyire megbízható! Mert elvileg azt írja ki, hogy ha a másik országra rányomok földrengést, akkor az 70%-os készültségig megtehetem, mert én vagyok fölényben. Gyakorlatilag meg 100%-os készültségen sem sikerül!

Ezt már rengetegszer észrevettem. Vagy ez azon múlik, hogy a játéknak éppen milyen kedve van??
Valószínűleg nem helyesen ütöd be az adatokat.
Ha még progival is elszámolod ( persze nem midnegy milyet használsz, a htools például szokott elszámolni ) akkor inkább ne is próbálkozz
Old 03-03-2007, 14:53
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Vagy ez azon múlik, hogy a játéknak éppen milyen kedve van??
Mivel a földrengés varázslat során mindent előre kiszámolhatsz, és SEMMI nem múlik a véletlenen, ezért a megfelelő képletet használva pontosan megtudhatod előre, hogy sikeres lesz-e a varázslat, vagy sem.

Hogy a különböző számolóprogramok milyen képletet használnak erre, azt az adott program készítője tudja megmondani, ettől függ, hogy jól, vagy rosszul számolja a sikerességet. Ha rossz képletet használ a számolóprogram, akkor nem fog pontos eredményt jósolni.
Old 03-03-2007, 14:54
Jakutszk
Guest

A másik érdekesség az volna, hogy két napja találtunk egy országot aki éppen kiárusította magát. Bent volt neki kb. 3.900.000.000 arany. Kaput nyitottunk rá a tolvajok be is mentek, de nem tudtak elhozni semmit pedig egy darab tolvaja nem volt. Utána dobtun rá egy tűzlabdát, hogy az működik-e, s az betalált Nála. S a szövetség felmérése is működött, egy tőle 50 körre lévő országgal volt szövibe. Gondolom ment a támogatás, vmilyen módon az újonnan kezdő havernak.

Miért nem tudtunk lopni??
Old 03-03-2007, 14:57
Jakutszk
Guest

Az én esetemben 8112 törp varázsló, van 3220 óriás varázsló ellen 3 kör távolságra. Ezt szerintem nem nagyon kell számolgatni, mégsem sikerült. Viszont amikor ő magányos farkas volt, akkor azért jöttek a földrengések, Neked ez nem fura??
Old 03-03-2007, 14:58
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
A másik érdekesség az volna, hogy két napja találtunk egy országot aki éppen kiárusította magát. Bent volt neki kb. 3.900.000.000 arany. Kaput nyitottunk rá a tolvajok be is mentek, de nem tudtak elhozni semmit pedig egy darab tolvaja nem volt. Utána dobtun rá egy tűzlabdát, hogy az működik-e, s az betalált Nála. S a szövetség felmérése is működött, egy tőle 50 körre lévő országgal volt szövibe. Gondolom ment a támogatás, vmilyen módon az újonnan kezdő havernak.

Miért nem tudtunk lopni??

Idézetek a súgóból:

" Nyilvánvaló, hogy minden tolvajbanda arra törekszik, hogy az általuk elcsent zsákmány minél nagyobb legyen. Ez persze nem csak tőlük függ, hanem különböző más tényezők is szerepet játszanak benne. A zsákmányszerzés mértéke a következő dolgoktól függ:
  • Országod milyen távol van a célponttól. Minél messzebb van egymástól a két ország, annál kisebb zsákmány várható.
  • Milyen fajjal játszol, illetve ellenfeled milyen fajjal játszik. (Bővebben: fajok súgó.)"
" Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)"

"
BankA bank az országod pénztartalékainak megóvását szolgálja. Minél több bankod van, annál kevesebb pénzt tudnak országodból ellopni az ellenséges tolvajok. Mivel a hatalmas fizikai fölénynek a bankok sem képesek ellenállni, ezért a hadsereggel történő sikeres fosztogatáskor (lásd háború súgó) elvitt pénzmennyiséget a bankok száma nem befolyásolja.

Minden egyes bank az országodban levő pénz 10%-át védi, a következők szerint. Ha építesz egy bankot, akkor egy pénzlopás esetén a tolvajok csak a pénz 90%-át látják, és csakis ebből lophatnak. Ha építesz mégegy bankot, akkor ennek a fennmaradó 90%-nak a 90%-át látják, vagyis csak a teljes pénzed 81%-ából tudnak lopni. Vagyis ahány bankod van, annyiszor 0.9-cel (ez a fennmaradó 90%) szorozd meg a pénzed, és a kapott eredmény az, ami lopható."
Old 03-03-2007, 14:59
Jakutszk
Guest

Ami azért nem igazán lehetséges, h 3220 varázslóval rámrenget!!!!!
Old 03-03-2007, 15:00
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Az én esetemben 8112 törp varázsló, van 3220 óriás varázsló ellen 3 kör távolságra. Ezt szerintem nem nagyon kell számolgatni, mégsem sikerült. Viszont amikor ő magányos farkas volt, akkor azért jöttek a földrengések, Neked ez nem fura??
Ismét idézetek a súgóból:

Törpe: "a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek"
Óriás: "a varázslók 10%-kal erősebbek", "a mágia és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40%"

Szerintem érdemes lenne egyszer átolvasnod a súgót.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules