|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-13-2007, 07:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Mi a baj azzal, ha belépek másnál a saját orimba piacolni????
Igazából nem értem ezt az egészet...bár a "cselekmény" 2 szálon fut..
Ha belépek másnál a saját orimba, és látom, hogy támadnak, szépen végig nézem, hogy beütnek, mert attól azért jobban szeretem az orim, mint hogy kockára tegyem...aki meg nem, az meg repül...ő baja... és nincs miért sírni, ha meg sír, hát hagy tegye..nem kell vele foglalkozni...
A szövihez való belépést én se tartom igazán jó megoldásnak, de néha 1-1 piacozás szerintem belefér...természetesen nem úgy, ahogy Kisbérrel történt, hanem mondjuk beérkezik teki, nem is kevés, és nem hagyom, hogy elkopjon a vagyonunk fele, ha netán a delikvens nem tud belépni...szerintem ez érthető, ha meg szeretném tenni...
De egyetértek, már én se adom ki az adataim senkinek 
|
Erre való a wap, vagy a mini opera, ahogy Ati is mondta  Wapról hódoztam már Ericsson R320szal is, aki ismeri a telót az tudja miről beszélek 
|

02-13-2007, 07:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Erre való a wap, vagy a mini opera, ahogy Ati is mondta  Wapról hódoztam már Ericsson R320szal is, aki ismeri a telót az tudja miről beszélek 
|
én is szoktam wapozni, de nem mindenkinek van olyan telója 
és megint ott vagyunk, hogy miért "kötelezzünk" valakit költségekbe verni magát ( új teló), hogy boldoguljon...

02-13-2007, 07:51
|
 |
Member
|
|
|
|
meg természetesen ott a netkávéház, tudom 
hol??? mert nálunk 1 netes kis boltocska van, 3 géppel...hát hogy is mondjam...
nagyjából állandóan tele van...

02-13-2007, 07:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Mi a baj azzal, ha belépek másnál a saját orimba piacolni????
Igazából nem értem ezt az egészet...bár a "cselekmény" 2 szálon fut..
Ha belépek másnál a saját orimba, és látom, hogy támadnak, szépen végig nézem, hogy beütnek, mert attól azért jobban szeretem az orim, mint hogy kockára tegyem...aki meg nem, az meg repül...ő baja... és nincs miért sírni, ha meg sír, hát hagy tegye..nem kell vele foglalkozni...
A szövihez való belépést én se tartom igazán jó megoldásnak, de néha 1-1 piacozás szerintem belefér...természetesen nem úgy, ahogy Kisbérrel történt, hanem mondjuk beérkezik teki, nem is kevés, és nem hagyom, hogy elkopjon a vagyonunk fele, ha netán a delikvens nem tud belépni...szerintem ez érthető, ha meg szeretném tenni...
De egyetértek, már én se adom ki az adataim senkinek 
|
Zsáni, én nem azt mondtam, hogy ha egyik havernál vagy, aki szintén hódítózik, ott nem léphetsz be a másikhoz... Akkor viszont, ha ő a szövetségesed, akkor viszont nem tehetnéd...
Nem hiszem el, hogy nincs a telefonkönyvedben 5 olyan ember, akinek van otthon netje, nem hódítózik és épp otthon van... 
Ha nem vagyok gép előtt, ezeket az embereket hívom fel, és 20 perces telefonbeszélgetés után nyugodtan teszem le, mert tudom, vett íjászt... és teljesen legálisan.. Nem kérem meg a szövim, hogy vegyen, hiszen úgyis elsiklik a multiszűrőn...
Annál sokkal jobban szeretem az országomat, és annál sokkal jobban tisztelem a szövetségeseim országát, hogy esetleg kockáztassam... Inkább engedem, hogy bejöjjön 3 sereg, mint hogy pl Fegya országát veszélyeztessem...
Tudom milyen érzés 4 számjegyű országot elveszíteni, nem kívánom senkinek...
És igen... Inkább legyen az, hogy aki multizni akar menjen le egy netkávézóba, cseréljen hálókártyát, köttessen be másik netet, restartolja a rooterét, stb, stb, de legalább dolgozzon meg azért, hogy multizhasson! Ezzel szemben most teljesen "legálisan" otthonról a kanapéból tud tudatosan kárt okozni azzal, hogy bűntetlenül belépked a szövetségese országába, és a már leírt dolgokat megcsinálja...
Amúgy most teljesen lenyomozhatatlan és kvázi leglális az, hogy belépsz a szövidhez, beállítasz neki mindent, lebontasz, fokozol, építesz sereget cserélsz, stb, majd wap-ra felmész, és rátenyerelsz a támadás gombra...
Akkor legalább szívja végig a pénzátutalást, a seregvételt, stb dolgokat wapon 
Last edited by Kisbér; 02-13-2007 at 08:00..
|

02-13-2007, 07:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
én is szoktam wapozni, de nem mindenkinek van olyan telója 
és megint ott vagyunk, hogy miért "kötelezzünk" valakit költségekbe verni magát ( új teló), hogy boldoguljon...
|
Az ... Ericsson R320 egy 5 azaz ÖT éves telefon, kétszinü kijelzővel  lehet vele internetezni is, infrán, 1 azaz 1Kbyte/seccel
Mutass nekem egy telefont amivel nem lehet wapozni! Léccci, azonnal megveszem mert gyüjtöm a régiségeket
|

02-13-2007, 08:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Zsáni, én nem azt mondtam, hogy ha egyik havernál vagy, aki szintén hódítózik, ott nem léphetsz be a másikhoz... Akkor viszont, ha ő a szövetségesed, akkor viszont nem tehetnéd...
Nem hiszem el, hogy nincs a telefonkönyvedben 5 olyan ember, akinek van otthon netje, nem hódítózik és épp otthon van... 
Ha nem vagyok gép előtt, ezeket az embereket hívom fel, és 20 perces telefonbeszélgetés után nyugodtan teszem le, mert tudom, vett íjászt... és teljesen legálisan.. Nem kérem meg a szövim, hogy vegyen, hiszen úgyis elsiklik a multiszűrőn...
Annál sokkal jobban szeretem az országomat, és annál sokkal jobban tisztelem a szövetségeseim országát, hogy esetleg kockáztassam... Inkább engedem, hogy bejöjjön 3 sereg, mint hogy pl Fegya országát veszélyeztessem...
Tudom milyen érzés 4 számjegyű országot elveszíteni, nem kívánom senkinek...
És igen... Inkább legyen az, hogy aki multizni akar menjen le egy netkávézóba, legalább dolgozzon meg azért, hogy multizhasson, de teljesen "legálisan" otthonról a kanapéból ne csináljon nekem senki kárt!
|
Ebben igazad van, nekem is van ilyen ismerősöm, de mondjuk hajnalban, vagy éjszaka nem szívesen telefonálgatok  de 20 perc? mi van, ha "életbevágó"? és egy kívülállónak tényleg 20 perc kell, mire nagyjából el tudod neki magyarázni mit is kéne...
És abban is igazad van, hogy nem tenném kockára még a saját orimat sem, pláne nem a szövimét... de ezt írtam is...
És még a netkávés ötleted is elfogadom, de ez már sajna tényleg felesleges próbálkozás, Ati megmondta, nem lehet...

02-13-2007, 08:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Az ... Ericsson R320 egy 5 azaz ÖT éves telefon, kétszinü kijelzővel  lehet vele internetezni is, infrán, 1 azaz 1Kbyte/seccel
Mutass nekem egy telefont amivel nem lehet wapozni! Léccci, azonnal megveszem mert gyüjtöm a régiségeket
|
Na az zsír, és mennyit adsz érte? mert van egy nokia 3210-esem, és egy siemens M35-ösöm, és távol álljon tőlem a kötöszködés, de tudtommal egyikkel sem lehet, de lehet tévedek....

02-13-2007, 08:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Na az zsír, és mennyit adsz érte? mert van egy nokia 3210-esem, és egy siemens M35-ösöm, és távol álljon tőlem a kötöszködés, de tudtommal egyikkel sem lehet, de lehet tévedek....
|
Ennyit a Nokiáról meg a siemensről  Azok kb a 320szal egyidős készülékek, és a nokia még drágább is volt mint a 320.... Érdekes hogy hogy birja az aksid ilyen sokáig
Most adtam el 10 ezerért egy beépített kamerás GPRS-szes T610-est... Van aki kidobja az ilyet. Pár ezresért lehet szerezni wapos telot, de lehet valaki ingyért elcseréli veled
|

02-13-2007, 08:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ennyit a Nokiáról meg a siemensről  Azok kb a 320szal egyidős készülékek, és a nokia még drágább is volt mint a 320.... Érdekes hogy hogy birja az aksid ilyen sokáig
Most adtam el 10 ezerért egy beépített kamerás GPRS-szes T610-est... Van aki kidobja az ilyet. Pár ezresért lehet szerezni wapos telot, de lehet valaki ingyért elcseréli veled
|
szerintem ez nem az a topic...
mellesleg nekem wapos telóm van, csak mondtam, van, akinek nem...
pl amikor én kezdtem, nekem még nem volt 

02-13-2007, 08:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
szerintem ez nem az a topic...
mellesleg nekem wapos telóm van, csak mondtam, van, akinek nem...
pl amikor én kezdtem, nekem még nem volt 
|
Na... hát akkor meg? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|