|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-28-2007, 08:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Neeeem... én éppen azt mondtam, hogy akkor is játszható volt, amikor nem védte a varázslat a raktáraimat, tehát senki ne mondja nekem, hogy az 50% raktárvédelem mellett használhatatlan a faj.
|
Épp azt bizonyítod, h jó volt a rakikulcs nélkül is meg rakikulccsal is hogy ugyanaz rakikulccsal és anélkül, ergo nem ér semmit, mert a törp mástól jó
A Lakivédelmet nem támogatom, a törp nem gnom és ne legyen már 10%-ba sem gnom... Még1 érv nem is lenne túl stílusos:P
Írja gyorsabban a tekercseket??? Hisz a törp bányászik? Ez megint nem jó...

02-28-2007, 08:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Épp azt bizonyítod, h jó volt a rakikulcs nélkül is meg rakikulccsal is hogy ugyanaz rakikulccsal és anélkül, ergo nem ér semmit, mert a törp mástól jó 
|
Grrrrááááááhhh, nem azt mondom, hogy ugyanaz varázslattal vagy nélküle! Most direkt nem értitek meg, vagy én fogalmazok ennyire félreérthetően?
Elmondom még egyszer: azt próbáltam elmondani, hogy raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB, mint előtte volt, és ez így jó, szvsz nem kell változtatni rajta.
Ha mégis, akkor szerintem SEMMIKÉPPEN ne azzal, hogy a raktárvédelmet növeljük. Csökkenjen a tolvajok készültsége 1%-kal akciónként, vagy ne lássák az épületeit, vagy bármi, de ne a raktárvédelmet növeljük!
És ne mondjátok a raktárvédelemért cserébe lelopják a tekercseit: egyrészt van elég pénze hogy újat vegyen az ellopottak helyett, másrészt nehogy már ilyen übertáp fajt akarjatok, amitől alig lehet nyerset és tekercset lopni, ez egészen nevetséges lenne.
|

02-28-2007, 08:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha mégis, akkor szerintem SEMMIKÉPPEN ne azzal, hogy a raktárvédelmet növeljük. Csökkenjen a tolvajok készültsége 1%-kal akciónként, vagy ne lássák az épületeit, vagy bármi, de ne a raktárvédelmet növeljük!
És ne mondjátok a raktárvédelemért cserébe lelopják a tekercseit: egyrészt van elég pénze hogy újat vegyen az ellopottak helyett, másrészt nehogy már ilyen übertáp fajt akarjatok, amitől alig lehet nyerset és tekercset lopni, ez egészen nevetséges lenne.
|
Übertáp orit sztem senki nem akar  (remélem)
+1%-val csökenjen a toli készülije ha törp rakit lop?
Nem mondjuk , h a rakivédelemért cserébe lopják le a tekijeit ,mert sztem azt amugyis megteszik 
Ezért kellene, h a rakikulcsnak legyen értelme, merhamár lelopják tekire, tudjon miből "gyorsan" kp-t csinálni és visszavenni azt...
Vagy ne legyen rakikulcs... és legyen helyette, h jobban fáradnak a tolvajok ha törprakit fosztanak..

02-28-2007, 08:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Elmondom még egyszer: azt próbáltam elmondani, hogy raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB, mint előtte volt, és ez így jó, szvsz nem kell változtatni rajta.
|
Még jobb?
A törpi röhögve megtermeli pár kör alatt amit elvisznek a raktárból, ez igazán nem nagy erősítés. Sőt!
Ha teszem azt kapott volna 1% ot minden védelmére, akkor is azt mondanád h előtte is jó volt, de ezzel az 1%al nyilván MÉG JOBB, mert nem kérdés h 1%tól is jobb lett. Azaz semmi szükség nincs arra h épkézláb varázslatot kapjon.
Ez is egy vélemémy, de nem értem mit látsz a raktárkulcsban ami MÉG JOBB-á tette a törpit.
|

02-28-2007, 09:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Grrrrááááááhhh, nem azt mondom, hogy ugyanaz varázslattal vagy nélküle! Most direkt nem értitek meg, vagy én fogalmazok ennyire félreérthetően?
Elmondom még egyszer: azt próbáltam elmondani, hogy raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB, mint előtte volt, és ez így jó, szvsz nem kell változtatni rajta. ...
|
1. Ha többen is 'nem értik' amit mondani akarsz, akkor lehet nem a többiekkel van a baj.
2. Még egyszer: "raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..."
Most próbálom úgy, hogy értsd: "fajivari nélkül is jó faj volt" -> ok. "tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..." -> Nem ok. Tök mindegy, mennyi nyerset visznek. Épp ezért a varázslat semmit sem ér... 

02-28-2007, 09:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
1. Ha többen is 'nem értik' amit mondani akarsz, akkor lehet nem a többiekkel van a baj.
2. Még egyszer: "raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..."
Most próbálom úgy, hogy értsd: "fajivari nélkül is jó faj volt" -> ok. "tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..." -> Nem ok. Tök mindegy, mennyi nyerset visznek. Épp ezért a varázslat semmit sem ér... 
|
1. Akkor elnézést.
2. Ezt meg én nem értem: "védtelenül"=ok, (szerinted), "50% védelemmel"=nem ok (szerinted).
3. Ha meg neked tök mindegy, mennyi nyerset visznek, akkor miről beszélünk?
|

02-28-2007, 09:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
1. Akkor elnézést.
2. Ezt meg én nem értem: "védtelenül"=ok, (szerinted), "50% védelemmel"=nem ok (szerinted).
|
Látom a 2. pontot még mindig nem érted.
Az előzőbe is akartam pedig írni:
Ez a téma egy új, értelmesebb varázslat megvitatásáról szól.

02-28-2007, 09:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
Ez a téma egy új, értelmesebb varázslat megvitatásáról szól.
|
Na, hát ebben egyetértünk. Én azt próbálom megmagyarázni, hogy ha erősítünk is rajta, akkor sem az 50% növelését kell erőltetni.
|

02-28-2007, 09:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
1. Akkor elnézést.
|
"védelemmel" = nem ok... mert nem ok, hogy védelemnek nevezzük azt ami alig véd ...
MErt maga a gondolat nem ok, illuziot kellt az uj játékosokban, hogy igen és emiatt esetleg rosszul játszanak a törpével..
Sztem senkinek nem tök mind1 mennyi nyerset visznek, deha már pazarlom a varijaim készülijét + egyáltalán emiatt megfelelő mennyiságü varit tartok, akkor
legyen már értelme a faji varázslatomnak...
Jelenleg minden faji varázslatot használnak és jónak tartják, akkor ezzel a rakikulccsal csak van vmi ha beszélünk róla...

02-28-2007, 09:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Na, hát ebben egyetértünk. Én azt próbálom megmagyarázni, hogy ha erősítünk is rajta, akkor sem az 50% növelését kell erőltetni.
|
Egyszerűbb lett volna, ha nem próbálod magyarázni, amit mondani akarsz...
Na, de nekem is van egy ötletem, lehet elég durva, de mind1.
Mi lenne, ha a törpe faji varázslata kicsit speciálisabb lenne:
Olyan varázsltra gondoltam, ami a védők/támadók védő/támadó erejét növeli. De csak a védőkét, nem az íjászokét, és csak a támadókét...  A varázslat alatt mondjuk kétszeresére nőhetne az értékük. Ezzel kicsit több értelme lenne az előbbi 2 egységnek is, és támadóerőben sem lenne rossz. A varázslat meg mondjuk übersok rúnába, meg készültségbe kerülne.
/OFF: a törpől még annyit, hogy a tolvajai jobban fáradása miatt is elvi aggályaim vannak. Szerintem egy pici mukinak jó (jobb) tolvajnak is kéne lennie./
|
|
Posting Rules
|