|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-26-2007, 13:01
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Olvasd vissza az elso par postot, es rajossz, hogy ez korantsincs igy. Legalabb 5 kulonbozo ember mondta fel nap alatt, hogy eddig nem hasznalta, de ez utan hasznalna, ha ez megvalosulna.
|
Valoszinu ezt is hasznaltak, aztan parszor elirtak es inkabb kikapcsoltak. Szerintem egy ugyanilyen rendszeru masodik jelszoval sok javulast nem ernel el. Azt is elirnak parszor es ugyanugy kikapcsolnak az egeszet. Szerintem.
|

02-26-2007, 13:19
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by DaN
Valoszinu ezt is hasznaltak, aztan parszor elirtak es inkabb kikapcsoltak. Szerintem egy ugyanilyen rendszeru masodik jelszoval sok javulast nem ernel el. Azt is elirnak parszor es ugyanugy kikapcsolnak az egeszet. Szerintem.
|
Szerintem viszont igenis megnőne az ezt használók száma.
Viszont tdomo ötlete ( ha jól emlékszem az övé volt ), hogy le lehessen kérni az emailre egy jelszót rögtön az elrontott jelszó oldalon, hogy csak arra az alalomra lehessen használni ( ami random lenne, és csak arra az egy elgépelésre működne, ezzel még jobban növelve a biztonságot ).
Én most is használom ezt a funkciót, de tényleg néha félek h elgépeltem, jajj most mi lesz? 
Ennyit tudok mondani, szóval támogatom, de az emailes verzió mellett tenném inkább a voksot.
|

02-26-2007, 13:41
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nekem az is megfelelne, ha a beállitások oldalon meg lehetne adni, hogy hányadik rontott jelszó után legyen zárolás. akkor is használnám már az opciót.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

02-26-2007, 14:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Szerintem egy jelszó jelszavának jelszavát feloldó jelszóra nincs szükség. De pl az h kapsz email-ben egy linket amire rákatintva újra megpróbálhatod 1 órában 1 szer, az nem rossz és a php kódban 5-6 sor... De tőlem maradhat így is ahogy van mert én nem használom...
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

02-26-2007, 14:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Szerintem egy jelszó jelszavának jelszavát feloldó jelszóra nincs szükség. De pl az h kapsz email-ben egy linket amire rákatintva újra megpróbálhatod 1 órában 1 szer, az nem rossz és a php kódban 5-6 sor... De tőlem maradhat így is ahogy van mert én nem használom...
|
Ez az e-mailes verzio mar sokkal jobban hangzik 
|

02-26-2007, 14:37
|
 |
Member
|
|
|
|
én is támogatom (ép a minap kapcsolom ki)
elszállt otthon a netem, és szabira kell mennem, mert mennék le vidékre lementem netcaféba szabira tenni magam, és egyik orimnál elgépeltem a jelszót, ha nem lett volna rá időm hogy megvárjam, akkor most nyakig lennék a kalamajkában, mert másfél napig no gép:S
nekem az emailes is megfelel

02-26-2007, 14:48
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Az alapötletet nem támogatom. Meg akik féltik az országukat nem feltétlenül olyan jelszót ad meg amit találgatással lehet feltörni. Ilyen esetben még csunyabogar javaslatát tartom jónak, h bizonyos próbálkozás után zárolna.
Viszont egy olyan progi ellen ami megjegyzi a leütött karaktereket sokat nem léehet tenni.... max másolgatsz
Last edited by dreaman68; 02-26-2007 at 15:55..
|

02-26-2007, 14:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A többség nézetét osztom: használnám, de 2x elgépeltem és nem volt jó.
Nem is az zavart, hogy azonnal nem tudtam játszani, hanem inkább az, hogy abban a körben már egyáltalán nem tudtam csinálni semmit. Ezért én avval is megelégednék, ha a 60 perces letiltás ideje csökkenne. Pl 10 percre.
Persze a tuti a tripla-dupla-random jelszó lenne, mert mi van a kv előtti belépésekkel, de azért egy fokkal így is javulna a helyzet.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|