Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-12-2007, 11:55
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
(és ne mondjátok, hogy wapról is megtehette, mert olyan dolgokat is tett, amit wapról nem lehetett)
Mi olyan van a Hódban, amit nem lehet mobiltelefonról megcsinálni? Egyet mondj nekem, kérlek.
Old 02-12-2007, 11:56
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Hmmm... akkor sok mindent nem értek, de nem számit. A lényeg, hogy nem adom meg másnak az adataimat, és nem játszom olyan gépről, ahol már valaki Hóditózik, és kécc. Igy nincs kockázat
Egy kérdés, ha valamiért nincs két napig hírtelen neted, mittudom én, valamit bénázik a szolgáltató és te kénytelen vagy egy netkávézóból szabira tenni az orikat, akkor nem teszed mert ott más is játszhat...?!

Bocs kötözködős hangulatban vagyok.

Alapjáraton én sem szeretem, ha a szövik egymás országába bejárnak, de azzal, hogy piacolnak, egymás gépéről még nem okoznak másnak károkat (Támadás esetén az ori tulaja is ugyanúgy meg tudná venni az íjászokat, aki támad, az meg úgysem tudja, hogy a tulaj ott ül-e a gép elött vagy sem.). A lényeg ott van, amit többen is mondtak, nem adom ki a belépési adatokat.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Old 02-12-2007, 11:57
Tami Tami is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Felmerül bennem a kérdés, hogy akik ellenzik, amit mondtam, azoknak tiszta-e a lelkiismerete, vagy sem...
(akinek inge, gatyája)
Igen ellenzem mert van rá nyomos okom ha véletlen olyan embernél vagyok aki hódozik és nem fél napot töltök nála hanem x napot akkor nyugodtan hagyjam lerombolni az országom???
Old 02-12-2007, 11:57
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
Egy kérdés, ha valamiért nincs két napig hírtelen neted, mittudom én, valamit bénázik a szolgáltató és te kénytelen vagy egy netkávézóból szabira tenni az orikat, akkor nem teszed mert ott más is játszhat...?!
A javaslat szerint ezt nem tehetnéd meg, ha onnan valaki már játszott.
Old 02-12-2007, 11:59
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A javaslat szerint ezt nem tehetnéd meg, ha onnan valaki már játszott.
Értettem, azért kérdeztem rá... ez őrültség...
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Old 02-12-2007, 12:02
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Pontosan ezért írtam, hogy be lehet ugyan vezetni, de hatalmas áldozatokkal járna. A nekávézó, munkahely, családi hódítás stb ez mind lehetetlen lenne.
Old 02-12-2007, 12:04
laci laci is offline
Member

Quote:
Volt ilyen. És fogtam magam, elmentem egy barátomhoz (akiről tudom hogy nem játszik, mert évek óta próbálom rávenni a Hóditóra, sikertelenül ), beléptem, és szabadságra tettem. Magyarul az otthoni gépem, és a netkávézó között azért vannak még átmenetek.
De (cáfoljatok meg, ha tévedek) annak is elég kicsi az esélye, hogy elmegyek egy netkávézóba, és ott pont olyan gép elé ülök, ahol más is Hóditózott nem sokkal előttem (mert feltételezem, hogy egy idő után a korábbi belépés elévül, nem?).

És Cass, ne kérj bocsánatot, egy vitának nincs értelme, ha nincsenek érvek és ellenérvek

Last edited by laci; 02-12-2007 at 12:09..
Old 02-12-2007, 12:06
laci laci is offline
Member

Quote:
Értettem, azért kérdeztem rá... ez őrültség...
Lehet hogy őrültség, de nekem kb. 5 éven át sikerült betartanom. És, bár szeretném azt hinni, nem valószinű hogy ilyen kivételes jelenség lennék
Old 02-12-2007, 12:14
Member

Quote:
Volt ilyen. És fogtam magam, elmentem egy barátomhoz (akiről tudom hogy nem játszik, mert évek óta próbálom győzködni), beléptem, és szabadságra tettem. Magyarul az otthoni gépem, és a netkávézó között azért vannak még átmenetek.
De (cáfoljatok meg, ha tévedek) annak is elég kicsi az esélye, hogy elmegyek egy netkávézóba, és ott pont olyan gép elé ülök, ahol más is Hóditózott nem sokkal előttem (mert feltételezem, hogy egy idő után a korábbi belépés elévól, nem?).

És Cass, ne kérj bocsánatot, egy vitának nincs értelme, ha nincsenek érvek és ellenérvek
Nagyon sarkalatos példa lesz, de előfordulhat.
A netszolgáltatódnál történik valami, szabira szeretnéd tenni az orikat, de nincs olyan barátod, akinek van netje... lemész a könyvtárba, netkávézóba, szabira teszed, de hoppá jön a bünti, mert elötted ott más is játszott, ez nonszensz.

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány gépről léptem eddig be. 1ről a melóhelyemen, és itthon 2ről. Plusz egyszer WAPról, ennyi.
Viszont, ha úgy működnének a dolgok, ahogy az a felvetésben szerepelt, akkor engem már agyonbüntettek volna.:P
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Old 02-12-2007, 12:16
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Lehet hogy őrültség, de nekem kb. 5 éven át sikerült betartanom. És, bár szeretném azt hinni, nem valószinű hogy ilyen kivételes jelenség lennék
én viszont köztudottan elég mobil jelenség vagyok hódítós körökben.. tehát sokat vagyok hódítósoknál.. és onnan még van pofám hódítózni is.. felháborító

értem én, hogy mit akar Árpi elérni.. meg igazat is adok neki úgy-ahogy.. mégsem örülnék, ha ez így megvalósulna, ahogy Ő szeretné..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules