Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-12-2007, 10:54
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Idézet súgóból :
Tisztában vagyok ezekkel...

De nekem sajna kevés az, hogy: "igen, lehet belőle gond"
És nekem túl sok az, hogy: "max varázslatok, illetve piacozás"
Sponsored Links
Old 02-12-2007, 10:56
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 18%
Longevity: 100%

Te magad vagy a felelős minden olyan cselekedetért, amit a belépőadataiddal csinálnak, legyél az Te magad, vagy a szövetségesed, esetleg csak a volt-szövetségesed, akivel időközben összevesztél. Ha nem szeretnéd, hogy törölje az országodat, vagy olyan akciókat indítson a tudtod nélkül, amiért anarch jár, akkor ne add meg senkinek az adataidat.

Anarchba kerülés után nem tudom elfogadni kifogásnak, hogy "dehát nem is én voltam". De, Te voltál. Te adtad meg az adataidat, innentől a Te felelősséged.

Nem tudom miért olyan bonyolult dolog ezt megjegyezni: ne add meg senkinek a belépési adataidat.

Ezt nem szabályozni kell, hanem egyszerűen betartani, és akkor nem lesz belőle probléma.

Ha valamit nem tudsz épp megcsinálni, akkor az nem lesz megcsinálva.
Old 02-12-2007, 10:57
Kisbér Kisbér is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Öööö, hát ja, végülis ez jobb, mint az országtörlés, mert bevipelem lopott kártyával, aztán nemcsak az orija lesz törölve, de még a rendőrségre is mászkálnia kell, hogy tisztázza valahogy magát, hogy nem ő lopott bankkártyát...

Igazából nem látom, hogy miért kéne bárkinek is megadnod a belépőadataidat, úgyhogy ne tedd.
Akkor viszont oldjuk meg, hogy ne csak így lehessen vip-elni ezeket az orikat...
Pl megoldás lehet az, hogy vip kört bárkinek tudok adni az én orimból... Már ez is megoldás lehet... Vagy nemtudom...
Old 02-12-2007, 10:58
Kisbér Kisbér is offline
Member

Quote:
Te magad vagy a felelős minden olyan cselekedetért, amit a belépőadataiddal csinálnak, legyél az Te magad, vagy a szövetségesed, esetleg csak a volt-szövetségesed, akivel időközben összevesztél. Ha nem szeretnéd, hogy törölje az országodat, vagy olyan akciókat indítson a tudtod nélkül, amiért anarch jár, akkor ne add meg senkinek az adataidat.

Anarchba kerülés után nem tudom elfogadni kifogásnak, hogy "dehát nem is én voltam". De, Te voltál. Te adtad meg az adataidat, innentől a Te felelősséged.

Nem tudom miért olyan bonyolult dolog ezt megjegyezni: ne add meg senkinek a belépési adataidat.

Ezt nem szabályozni kell, hanem egyszerűen betartani, és akkor nem lesz belőle probléma.

Ha valamit nem tudsz épp megcsinálni, akkor az nem lesz megcsinálva.
Erről beszélek Ati, csakhogy most sajnos ezek az esetek nincsenek kiszűrve...
Old 02-12-2007, 10:59
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Akkor viszont oldjuk meg, hogy ne csak így lehessen vip-elni ezeket az orikat...
Pl megoldás lehet az, hogy vip kört bárkinek tudok adni az én orimból... Már ez is megoldás lehet... Vagy nemtudom...
Remek gondolat, csinálok egy fiktív országot, lopott kártyával teszek rá pénzt, majd átrakom a vipköröket a valós országomra, a fiktív országot törlöm, aztán én majd tagadok mindent, mondván, hogy kaptam csak valakitől, nem is tudom kitől.

Ha valaki bűncselekményt követ el, akkor vállalja a felelősségét. Sorry, de a bankkártyacsalás az igencsak bűncselekmény, nem áll szándékomban ezt semmilyen formában támogatni.
Old 02-12-2007, 11:02
Kisbér Kisbér is offline
Member

Quote:
Remek gondolat, csinálok egy fiktív országot, lopott kártyával teszek rá pénzt, majd átrakom a vipköröket a valós országomra, a fiktív országot törlöm, aztán én majd tagadok mindent, mondván, hogy kaptam csak valakitől, nem is tudom kitől.

Ha valaki bűncselekményt követ el, akkor vállalja a felelősségét. Sorry, de a bankkártyacsalás az igencsak bűncselekmény, nem áll szándékomban ezt semmilyen formában támogatni.
Tudom Ati, hogy Te is kényszerben vagy ezzel kapcsolatban... Régebben beszéltünk erről.. De mégis valamit ki kell találni erre, mert már közel 1.5 éve nincs megoldva ez a probléma. És ez nagyon-nagyon sok embernek probléma, akik szívesen fizetnének Neked, de Te nem hagyod ...

Last edited by Kisbér; 02-12-2007 at 11:04..
Old 02-12-2007, 11:04
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Tudom Ati, hogy Te is kényszerben vagy ezzel kapcsolatban... Régebben beszéltünk erről.. De mégis valamit ki kell találni erre, mert már közel 1.5 éve nincs megoldva ez a probléma. És ez nagyon-nagyon sok embernek probléma...
Meg van oldva, a jelenlegi jogi feltételek ezt teszik lehetővé. Mindenki csak saját magának fizethet bankkártyával. Ha ezt "fű alatt" egymás között máshogy oldjátok meg, akkor ezzel vállaljátok az ezzel járó esetleges jogi következményeket is.
Old 02-12-2007, 11:05
Kisbér Kisbér is offline
Member

Question

Quote:
Meg van oldva, a jelenlegi jogi feltételek ezt teszik lehetővé. Mindenki csak saját magának fizethet bankkártyával. Ha ezt "fű alatt" egymás között máshogy oldjátok meg, akkor ezzel vállaljátok az ezzel járó esetleges jogi következményeket is.
Az is jogsértő lenne, ha a magyar tagoknak sms-ben lehetne fizetni?
Old 02-12-2007, 11:06
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Az is jogsértő lenne, ha a magyar tagoknak sms-ben lehetne fizetni?
Az angol és a román nyelvű verziókban nincsen sms fizetési lehetőség, és nincs is ilyen tervezve.
Old 02-12-2007, 11:20
Kisbér Kisbér is offline
Member

Question

Quote:
Az angol és a román nyelvű verziókban nincsen sms fizetési lehetőség, és nincs is ilyen tervezve.
Ezt tudom Ati, de jogsértő lenne? Segíteni őket vip-hez jutáshoz?
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules