|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-13-2007, 00:18
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ennek eltörlését ugye csak az A-ban gondoljátok?
|
Annak semmi ertelme. Oda ugyis kell vip....

02-13-2007, 00:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
a 90 napot a többi szinten jó dolognak tartom. Pontosan eléri a célját: ösztönzi az orikat a továbbhaladásra. Ott dölt meg a dolog, hogy az A-ból nagy számban vannak orik akik nem akarnak továbbhaladni és ettől kezdve nincs érteleme a szinten a 90 napnak. De a többi szinten attól még jól működik.
|
Ez se igaz. Hiaba mukodik jol, ha emiatt 80% ember nem jatszik....

02-13-2007, 06:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Ott dölt meg a dolog, hogy az A-ból nagy számban vannak orik akik nem akarnak továbbhaladni és ettől kezdve nincs érteleme a szinten a 90 napnak.
|
A játék célja hogy neked legyen a legnagyobb orid és klánod A-ban!!! Miért kellene továbbhaladnia a fent lévő 2 klánnak? Az hogy kicsi a csoport és csak ők vannak forduló helyen nem az ők hibájuk! Fel kell lépni, játszani ki A-ban és megpróbálni leverni őket!
Hidd el nem 1-2k kör fog kelleni hozzá (amikor ők már vagy 10k köre fent vannak!) , de valamikor el kell kezdeni. A szkarabeusz már elkezdte, tessék másoknak is elkezdeni!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

02-13-2007, 09:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Nem, mivel ha nem lennének akkor ekkora csopilétszám mellett is simán lehetne fordulni 90 nap alatt.
|
egyrészt vagyunk és szabályosan játszunk, másrészt akkor lenne más, harmadrészt ha feljönne még pár ori végre és az szk-sok is belénének ahelyett, hogy nyavajgás van, meg akik töröltek, kicsit gondolkodtak volna ( monronak teljesen igaza van ) , akkor már régen lehetne fordulni így is
Last edited by Lali; 02-13-2007 at 11:09..
|

02-13-2007, 09:59
|
Banned
|
|
Longevity: 94%
|
|
Üdv!
Szellemünknek teljesen igaza van.
Azt hiszitek, mert top klán tagja vagyok az élet fenékik tejfel? Megint csak felteszem a kérdést. Szerintetek hogy jutottam ide?
A skarabeusz klánt meg nem értem miért nem titakozik. Itt mindenki azt hiszi, hogy ha valaki a top klán tagja, akkor csak úgy átgyalogolhat rajtuk, és felérhet a topba.
pea
|

02-13-2007, 10:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
egyrészt vagyunk és szabályoan játszunk, másrészt akkor lenne más, harmadrészt ha feljönne még pár ori végre és az szk-sok is belénének ahelyett, hogy nyavajgás van, meg akik töröltek, kicsit gondolkodtak volna ( monronak teljesen igaza van ) , akkor már régen lehetne fordulni így is
|
Sajnos én kisorit voltam kénytelen törölni, mert amíg B-ben szenvedek, annak szépen lemegy a 90napja...
A B-s orimmal fel szándékozom lépni...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

02-13-2007, 10:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
A játék célja hogy neked legyen a legnagyobb orid és klánod A-ban!!! Miért kellene továbbhaladnia a fent lévő 2 klánnak? Az hogy kicsi a csoport és csak ők vannak forduló helyen nem az ők hibájuk! Fel kell lépni, játszani ki A-ban és megpróbálni leverni őket!
Hidd el nem 1-2k kör fog kelleni hozzá (amikor ők már vagy 10k köre fent vannak!) , de valamikor el kell kezdeni. A szkarabeusz már elkezdte, tessék másoknak is elkezdeni!
|
Már mondtam arwyl, inkább ne fejtsd ki a véleményed ilyen kategórikusan,várj még 8-10 hónapot amíg ítt vagy, hidd el aki SZABÁLYOSAN játszik annak ennyi idő alatt sem feltétlen lehet feljutni,de te ezt nem tudhatod.
És néha olvass vissza.Én nem akarom hogy forogni kelljen a fentieknek, játsza mindenki ami jól esik neki, de legyen rá lehetősége.Én csak azt írtam le hogy a 90 nap hogyan veszítette el a szerepét és lett akadályozó tényező.
remy a 80% nem játszikról: Én csak azt tudom hogy minden szinten állok,akikkel levelztem az elejétől 8-10 ember ők is állnak, és ennek oka az A.
Nagyon sok ori kezdene az alsóbb szinteken is játszani, ha lenne esély a továbblépésre.
Arra az indokra meg hogya legnagyobb ori elérése a hódító célja csak annyit hogy mégis lehet fordulni. mIért is? Mert sokan nem az A-t tartják a játék céljának (azt tippelem lényegesen többen szeretnek forogni), tehát ezt a kategórikus kijeletést szerintem hanyagoljuk.
|

02-13-2007, 10:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez se igaz. Hiaba mukodik jol, ha emiatt 80% ember nem jatszik....
|
ez így igaz (ó, kivételesen egyetértek az "élőfábaisbelekötök-Remedy"vel  )
lassan 1 éve szabizom Bben, mivel letelt a 90 napom...
mivel a bankártyás vipet nem tudom megoldani (vagy nem is akarom), ez igy is fog maradni, amíg a helyzet nem változik, szerintem 
|

02-13-2007, 10:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pea
Üdv!
Szellemünknek teljesen igaza van.
Azt hiszitek, mert top klán tagja vagyok az élet fenékik tejfel? Megint csak felteszem a kérdést. Szerintetek hogy jutottam ide?
A skarabeusz klánt meg nem értem miért nem titakozik. Itt mindenki azt hiszi, hogy ha valaki a top klán tagja, akkor csak úgy átgyalogolhat rajtuk, és felérhet a topba.
pea
|
Pea mindjárt elsírom magam 
Látom a nélkülözést, ami téged és a társad, akivel együtt mész felfelé (nem akarom a nevét kiadni, akit érdekel, az majd felmér Titeket) jellemez ott angolban.
Nem kell tanyát tartsatok, a többieknek igen. Már ez felér egy "kis" elönnyel. Olyanról ne is beszéljünk, hogy röhögve el tudjátok engedni a seregeiteket támadás után, s ez a vagyon meg se kottyan. Olyanról meg nem is beszélek, hogy a fél országot elbontjátok probléma nélkül, majd újraépítitek, hogy kevesebb föld menjen le rólatok és lejebb kerüljetek, ha jól emlékszem a társad a multkor kb 750-900 hekivel tette ezt.
Szóval abban igazad van, hogy mindenki játszon, és haladjon ahogy tud, de kérlek ne hintsd a szemembe azt a port, hogy ugyanolyanok az esélyek, mert ezzel inkább magad ámítod, mint engem...
|

02-13-2007, 11:19
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Sajnos én kisorit voltam kénytelen törölni, mert amíg B-ben szenvedek, annak szépen lemegy a 90napja...
A B-s orimmal fel szándékozom lépni...
|
hm... talán jobb lett volna mindenkinek, ha a fellépésed előtt kb 10mp-vel törölsz. erről beszélünk egy ideje már páran.
viszont szerintem a topic helyes iránya a személyeskedések helyett, hogy hogyan lábaljunk ki ebből a helyzetből.
remy topszabadságos pontlistás ötlete szerintem jó.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|