|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-12-2007, 17:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Szükséges lenne szerintem is az ilyen, legyen mondjuk olyan kitétele mint a zérónak, és akkor bármilyen orit nem lehet azért rakatni.
Steve`sfield (#324643)
|

02-12-2007, 19:20
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Szükséges lenne szerintem is az ilyen, legyen mondjuk olyan kitétele mint a zérónak, és akkor bármilyen orit nem lehet azért rakatni.
|
Igen, ezt épp hozzá akartam tenni, hogy pl "régi" ori legyen, vagyis pl min egyszer fellépett, és vagy a szint kezdete alapján stb stb
Aki új orit csinál normálba az tényleg nyugodtan zérózhatja is anarchba azért fölösleges
|

02-12-2007, 21:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Jó ötlet, így elfogadom az oriátadást is, ha valakinek télleg csak a neve meg sorszáma kell.
|

02-12-2007, 21:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Igen, ezt épp hozzá akartam tenni, hogy pl "régi" ori legyen, vagyis pl min egyszer fellépett, és vagy a szint kezdete alapján stb stb
Aki új orit csinál normálba az tényleg nyugodtan zérózhatja is anarchba azért fölösleges
|
Amúgy sztem is jó lenne azért vmi feltételelhez kötni,
azért nem egészen fölösleges, ha végig gondolod. új orit csinál, és nem zérózza, hanem átrakatja anarchba... mondjuk egy jobb orit simán elad jó pár vipért, az új normál orira...

02-12-2007, 21:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
azért nem egészen fölösleges, ha végig gondolod. új orit csinál, és nem zérózza, hanem átrakatja anarchba... mondjuk egy jobb orit simán elad jó pár vipért, az új normál orira...
|
Aki vipért akar orikat gyártani az sokkal könnyebben összehozza ezt anarchban szerintem, szal nem normálnól fog orikat mentegetni oda. Anarchosok javítsatok ki ha tévedek 
Felesleges feltételekhez kötni szerintem. Anarchban nem zavar be az átkért ori, ott bárkinek bármennyije lehet, visszahozni meg csak zéróval lehet...
|

02-12-2007, 22:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Aki vipért akar orikat gyártani az sokkal könnyebben összehozza ezt anarchban szerintem, szal nem normálnól fog orikat mentegetni oda. Anarchosok javítsatok ki ha tévedek 
Felesleges feltételekhez kötni szerintem. Anarchban nem zavar be az átkért ori, ott bárkinek bármennyije lehet, visszahozni meg csak zéróval lehet...
|
ha az ember megun egy orit és mondjuk zérózni akarja, vagy törölni és egy teljesen újat csinálni, akkor a régit átviszi anarchba és kap érte pár vipet... erről beszéltem, nem arról hogy most vki orikat fog épiteni direkted vipért normálban
alapból is arra irtam, hogy ha vki friss orit akar akkor lehet nem a régit fogja zérózni... csak ennyi volt a lényege az elözö hsz-mnek

02-12-2007, 23:07
|
Member
|
|
|
|
én azért támogatom, mert több ismerősömnek volt már olyan problémája h egy orit szeretett volna áttetetni anarchba.
többféle ok is létezett; megunta a normált, el akarta adni az orit, vagy akármi.
egy normál állapotban átrakott, teszem azt nagy hekin lévő, ne adj isten több személyiséges oriért többet adnak (adunk) anarchban, mint ugyanezen ori 200 hekis full üres változatáért.
teljes mértékben támogatom 
|

02-13-2007, 07:20
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Emberek még egy nagyon nagyon fontos probléma. 1 perce jelentkezett nálam is...
A szétkapcsolás kérdése....
Főorim, VIP, anarch
egy ori, vip, normál (átrakandó egyébként)
másik ori, vip, anarch
még egy ori, NEM vipes, most fagyott be, anarch - NEM LEHET LEKAPCSOLNI!
utolsó ori, nem vip, normál
Ezzel a dologgal valahogy meg kéne nézni hogy mi a franc is van a lekapcsolásokkal, mert ezt most nagyon nagyon nem értem. Ha valami anarchban van, akkor mért nem lehet lekapcsolni?
Másik, ha befagyott az ori, akkor megint csak nem lehet...
|

02-13-2007, 08:09
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Főorim, VIP, anarch
másik ori, vip, anarch
Ezzel a dologgal valahogy meg kéne nézni hogy mi a franc is van a lekapcsolásokkal, mert ezt most nagyon nagyon nem értem. Ha valami anarchban van, akkor mért nem lehet lekapcsolni?
|
Miért ne lehetne? Nem kell abba az országba belépned hozzá, bármelyik másik országodból le tudod kapcsolni.
|

02-13-2007, 11:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Főorim, VIP, anarch
másik ori, vip, anarch
|
le lehet, ahogy Ati is mondta.
ha kapásból fagyás után nem engedi lekapcsolni, akkor várj pár kört és engedni fogja..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|