|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-01-2007, 14:00
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
nem mondta senki h az elf, a törpe nem jó hadisok . jó hadisok persze. nagyon keményen lehet velük játszani csak tudni kell h hogyan, mint az összes fajnál. de a kérdés nem az h melyik fajjal lehet hadizni. hanem az h melyikkel lehet a legjobban. és mivel nem írt kikötést h xy időt vagyok, xy a klánom, ezért úgy értelmezem , hogy a legnagyobbat ütő orit keresi. na most szerintem az az ork
amúgy pedig az elf a kedvenc fajom 
|

03-01-2007, 16:22
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Napóleon
nem mondta senki h az elf, a törpe nem jó hadisok . jó hadisok persze. nagyon keményen lehet velük játszani csak tudni kell h hogyan, mint az összes fajnál. de a kérdés nem az h melyik fajjal lehet hadizni. hanem az h melyikkel lehet a legjobban. és mivel nem írt kikötést h xy időt vagyok, xy a klánom, ezért úgy értelmezem , hogy a legnagyobbat ütő orit keresi. na most szerintem az az ork
amúgy pedig az elf a kedvenc fajom 
|
az hogy melyik a legjobb hadi, kicsit összetetteb, mintsem annyival eldönthető legyen, melyiknek a legnagyobb az ütőereje, ez édeskevés még úgy gondolom... (több más szempont is van, például a megszerzett földet meg is kell ám tartani  )
ha már itt tartunk, a legjobb a gnóm hadis, még Aban is, lehet nem egyet érteni, ez csak az én véleményem...
|

03-01-2007, 16:24
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
az hogy melyik a legjobb hadi, kicsit összetetteb, mintsem annyival eldönthető legyen, melyiknek a legnagyobb az ütőereje, ez édeskevés még úgy gondolom... (több más szempont is van, például a megszerzett földet meg is kell ám tartani  )
ha már itt tartunk, a legjobb a gnóm hadis, még Aban is, lehet nem egyet érteni, ez csak az én véleményem...
|
Én egyetértek Petivel! Gnóm a legjobb hadis  utána ork :P
|

03-01-2007, 17:11
|
Member
|
|
|
|
Bár én nem vagyok nagy A-s,de arra már sikerült rájönnöm,hogy orkkal lehet a leggyorsabban haladni,de a gnóm védelemre is jó 
|

03-01-2007, 17:50
|
Member
|
|
|
|
persze h meg kell tartani. de egy orkot nem sokszor húznak le földdel ha jól van összerakva
|

03-01-2007, 19:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
persze h meg kell tartani. de egy orkot nem sokszor húznak le földdel ha jól van összerakva
|
dehogynem 
|

03-01-2007, 20:02
|
Member
|
|
|
|
ezzel megint vitatkoznék 
|

03-01-2007, 20:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ezzel megint vitatkoznék 
|
ok, vitatkozd le valakivel, és majd közöld az eredményedet 
(mert én nem állok le veled többet  )
|

03-09-2007, 19:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Orkot nem tudsz úgy összerakni, hogy ne verjék be viszonylag könnyen. A sok orkos klánok kifejezetten sebezhetőek.
Szerintem a legjobb hadis A-ban a gnóm, és maximálisan egyetértek azokkal akik azt írták korábban, hogy nem az a legjobb hadis aki a legnagyobbat üti.
|

03-09-2007, 22:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Orkot nem tudsz úgy összerakni, hogy ne verjék be viszonylag könnyen. A sok orkos klánok kifejezetten sebezhetőek.
Szerintem a legjobb hadis A-ban a gnóm, és maximálisan egyetértek azokkal akik azt írták korábban, hogy nem az a legjobb hadis aki a legnagyobbat üti.
|
Nem hat, hanem az, aki a legtobbszor 
|
|
Posting Rules
|