|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Mikor tartsuk a versenyt?
|
16-én, csütörtökön 18 órától
|

|
0 |
0% |
17-én, pénteken 18 órától
|

|
3 |
27.27% |
18-án, szombaton 15 órától
|

|
4 |
36.36% |
18-án, szombaton 18 órától
|

|
2 |
18.18% |
19-én, vasárnap 15 órától
|

|
1 |
9.09% |
19-én, vasárnap 18 órától
|

|
1 |
9.09% |

02-16-2006, 11:37
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Igéretemhez híven nem tudtam részt venni a versenyen
Igazán nem akarom sietettni a dolgot de mikor kezdődik a heti verseny. Meg akkor tisztázni kellene a szabályokat. ( ha már megtörtént akkor világosítsatok fel légyszi, Anyuék semmit se mondott erről  )
Ja és ne csak profik jelentkezzenek, szeretnék néha nyerni is 
|

02-16-2006, 11:51
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by gescs
Igéretemhez híven nem tudtam részt venni a versenyen:)
Igazán nem akarom sietettni a dolgot de mikor kezdődik a heti verseny. Meg akkor tisztázni kellene a szabályokat. ( ha már megtörtént akkor világosítsatok fel légyszi, Anyuék semmit se mondott erről:D )
Ja és ne csak profik jelentkezzenek, szeretnék néha nyerni is:)
|
miért nem tudtál részt venni? a verseny szombaton lesz:P vagy jövőbe látsz? :)
eddig úgy láttam, hogy vannak jelentkezők minden tudásszintből, ezzel nem lesz gond..
és milyen szabályokra vagy kiváncsi?
|

02-16-2006, 14:26
|
Guest
|
|
|
|
Nem most hétvégén volt a verseny? némileg össze vagyok zavarodva
A technikai dolgokra gondoltam elsősorban. Hány parti lesz egy héten, mennyi idő áll rendelkezésre a lejátszásához, mikor tudom meg kivel fogok játszani stb. Persze csak akkor kell ezen gondolkodni, ha már eljutott a dolog addig hogy egyáltalán ezek a dolgok aktuálisak.
Ja é a jövőbe is látok: szombat 18 óra: a nagyobbik gyermek azt figyeli hogy mikor kezd el bürrögni az a szerkezet ott a szekrényben, mert akkor lehet játszani azzal az egéralakú valamivel, a kisebbik gyermek sír a pancsiért, asszony persze nem ér rá fürdetni, így a ház urának (ez vagyok én) a dolga a fürdetés, pedig végig arra gondol, hogy milyen jó is lenne most nyugottan sakkozni 
|

02-16-2006, 14:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by gescs
Nem most hétvégén volt a verseny? némileg össze vagyok zavarodva:(
A technikai dolgokra gondoltam elsősorban. Hány parti lesz egy héten, mennyi idő áll rendelkezésre a lejátszásához, mikor tudom meg kivel fogok játszani stb. Persze csak akkor kell ezen gondolkodni, ha már eljutott a dolog addig hogy egyáltalán ezek a dolgok aktuálisak.
Ja é a jövőbe is látok: szombat 18 óra: a nagyobbik gyermek azt figyeli hogy mikor kezd el bürrögni az a szerkezet ott a szekrényben, mert akkor lehet játszani azzal az egéralakú valamivel, a kisebbik gyermek sír a pancsiért, asszony persze nem ér rá fürdetni, így a ház urának (ez vagyok én) a dolga a fürdetés, pedig végig arra gondol, hogy milyen jó is lenne most nyugottan sakkozni:mad: :D
|
ma konkrétan csütörtök van, és a verseny szombaton lesz:)
egyelőre ez még csak egy gyors verseny, az egész szombaton zajlik. a későbbiek még passz, érdeklődéstől függ. fordulók száma passz, meglássuk hányan leszünk.
öcsém azzal szórakozik, hogy 10 másodpercenként ki-be kapcsolja a gépet. a gép ennek nagyon örül ;)
ha a fentiek ellenére időt tudsz szakítani a versenyre, akkor gyere;)
|

02-17-2006, 18:46
|
Guest
|
|
|
|
FIGYELEM!
Eljött az utolsó utáni lehetőség, hogy jelentkezzetek a versenyre!
Ha még van valaki, aki eddig nem jelezte indulási szándékát, az olvassa el az első hozzászólást, és ha kérdése van, azt itt tegye fel! (zöldekre nem tudok most válaszolni)
|

02-17-2006, 22:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
FIGYELEM!
Eljött az utolsó utáni lehetőség, hogy jelentkezzetek a versenyre!
Ha még van valaki, aki eddig nem jelezte indulási szándékát, az olvassa el az első hozzászólást, és ha kérdése van, azt itt tegye fel! (zöldekre nem tudok most válaszolni)
|
de aki nem jelentkezett csak felbukkan a sakkszerveren 6 elott, az is jatszhat termeszetesen  - marmint ha tudni fogunk rola 

02-18-2006, 16:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
de aki nem jelentkezett csak felbukkan a sakkszerveren 6 elott, az is jatszhat termeszetesen  - marmint ha tudni fogunk rola 
|
Nem tudom miért kér jelszót, mikor regizéskor nem kellett megadni? 
|

02-18-2006, 16:52
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Sok sikert mindenkinek!
Nekem elég volt ma 3 vereség (túl gyors ez nekem, fel se fogom mi történik, és már vége is a játéknak  ), meg 7-ig nem is érek rá sajna, majd talán valami követlezőn.
|

02-18-2006, 17:10
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Spiderman
Nem tudom miért kér jelszót, mikor regizéskor nem kellett megadni?:confused: :confused:
|
mailben kapod az azonosító kódot
|

02-18-2006, 18:33
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sok sikert mindenkinek! :)
Nekem elég volt ma 3 vereség (túl gyors ez nekem, fel se fogom mi történik, és már vége is a játéknak :D), meg 7-ig nem is érek rá sajna, majd talán valami követlezőn.
|
kár, szivesen láttunk volna:) majd a 30percesre gyere, ott van idő:)
nemsokára lesz végeredmény is.. :)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|