Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-27-2007, 09:36
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Es arra gondoltàl hogy a készuli-csokkenés random ( akàr 0% ! )
Mig a varigyilok kevesbe, no meg a varis àltalàban oriàs ahhoz meg mindenki befér szinte tolival ( kivéve az oriàs hadisokat vagy a teljesen hadis gnomokat minimalis varitolival. Ha 4en gyilkoljàk a varjiait elég nehéz lent tartani a készulit.
Jó random, de te nem egy felfedést csinálsz, tehát eléggé igaz, amit mondtam, szerintem. És 4-en nem fognak beférni az óriáshoz, egyet felfednek, egy alapból se fér be, mert mondjuk óriás vari, vagy óriás hadi, vagy nincs gépnél. Ketten gyilkolják az óriás varijait, simán megy a dolog. Egyébként meg, varit lehet venni, készültséget nem. De mindegy nem erről szól ez a topic.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-27-2007, 13:31
LotR LotR is offline
Member

Longevity: 99%
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by wand View Post
szerintem baromi kevés, hogy mind a vihar mind a száraz 4% ot ront a varis készültségén attól függetlenül, hogy 1 vagy 36 körre teszi fel.
ha figyelembe vesszük, hogy egy mágia felderítés is 4%, akkor belátható, hogyha valakit viharoznak, felelsleges is nézni, hogy rajta van e még, inkább simán felrakják újabb 36 körre.

szerintem minnél több körre teszik fel annál több %ot kéne romlania a varis készültségének

mondjuk minimum a felteendő körök felével romolhatna a készültség.
Nem támogatok olyan javaslatokat mely a varázslók varázslatainak hatékonyságát csökkenitk...
Sztem a vihar+száraz inkább gyenge hatékonyságú, ésha az ember azt akarja , hogy érjen is vmit, sokat kell vele foglalkozni...
És akkoris inkáább először az ellen varikészüli csökkentését éri csak el az ember...
Most ezt 2 delikvensen is teszteltem, h hipp-hopp lekapták a 36 kör viharokat... Az egyiknél ért vmit aki napi 1x lépett be és így lehetett tudni mikor szedi le, de amásik aki többször volt bennt, szinte eredménytelen maradt, és inkább megunja az ember.i(900 hektár körül zajlott)
ÉS hozzáteszem 6-8x több varázslóval rendelkeztem.
Összegezve a varázslatok jók ahogy így most vannak, sőőt némelyiken lehetne "picit" erősíteni...
Old 02-27-2007, 14:02
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
N
Most ezt 2 delikvensen is teszteltem, h hipp-hopp lekapták a 36 kör viharokat... Az egyiknél ért vmit aki napi 1x lépett be és így lehetett tudni mikor szedi le, de amásik aki többször volt bennt, szinte eredménytelen maradt, és inkább megunja az ember.i(900 hektár körül zajlott)
es ennek, aki tobbet volt benn, volt vmi keszultsegboost nevu fajivarija, hogy folyton le tudta szedni? :P
Old 02-27-2007, 14:08
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Nem támogatok olyan javaslatokat mely a varázslók varázslatainak hatékonyságát csökkenitk...
Sztem a vihar+száraz inkább gyenge hatékonyságú, ésha az ember azt akarja , hogy érjen is vmit, sokat kell vele foglalkozni...
És akkoris inkáább először az ellen varikészüli csökkentését éri csak el az ember...
Összegezve a varázslatok jók ahogy így most vannak, sőőt némelyiken lehetne "picit" erősíteni...
Hát ez tévedés.
Akkor neki lehetett 20% temploma 1k hekin neked meg 100%?
Merthogy nem kapja le sitty-sutty 1k heki körül az már biztos.
Ha neked 8% felrakni a két varit, és neki mondjuk 15% leszedni, akkor már nyertél valamit nemdebár? Csak kitartónak kell lenni
Reply With Quote
Old 02-27-2007, 14:22
LotR LotR is offline
Member

Question

Quote:
Hát ez tévedés.
Akkor neki lehetett 20% temploma 1k hekin neked meg 100%?
Merthogy nem kapja le sitty-sutty 1k heki körül az már biztos.
Ha neked 8% felrakni a két varit, és neki mondjuk 15% leszedni, akkor már nyertél valamit nemdebár? Csak kitartónak kell lenni
igazad van tévedés most megnéztem, az ellennek 2200 varija volt, nekem meg majdnem 20k...
Kitartónak kell lenni viccelsz? Ki háborúzik manapság 1k heki felett hetekig? :O
Mire lenne eredménye már tök lényegtelen..
És nézzük a gyakorlatot, hány normális tapasztalt játékos panaszkodik arra hogy szét ártozták? Valszeg azért mert nem elég hatékony.
Vagyis nyertem készüli csökkentést, de akkor ennyi erővel lehetne az a neve..
JA és elfelejtitek azt is h leszedi az ártót, kv előtt akkor máris regenerálódik + növekszik a népessége, a gabonát meg megolja a piacról v még sorolhatnám...
Szal igenis lehetne erősebb ez a két ártó... a játék nagyobbrésze szerintem megkivánná, kárdás a kisebbik részében mennyire okozna gondot...
Old 02-27-2007, 14:33
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
igazad van tévedés most megnéztem, az ellennek 2200 varija volt, nekem meg majdnem 20k...
Kitartónak kell lenni viccelsz? Ki háborúzik manapság 1k heki felett hetekig? :O
Mire lenne eredménye már tök lényegtelen..
És nézzük a gyakorlatot, hány normális tapasztalt játékos panaszkodik arra hogy szét ártozták? Valszeg azért mert nem elég hatékony.
Vagyis nyertem készüli csökkentést, de akkor ennyi erővel lehetne az a neve..
JA és elfelejtitek azt is h leszedi az ártót, kv előtt akkor máris regenerálódik + növekszik a népessége, a gabonát meg megolja a piacról v még sorolhatnám...
Szal igenis lehetne erősebb ez a két ártó... a játék nagyobbrésze szerintem megkivánná, kárdás a kisebbik részében mennyire okozna gondot...
Felrakod pont kv ellőt, nem szedi le
Ha 1k hekin volt 2200 varija, és leszedte, akkor vagy csalt vagy sötételf volt, ami a varik egy résézt el tudja rejteni ( ilyen fajról a hódban még nem hallottam )
Vagy 1 körre raktad az ártót, és kvkor ugye leesett róla, ezen nem csodálkoznék
Ha valakit rendesen ártózól akkor igencsak megsínyli
Reply With Quote
Old 02-27-2007, 15:14
LotR LotR is offline
Member

Question

Quote:
Felrakod pont kv ellőt, nem szedi le
Ha 1k hekin volt 2200 varija, és leszedte, akkor vagy csalt vagy sötételf volt, ami a varik egy résézt el tudja rejteni ( ilyen fajról a hódban még nem hallottam )
Vagy 1 körre raktad az ártót, és kvkor ugye leesett róla, ezen nem csodálkoznék
Ha valakit rendesen ártózól akkor igencsak megsínyli
Pontos adat : ő csupán 843 hekin én alatta voltam kb. 790 hekin, 2-3 körre volt tőlem.
Egyiksem De ez kezd vicces lenni számomra....
Köszi a kv előtti tippet ez eszembe se jutott :PP
De kíváncsi lennék neked hány hekin milyen csopiban és milyen ori ellen sikerült így kárt okoznod, mekkora kárt, az ellen milyen gyakran lépett be és végül meddig kellett ártóznod hozzá

Last edited by LotR; 02-27-2007 at 15:16..
Reply With Quote
Old 02-27-2007, 15:16
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
es ennek, aki tobbet volt benn, volt vmi keszultsegboost nevu fajivarija, hogy folyton le tudta szedni? :P
leírtad amire gondoltam
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 02-27-2007, 15:31
Grabi Grabi is offline
Member

a vihar azért tényleg nem olyan para. A-ban minden hadis szerintem jó barátságot kötött már vihar vilivel, annyit játszottak már együtt

a vihar elsősorban az ellen készüjének levételére jó szerintem is
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 02-27-2007, 15:34
LotR LotR is offline
Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
a vihar azért tényleg nem olyan para. A-ban minden hadis szerintem jó barátságot kötött már vihar vilivel, annyit játszottak már együtt

a vihar elsősorban az ellen készüjének levételére jó szerintem is
köszönöm
Pedig én nem A-ban gondolkodok csupán:P
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules