Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Kiterjedjen e a fosztogatás a raktárakban szereplő összes árúra?
Igen 24 46.15%
Ne 28 53.85%
Voters: 52. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-09-2007, 08:52
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
hmm voltál már tolissal??? akkor menj rá ugyanarra az orira tolizni egy készülit és utána meg fosszál, szted ennyire értelmetlen a fosztás???... meg mészár, meg pusztitás és a megfelelő varázslat... rájössz hogy mennyivel hatásosabb a hadis... hmm azért ha nem morál miatt mész hanem fosztani akkor elhozol 10-20misit simán, csak picit keresni kell kit kell fosztani... és abból már tudsz nyersit venni... azért ne várjátok azt hogy egy rakifosztásnál engedni fogják hogy mindenből elhozzátok akár a felét is... 3-400 mázsa kővel meg nem vagy előrébb mert azért a legtöbb csoportban nem 10k a nyersi... csak ott érné meg rakit fosztani... de ha meg ez lenne akkor úgyse lenne jobb, mert a nyersit könnyen eltudod érni hogy ne gyüljön fel, piac, néha karaván ha már elfogyott az 5piac... lenne értelme??? úgyanúgy elérhetetlen lenne mint a teki tartalékok...
Igen, voltam tolvajjal. És, ellentétben a hadissal, nemn csak 2 (3) körre tudtam akciózni, több mindent tudtam hozni, nem kellett legyengitenem az országomat néhány ezer bála gabonáért, és néhány ezer rúnáért. Mondom, szerintem csak akkopr éri meg a dolog, ha valakinek éppen beesik egy rakat pénze, és el tudom kapni.
Ami a varázslatokat érinti, ugyanaz: sokkal nagyobb távolságból tudok ártani, sokkal többféle képpen, és azért hidd el nekem, hogy ha rendszeresen ártózok valakit (akár körönként csak egyetlen földrengéssel), nagyon hamar rossz lesz neki
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules