Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
hmm voltál már tolissal??? akkor menj rá ugyanarra az orira tolizni egy készülit és utána meg fosszál, szted ennyire értelmetlen a fosztás???... meg mészár, meg pusztitás és a megfelelő varázslat... rájössz hogy mennyivel hatásosabb a hadis... hmm azért ha nem morál miatt mész hanem fosztani akkor elhozol 10-20misit simán, csak picit keresni kell kit kell fosztani... és abból már tudsz nyersit venni... azért ne várjátok azt hogy egy rakifosztásnál engedni fogják hogy mindenből elhozzátok akár a felét is... 3-400 mázsa kővel meg nem vagy előrébb mert azért a legtöbb csoportban nem 10k a nyersi... csak ott érné meg rakit fosztani... de ha meg ez lenne akkor úgyse lenne jobb, mert a nyersit könnyen eltudod érni hogy ne gyüljön fel, piac, néha karaván ha már elfogyott az 5piac... lenne értelme??? úgyanúgy elérhetetlen lenne mint a teki tartalékok...
|
Igen, voltam tolvajjal. És, ellentétben a hadissal, nemn csak 2 (3) körre tudtam akciózni, több mindent tudtam hozni, nem kellett legyengitenem az országomat néhány ezer bála gabonáért, és néhány ezer rúnáért. Mondom, szerintem csak akkopr éri meg a dolog, ha valakinek éppen beesik egy rakat pénze, és el tudom kapni.
Ami a varázslatokat érinti, ugyanaz: sokkal nagyobb távolságból tudok ártani, sokkal többféle képpen, és azért hidd el nekem, hogy ha rendszeresen ártózok valakit (akár körönként csak egyetlen földrengéssel), nagyon hamar rossz lesz neki