|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Ember varisabbá és új tolis, vagy új varis faj?
|
Új tolvaj típus.
|

|
17 |
38.64% |
Új varázsló típus.
|

|
27 |
61.36% |

02-19-2006, 10:24
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nem ezt mondtam.
|

02-20-2006, 18:53
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A szavazásnál hiányzik az új hadis típus, tudom hogy az van(ork, gnóm, óriás), de tolis(fél-elf, ember, esetleg elf) és varis(óriás, elf) is van.
|

02-20-2006, 19:05
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by drhb
A szavazásnál hiányzik az új hadis típus, tudom hogy az van(ork, gnóm, óriás), de tolis(fél-elf, ember, esetleg elf) és varis(óriás, elf) is van.
|
azért nemtom.. én inkább írnám az elfet tolinak mint varinak:) és akkro máris látszik, hogy mi az, amiből hiány van.. :)
|

02-20-2006, 21:13
|
 |
Member
|
|
|
|
A hadis azért nincs ott, mert csak folytattam egy témát/vitát, és akkor a hadisok még nem voltak képben. 
|

02-21-2006, 06:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Legelőször a hadis volt képben... ehh... te... Az ember indult hadisnak, csak az volt az általános vélekedés, hogy varisból van hiány. Ezért ment el varis irányba. Olvass mááááár!!!  A második beírás már hadis emberről beszélt... aargghhhhh.
Last edited by Davalon; 02-21-2006 at 06:35..
|

02-21-2006, 07:03
|
 |
Member
|
|
|
|
hallod, nem vagy egyszerű
Quote:
Originally Posted by Davalon
Legelőször a hadis volt képben... ehh... te... Az ember indult hadisnak, csak az volt az általános vélekedés, hogy varisból van hiány. Ezért ment el varis irányba. Olvass mááááár!!!  A második beírás már hadis emberről beszélt... aargghhhhh.
|
Az általános vélekedés szerint az új hadis faj nem jó ötlet, mint ezt te is írtad... Te ott zártad le a témát, hogy az ember varis legyen, és kész a félszerzet tolvaj. Arra nem voltál kíváncsi hogy mondjuk mit mondanék én vagy bárki más, csak rendkívül egyszerűen lezártad a topicot, nehogy bármit mondhassunk rá. Az meg még inkább gyerekes, hogy folyamatosan azt figyeled, mikor miért köthetsz belém. De csak hogy tisztázzuk: igen, köszönöm, tudok olvasni. Igen, jól hallottad a múltkor, végigolvastam a topicod. De értsd meg végre: ott folytattam, ahol te lezártad. És ott már nem volt szó új hadis fajról. 
|

02-21-2006, 07:57
|
 |
Member
|
|
|
|
A hadis faj volt az eredeti ötlet! Azt szavazták le. Részletezném: az alapötlet a következő volt: az ember legyen hadis és helyette legyen új tolis. A hadis lett leszavazva, és nem általam, hiszen azt én javasoltam. Mások azt mondták, a varis a hiánycikk, hadis sok van. Épp hogy mások javaslatára lett elvetve az ember eredetileg hadissá való alakítása. Ezt tök egyszerű igazolni, hiszen csak olvasni kellene ugye. A tegnapi beírásod, amely áthelyezésre került, szintén azt bizonyítja, hogy téged abszolút nem érdekel, milyen témáról van szó, csak azértis elmondod a saját butaságaidat. Amúgy addig, amíg folyamatosan félrevezetsz, igenis mindig korrigálni fogok.
Javaslatom a következő: légyszíves előbb próbálj meg tisztában lenni a játék legalapvetőbb működési mechanizmusával (lásd tegnapi kérdések), és utána próbáld megváltani a világot.
Last edited by Davalon; 02-21-2006 at 08:01..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|