|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-24-2007, 13:45
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by lalaman
látod ez a baj ati meg sem várod mig az ember elmondja amit akar
|
tegnap küldtél nekem vagy 4 üzenetet, az elsőre már rég válaszoltam, te meg még mindig csak másoltad, másoltad, másoltad nekem az eseménylistát, hogy mennyimindent lopnak tőled. ez normális, mindenkinek ilyen eseménylistája van, aki minimális számú tolvajt tart, esetleg nem tart egyet sem. ezen nincs mit kérdezni, ez a játék része, védekezz ellene.
|

02-24-2007, 13:46
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Légyszíves a címben javítsd ki ezt a szót.
"ellehetettleniutése"
Engem eléggé zavar és talán nem vagyok egyedül.
köszi
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Last edited by tdomo; 02-24-2007 at 16:11..
|

02-24-2007, 13:46
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lalaman
ismét csak félreérted a helyzetet nem akartam elsirni magam nem szokásom akik ismernek tudják ez az esemény csupán kapora jött hogy behatároljunk egy olyan állásfoglalást ami szerintem semmi jo dolgot nem szült eddig és csak fejtörést okoz minden egyes orinak
|
Nem tudom milyen fejtörésre gondolsz, a másik témában azt hiszem elég jól körül lett határolva. Olvasd el kérlek:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1343
|

02-24-2007, 13:48
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
bocsi a kirohanásomért de egy idö után ténleg elég kellemetlen hogy minden ütésem után bármelyik szinten is vagyok egy ilyen üzi kapok mégegyszer bocsi a kirohanásomért
|

02-24-2007, 14:33
|
 |
Member
|
|
|
|
engem tudomásom szerint mióta megszületett az állásfoglalás több ízben is felnyomtak,de eddig csak a 2 fosztás után jelentgető orit tiltották ki és nem engem raktak anarchba 
én őszintén szólva semmit nem változtattam a játékstílusomon.ok nélkül nem szoktam mészárolgatni és pusztítani,ha meg oka van akkor alapos vagyok ahogy eddig is!! 
|

02-24-2007, 15:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amúgy valóban semmi nem változott, ezt már az elején is mondtam a másik topicban, ami ezzel foglalkozik. Az emberek igen kis részét érinti az, hogy ez ki lett így jelentve, sőt, igazából ez eddig is volot, tehát az eddig bevett játékszokásokon semmit nem kell változtatni.
|
Szerintem ez nem igaz, egyetlen dolog mégis megváltozott. Nem írhatom senkinek sem azt, hogy addig ütlek, míg nem törölsz, vagy ameddig nekem jól esik. Legalábbis én ezt hiszem, valaki javítson ki, ha tévedek. 
|

02-24-2007, 15:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Szerintem ez nem igaz, egyetlen dolog mégis megváltozott. Nem írhatom senkinek sem azt, hogy addig ütlek, míg nem törölsz, vagy ameddig nekem jól esik. Legalábbis én ezt hiszem, valaki javítson ki, ha tévedek. 
|
Ilyenért eddig is anarch járt.
|

02-24-2007, 15:59
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
off
lalaman, használj légyszíves központozást, baromi nehéz értelmezni a mondanivalódat. Asszem egyetlen pontot vagy vesszőt nem találtam az eddigi hozzászólásaidban 
Last edited by laci; 03-01-2007 at 16:07..
|

03-01-2007, 12:54
|
Junior Member
|
|
|
|
ciao!
most jöttem ki a védelem alol és az ellenfél országával semmit nem cisnáltam na már most eddig 4 szer támadott emg ok nélkül és többször ártozott ráadásul nem is földet vit vag fosztot hanem pusztitott.kérdesem az lenne hogy tudok-e elene csinálni vmit és hogy ez szabáloys-e?
|

03-01-2007, 13:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by martens
ciao!
most jöttem ki a védelem alol és az ellenfél országával semmit nem cisnáltam na már most eddig 4 szer támadott emg ok nélkül és többször ártozott ráadásul nem is földet vit vag fosztot hanem pusztitott.kérdesem az lenne hogy tudok-e elene csinálni vmit és hogy ez szabáloys-e?
|
csinálj a supportnak +munkát és jelentsd... vagy csinálj normális védelmet és akkor nem hozzád mennek majd be..., de sztem ezt nem itt fórumon fogja senki se elbirálni.
|
|
Posting Rules
|