Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-18-2007, 17:35
Szyriusz
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Angolban lehet jó ötlet, de ott egyéb gondok vannak. Magyarban nem szeretném, ha lenne ilyen. Se a hétvégi szabit, se a pontlistából eltűnést. Nekem ne ugráljon ki-be egy esetleges ellenséges ország
A szabiról is bármikor ki-be léphet az ellenfeled ez nagyon nem befojásolja a dolgot. De lehet ez a funkció választható (esetleg VIP-hez kötött) és ebben az esetben mindenkinek kedve és tetszése szerint müxik a pontlista. A helyezések száma, körtávolság a teljes lista szerint lennének láthatók.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-18-2007, 19:22
Yurika
Guest

A hetvegi szabit jo otletnek tartom,de a szomszedaimat szeretem latni. De ugy nem volna rossz, ha valaszthato lenne.
Reply With Quote
Old 02-18-2007, 20:47
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Longevity: 99%

Hát az opcionális pontlista nem lenen jó, nagyon nem Ha eltünteted a szabisokat akkor mondjuk megy a top 30-ad ha meg előveszed őket akkor akkor harminc helyet vissza esel? Vagy éplistázni akarsz messzebre akkor a pontlistábo la szabisokat kivéve közelebb mész?

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 02-18-2007, 23:49
Szyriusz
Guest

Nem! Van egy főlista ami szabályozza a távolságot és a TOP 30%-ot. Mindkét lita ugyanazt a körtávolságot és pontszámot tartalmazza, ezen nem lenne változás. Viszont ha nem akarom a sok szabist nézegetni akkor azok eltünnek a listámról ennyi mindössze. Vagyis a szabisok nélküli pontlista kivonat lenne a másikból. A helyezéseknél a 10. után lehet, hogy a 28. jön mert a közte lévők szabin vannak.
Reply With Quote
Old 02-18-2007, 23:50
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Szyriusz View Post
Nem! Van egy főlista ami szabályozza a távolságot és a TOP 30%-ot. Mindkét lita ugyanazt a körtávolságot és pontszámot tartalmazza, ezen nem lenne változás. Viszont ha nem akarom a sok szabist nézegetni akkor azok eltünnek a listámról ennyi mindössze. Vagyis a szabisok nélküli pontlista kivonat lenne a másikból. A helyezéseknél a 10. után lehet, hogy a 28. jön mert a közte lévők szabin vannak.

Így jó Támogatom.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 02-18-2007, 23:52
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

ha nem tudod elképzelni a dolgot akkor egyszerüen kezdj el mindenkit felvenni a vip pontlistádra a szabisok nélkül és a végeredmény pontosan azt a listát adja majd ki amit látattni akarunk sztem is jó ötlet mert idegesitő hogy néhol (Főleg a top30 szélén) alig lehet látni a szabisoktól a többi orit:S

Reply With Quote
Old 02-19-2007, 06:02
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
ha nem tudod elképzelni a dolgot akkor egyszerüen kezdj el mindenkit felvenni a vip pontlistádra a szabisok nélkül és a végeredmény pontosan azt a listát adja majd ki amit látattni akarunk sztem is jó ötlet mert idegesitő hogy néhol (Főleg a top30 szélén) alig lehet látni a szabisoktól a többi orit:S

Ha ott van egy ori szabin, azt látod, és akarva-akaratlanul számolsz vele. Ezzel szemben ha hirtelen megjelenik valaki 2 körre alattad mikor épp ki vagy támadva, és neked fut akárhány sereggel, annak te se örülnél.

A másik topicban ami hasonló témával foglalkozott, Ati mondta, hogy a vipesek eltüntetése a pontlistából nem megoldható technikai okok miatt. A nem vipes orik 2 hét után eltűnnek onnan.
Reply With Quote
Old 02-19-2007, 06:56
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Számomra a kulcsszó a távolabbra ellátás. Az tényleg nem lenne rossz néha. Ha ez csak úgy oldható meg, hogy lesz kivonatos pontlista, akkor támogatom, bár én szeretem látni a szabadságon lévőket is, jó tudni kik vannak a közelben, akkor is, ha éppen nincsenek játékban.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 02-19-2007, 08:39
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Számomra a kulcsszó a távolabbra ellátás. Az tényleg nem lenne rossz néha. Ha ez csak úgy oldható meg, hogy lesz kivonatos pontlista, akkor támogatom, bár én szeretem látni a szabadságon lévőket is, jó tudni kik vannak a közelben, akkor is, ha éppen nincsenek játékban.
28 körre szerintem akkor se támadsz ki, ha ellátsz addig...
Jó ez így ahogy most van.
Reply With Quote
Old 02-19-2007, 08:39
Szyriusz
Guest

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
A javaslatom szerint módod lenne megnézni mindkét listát, nem hiszem, hogy ebben a formában bármilyen hátrány okozna, hiszen magad választhatnád meg, hogy mire vagy kíváncsi. Viszont nem mindegy az sem, hogy 100 orit látok vagy 100 aktív orit látok. Főleg igaz ez az alsóbb szinteken ahol magasabb a csoportlétszám és sok esetben nem látok 3 körnél messzebb.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules