Quote:
Originally Posted by laziga
Mondok valami frankot! Szövi soha sehol ne léphessen be semien indokkal, oszt kész. 4szövi tag meg ne ugyan azt a netkávézót használja ennyi. Innentől nincs gond. 2 semmi köze ország meg megfér abba net kávézóba azzal senkinek semmi baja.
|
Érdekességképpen, egy régi munkahelyem mellett netkávézó nyílt. A nyitás után 3 órával kb már nem én voltam az első aki belépett arról a gépről a hódba. Különben is izének tartanám, hogy ugyan nem léphetek be feltenni a szövimnek a védelmet, de egy netkávézóból simán lehet 20 orim...
És nem 4 szövi hanem 10 szövi, mert amennyire én tudom, A-ban megy rendszeresen a belépkedés, hozzám legalábbis lentebb senki nem lépett még be, és én se senkihez.
Én A-ba nem azért mentem, hogy letudjam az 1k körömet, és forduljak lefele, hanem játszani szeretnék. Viszont enélkül nem tehetném, mert bizonyos rendszerességgel elveszne a tartalékom jelentős része, és kezdhetném a munkát elölről... Ráadásul ellenőrizhetetlen, éppúgy mint az amit Kisbér állít, azaz, hogy más intézte az íjazást mega bontást. Félreértés ne essék, nem állítom, hogy nem így történt, csak azt, hogy ellenőrizhetetlen. Nem tudja senki, hogy amit neki nem szabad azt másnak szabad-e, az ilyen csókos témákkal meg volt már épp elég balhé.
Szal én nem szeretném, ha ez bevezetésre kerülne.