|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-14-2007, 13:34
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Részemről úgy 100 méterre gondoltam.
Elmentek, szétnéztek, de nem találtok semmi különöset.
|

02-14-2007, 15:29
|
|
Member
|
|
|
|
Furán nézek Farkasra, miután 100m-t megtettünk és elkezd keresgélni. Ezután megszólalok kicsit furán nézve Farkasra:
- Nem hiszem, hogy itt lennének... 35 perces lovaglás után sem találtam semmit, jóval távolabb vannak.
Majd elindulok egészen addig, amíg eljutottam. Ha addig követ Farkas, akkor megmondom neki, hogy idáig jöttem, de még itt sem találtam senkit. Tovább mehetünk, vagy ... - hagyom nyitva a kérdést egy váll felhúzással.
Last edited by Chris; 02-14-2007 at 15:48..
|

02-14-2007, 15:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Miután körbenéztem az erdőben visszatérek Hyas mellé.
|

02-14-2007, 18:41
|
|
Member
|
|
|
|
Alysiumnak:
- Nem keresgélek, te...Hanem figyelek, Te meg szörintem menj a másik irányba, aztat ottan kímleld a távot. A szekér itten hagyta a luvakat, tehát bárhuva is mönt, ottan marad. Vagy ottan várnak, vagy mögpróbálnak visszagyűnni ide. De az is löhet, hugy a támadúk söm találják üket, így minket fugnak mögtalálni újra. Vagy nem. Majd az égiek eldüntik. Pihenj és figyöld a távu, amíg löhet.
Last edited by Chris; 02-14-2007 at 19:17..
|

02-14-2007, 23:13
|
|
Member
|
|
|
|
Farkasnak:
- Akkor is tovább kell mennünk, mert itt még nincsenek. Azzal nem megyünk semmire, ha itt bambulunk. Tovább kell menni, hogy minél elöbb meglegyenek. Felosztjuk a szakaszokat, keresgélj itt, hátha neked van igazad és itt vannak valahol, én elmegyek addig a pontig, ahol utoljára voltam és onnantól még megyek a város felé. Viszek 1 lovat, és 1-et nálad is hagyok, így eltudjuk őket hozni. Indulj el visszafelé, ha meguntad a keresgélést. Ha arra lesznek, amerre én megyek, akkor remélhetőleg hamar visszaérünk, ha lehet ne menjetek el az ideiglenes táborhelytől.
Majd elindulok, egy kicsit gyorsabb tempót veszek addig a pontig, amíg elmentem, onnan visszafogok, és próbálok minden belátható helyet megtekinteni.
Mennyi ideig mész még attól a ponttól, ahol legutóbb voltál?
Last edited by Chris; 02-15-2007 at 07:28..
|

02-15-2007, 10:36
|
|
Member
|
|
|
|
Miután elment Alysium, maradok az "őrposztomon", figyelek és próbálok pihenni.
Semmi különös nem történik. Meddig várakozol?
Max 2 óráig.
Ha Alysium hamarabb visszajön, ha Grennék jeleznek, akkor hamarabb csatlakozok hozzájuk.
Last edited by Chris; 02-15-2007 at 14:12..
|

02-15-2007, 13:38
|
|
Member
|
|
|
|
Még lovagolok az úton kb. a félútig a "baleset" és a város között, gyors tempót diktálok, de nem vágtázót. Figyelek mindent, ami lényeges lehet, mozgások, nagyobb tárgyak, stb.
Körülbelül egy óra lovaglás után a távolban látsz valakit gyalog közeledni az úton. Ahogy közelebb érsz, felismered a nagyurat. Nem sokkal az után, hogy a közelébe érsz, felül a másik lóra, és lóhalálában eliramodik vissza abba az irányba, ahonnan jött. Körülbelül háromnegyed óra lovaglás után értek a batárhoz, ami szét van verve, ki van fosztva és fel van gyújtva. A nagyúr sötétséget idéz, amivel eloltja a batárt, majd átvizsgálja a romokat. Utána nyomokat kutatva körbejárja a terepet, majd miután megleli, amit keresett elindul dél-keleti irányba letérve az útról.
Leginkább a kellemetlen érzések - mint a szomorúság, düh, bosszúvágy - ülnek ki az arcomra. Mély meghajlást teszek felé, próbálva kifejezni bocsánatom és az elszántság csak most motívál igazán.
Last edited by Chris; 02-15-2007 at 14:17..
|

02-15-2007, 14:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
P.sz. 3737, Kyel 1. havának 2. napja, a Feketeacél órája
Farkas: körülbelül két órája várhatsz, és már egy jó órája rád esteledett, de az elf még mindig nincs sehol.
Gren: körülbelül már egy órája beesteledett, és a többiek még mindig nincsenek sehol.
Alysium: a nyomokból arra következtetsz, hogy a támadók az fás-cserjés rész mögül rontottak rá a batárra, majd dolguk végesztével oda tértek vissza a lovaikhoz, és úgy indultak vissza. Mire elindultok utánuk már egy órája besötétedett. A nagyurat láthatóan nem zavarja ez a tény, a lovát kantáron vezetve indul el.
Éjközép tájt már nagyon fáradt vagy, és a sebeid is lassítanak.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 02-16-2007 at 10:07..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|