|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

02-22-2007, 23:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Az ilyen felépítésű oriknak szoktam direkt ártani, még ha komolyabb érdekem nem is fűződik hozzá (ingerel a jelenlétük, a puszta létük).... akciót nem tud indítani (mind3 területen védekezésre van beállva), öli a játékot -így mi értelme van játszani?? 
Egyszer a dipóban találtam egy olyan hirdetést, hogy ~Én a békés játék híve vagyok, fölösleges a vérengzés, inkább küldj MNT-t, mindenkitől elfogadom. További békés játékot!~
Tipikusan ezek azok, akik sírnak hogy valaki bántja őket -siralmas 
|
akkor most nem is a hulla a téma?????
szem.szerint tuti kis fajocska lent 5-4-ben.
kicsit több házacska azt jóccaka a csopinak 

02-22-2007, 23:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nekem van egy hulla orim, de hulla gyenge.
Óriással ugyanennyi hektáron sokkal több egységem lehetne, plusz a tekercs miatt erősebb is lennék.
Egyedüli pozitívumok, hogy csata után általában kapok egy rakás alapkatonát, nem nagyon kell rá figyelni, meg talán a betegség visszatartó erő is, főleg magas nyers. árak mellett. Meg hogy varázslatból csak a tűzgolyó fogja rendesen. Legalábbis én ezt vettem észre.

03-20-2007, 16:26
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Hát szegény hulla teszt megbukott. Nem is annyira a "rendszeres" beütések tették végső halálára a pontot, hanem a tartósan magas nyersi árak...
Állig betornyozva alig alig ütöttek meg, de alig alig tudtam építkezni.
Volt 150 bankom, de már a foglalásból származó hekik beépítése is horibilis áron volt csak megengedhető, ha meg véletlen felgyújtottak, rengettek napokig is egyhelybe topogásra késztetek...
Ha meg bányát tartottam volna, a környék összes orija rám járt volna, akár körönként is elszíva a termelést, no meg a védelem is gyengült volna.
|

03-22-2007, 10:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
én is játszottam hullával 5. szinten vihető de feljebbi szinteken már nem 
|

03-22-2007, 21:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Mészárlás
FONTOS! Élőhalott támadásakor normál esetben ugyan nincs vesztesége az élőhalottnak, mészárlás esetén azonban harcosaid sokkal felkészültebbek, és ilyenkor az élőhalott országokban is képesek kárt tenni! Ha a Te támadó országod élőhalott, akkor sima katonának a mészárlás okozta pusztítás elesettjeit nem kapod meg, csupán a normál csata áldozatait.
|
ha élőhalottat sikeresen mészárolnak, akkor milyen veszteségei vannak az élőhalottnak?
|

03-22-2007, 21:32
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by opel
ha élőhalottat sikeresen mészárolnak, akkor milyen veszteségei vannak az élőhalottnak?
|
mint a többi fajnak
amit tartasz abból hullik
|

03-22-2007, 22:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
de jol el lehet bulizni egy hullával,csak nem kell szivedre venni miután visszakapod az áldást.nekem tetszett
|

03-22-2007, 22:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
mint a többi fajnak
amit tartasz abból hullik
|
nem teljesen
míg a többi fajnál hullik egy bizonyos mennyiség a csatában és emellett hullák még a(z elméletileg) 7% addig a hullának a sima csatabeli vesztesége nem adódik hozzá, tehát ha nincs semmi módosító, akkor kerek 7% hullik mindenből (alulról támadás esetén)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|