|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-12-2007, 10:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Idézet súgóból :
|
Tisztában vagyok ezekkel...
De nekem sajna kevés az, hogy: "igen, lehet belőle gond"
És nekem túl sok az, hogy: "max varázslatok, illetve piacozás"
|

02-12-2007, 10:56
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Te magad vagy a felelős minden olyan cselekedetért, amit a belépőadataiddal csinálnak, legyél az Te magad, vagy a szövetségesed, esetleg csak a volt-szövetségesed, akivel időközben összevesztél. Ha nem szeretnéd, hogy törölje az országodat, vagy olyan akciókat indítson a tudtod nélkül, amiért anarch jár, akkor ne add meg senkinek az adataidat.
Anarchba kerülés után nem tudom elfogadni kifogásnak, hogy "dehát nem is én voltam". De, Te voltál. Te adtad meg az adataidat, innentől a Te felelősséged.
Nem tudom miért olyan bonyolult dolog ezt megjegyezni: ne add meg senkinek a belépési adataidat.
Ezt nem szabályozni kell, hanem egyszerűen betartani, és akkor nem lesz belőle probléma.
Ha valamit nem tudsz épp megcsinálni, akkor az nem lesz megcsinálva.
|

02-12-2007, 10:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Öööö, hát ja, végülis ez jobb, mint az országtörlés, mert bevipelem lopott kártyával, aztán nemcsak az orija lesz törölve, de még a rendőrségre is mászkálnia kell, hogy tisztázza valahogy magát, hogy nem ő lopott bankkártyát...
Igazából nem látom, hogy miért kéne bárkinek is megadnod a belépőadataidat, úgyhogy ne tedd.
|
Akkor viszont oldjuk meg, hogy ne csak így lehessen vip-elni ezeket az orikat...
Pl megoldás lehet az, hogy vip kört bárkinek tudok adni az én orimból... Már ez is megoldás lehet... Vagy nemtudom...
|

02-12-2007, 10:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Te magad vagy a felelős minden olyan cselekedetért, amit a belépőadataiddal csinálnak, legyél az Te magad, vagy a szövetségesed, esetleg csak a volt-szövetségesed, akivel időközben összevesztél. Ha nem szeretnéd, hogy törölje az országodat, vagy olyan akciókat indítson a tudtod nélkül, amiért anarch jár, akkor ne add meg senkinek az adataidat.
Anarchba kerülés után nem tudom elfogadni kifogásnak, hogy "dehát nem is én voltam". De, Te voltál. Te adtad meg az adataidat, innentől a Te felelősséged.
Nem tudom miért olyan bonyolult dolog ezt megjegyezni: ne add meg senkinek a belépési adataidat.
Ezt nem szabályozni kell, hanem egyszerűen betartani, és akkor nem lesz belőle probléma.
Ha valamit nem tudsz épp megcsinálni, akkor az nem lesz megcsinálva.
|
Erről beszélek Ati, csakhogy most sajnos ezek az esetek nincsenek kiszűrve...
|

02-12-2007, 10:59
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Akkor viszont oldjuk meg, hogy ne csak így lehessen vip-elni ezeket az orikat...
Pl megoldás lehet az, hogy vip kört bárkinek tudok adni az én orimból... Már ez is megoldás lehet... Vagy nemtudom...
|
Remek gondolat, csinálok egy fiktív országot, lopott kártyával teszek rá pénzt, majd átrakom a vipköröket a valós országomra, a fiktív országot törlöm, aztán én majd tagadok mindent, mondván, hogy kaptam csak valakitől, nem is tudom kitől.
Ha valaki bűncselekményt követ el, akkor vállalja a felelősségét. Sorry, de a bankkártyacsalás az igencsak bűncselekmény, nem áll szándékomban ezt semmilyen formában támogatni.
|

02-12-2007, 11:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Remek gondolat, csinálok egy fiktív országot, lopott kártyával teszek rá pénzt, majd átrakom a vipköröket a valós országomra, a fiktív országot törlöm, aztán én majd tagadok mindent, mondván, hogy kaptam csak valakitől, nem is tudom kitől.
Ha valaki bűncselekményt követ el, akkor vállalja a felelősségét. Sorry, de a bankkártyacsalás az igencsak bűncselekmény, nem áll szándékomban ezt semmilyen formában támogatni.
|
Tudom Ati, hogy Te is kényszerben vagy ezzel kapcsolatban... Régebben beszéltünk erről.. De mégis valamit ki kell találni erre, mert már közel 1.5 éve nincs megoldva ez a probléma. És ez nagyon-nagyon sok embernek probléma, akik szívesen fizetnének Neked, de Te nem hagyod     ...
Last edited by Kisbér; 02-12-2007 at 11:04..
|

02-12-2007, 11:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Tudom Ati, hogy Te is kényszerben vagy ezzel kapcsolatban... Régebben beszéltünk erről.. De mégis valamit ki kell találni erre, mert már közel 1.5 éve nincs megoldva ez a probléma. És ez nagyon-nagyon sok embernek probléma...
|
Meg van oldva, a jelenlegi jogi feltételek ezt teszik lehetővé. Mindenki csak saját magának fizethet bankkártyával. Ha ezt "fű alatt" egymás között máshogy oldjátok meg, akkor ezzel vállaljátok az ezzel járó esetleges jogi következményeket is.
|

02-12-2007, 11:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Meg van oldva, a jelenlegi jogi feltételek ezt teszik lehetővé. Mindenki csak saját magának fizethet bankkártyával. Ha ezt "fű alatt" egymás között máshogy oldjátok meg, akkor ezzel vállaljátok az ezzel járó esetleges jogi következményeket is.
|
Az is jogsértő lenne, ha a magyar tagoknak sms-ben lehetne fizetni?
|

02-12-2007, 11:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Az is jogsértő lenne, ha a magyar tagoknak sms-ben lehetne fizetni?
|
Az angol és a román nyelvű verziókban nincsen sms fizetési lehetőség, és nincs is ilyen tervezve.
|

02-12-2007, 11:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az angol és a román nyelvű verziókban nincsen sms fizetési lehetőség, és nincs is ilyen tervezve.
|
Ezt tudom Ati, de jogsértő lenne? Segíteni őket vip-hez jutáshoz?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|