|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-18-2007, 17:35
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Angolban lehet jó ötlet, de ott egyéb gondok vannak. Magyarban nem szeretném, ha lenne ilyen. Se a hétvégi szabit, se a pontlistából eltűnést. Nekem ne ugráljon ki-be egy esetleges ellenséges ország 
|
A szabiról is bármikor ki-be léphet az ellenfeled ez nagyon nem befojásolja a dolgot. De lehet ez a funkció választható (esetleg VIP-hez kötött) és ebben az esetben mindenkinek kedve és tetszése szerint müxik a pontlista. A helyezések száma, körtávolság a teljes lista szerint lennének láthatók.
|

02-18-2007, 19:22
|
Guest
|
|
|
|
A hetvegi szabit jo otletnek tartom,de a szomszedaimat szeretem latni. De ugy nem volna rossz, ha valaszthato lenne.
|

02-18-2007, 20:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hát az opcionális pontlista nem lenen jó, nagyon nem  Ha eltünteted a szabisokat akkor mondjuk megy a top 30-ad ha meg előveszed őket akkor akkor harminc helyet vissza esel? Vagy éplistázni akarsz messzebre akkor a pontlistábo la szabisokat kivéve közelebb mész? 
Gyulaword (#79796)
|

02-18-2007, 23:49
|
Guest
|
|
|
|
Nem! Van egy főlista ami szabályozza a távolságot és a TOP 30%-ot. Mindkét lita ugyanazt a körtávolságot és pontszámot tartalmazza, ezen nem lenne változás. Viszont ha nem akarom a sok szabist nézegetni akkor azok eltünnek a listámról ennyi mindössze. Vagyis a szabisok nélküli pontlista kivonat lenne a másikból. A helyezéseknél a 10. után lehet, hogy a 28. jön mert a közte lévők szabin vannak.
|

02-18-2007, 23:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szyriusz
Nem! Van egy főlista ami szabályozza a távolságot és a TOP 30%-ot. Mindkét lita ugyanazt a körtávolságot és pontszámot tartalmazza, ezen nem lenne változás. Viszont ha nem akarom a sok szabist nézegetni akkor azok eltünnek a listámról ennyi mindössze. Vagyis a szabisok nélküli pontlista kivonat lenne a másikból. A helyezéseknél a 10. után lehet, hogy a 28. jön mert a közte lévők szabin vannak.
|
Így jó  Támogatom.
Gyulaword (#79796)
|

02-18-2007, 23:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
ha nem tudod elképzelni a dolgot akkor egyszerüen kezdj el mindenkit felvenni a vip pontlistádra a szabisok nélkül és a végeredmény pontosan azt a listát adja majd ki amit látattni akarunk  sztem is jó ötlet mert idegesitő hogy néhol (Főleg a top30 szélén) alig lehet látni a szabisoktól a többi orit:S

02-19-2007, 06:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ha nem tudod elképzelni a dolgot akkor egyszerüen kezdj el mindenkit felvenni a vip pontlistádra a szabisok nélkül és a végeredmény pontosan azt a listát adja majd ki amit látattni akarunk  sztem is jó ötlet mert idegesitő hogy néhol (Főleg a top30 szélén) alig lehet látni a szabisoktól a többi orit:S
|
Ha ott van egy ori szabin, azt látod, és akarva-akaratlanul számolsz vele. Ezzel szemben ha hirtelen megjelenik valaki 2 körre alattad mikor épp ki vagy támadva, és neked fut akárhány sereggel, annak te se örülnél.
A másik topicban ami hasonló témával foglalkozott, Ati mondta, hogy a vipesek eltüntetése a pontlistából nem megoldható technikai okok miatt. A nem vipes orik 2 hét után eltűnnek onnan.
|

02-19-2007, 06:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Számomra a kulcsszó a távolabbra ellátás. Az tényleg nem lenne rossz néha. Ha ez csak úgy oldható meg, hogy lesz kivonatos pontlista, akkor támogatom, bár én szeretem látni a szabadságon lévőket is, jó tudni kik vannak a közelben, akkor is, ha éppen nincsenek játékban.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

02-19-2007, 08:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Számomra a kulcsszó a távolabbra ellátás. Az tényleg nem lenne rossz néha. Ha ez csak úgy oldható meg, hogy lesz kivonatos pontlista, akkor támogatom, bár én szeretem látni a szabadságon lévőket is, jó tudni kik vannak a közelben, akkor is, ha éppen nincsenek játékban.
|
28 körre szerintem akkor se támadsz ki, ha ellátsz addig...
Jó ez így ahogy most van.
|

02-19-2007, 08:39
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
|
A javaslatom szerint módod lenne megnézni mindkét listát, nem hiszem, hogy ebben a formában bármilyen hátrány okozna, hiszen magad választhatnád meg, hogy mire vagy kíváncsi. Viszont nem mindegy az sem, hogy 100 orit látok vagy 100 aktív orit látok. Főleg igaz ez az alsóbb szinteken ahol magasabb a csoportlétszám és sok esetben nem látok 3 körnél messzebb.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|