Quote:
Originally Posted by Bea Baba
... arra akarok rámutatni, h az emberek hajlamosak azért is foglalkozni 1 1 ötlettel, mert az elismert embertől származik annak ellenére h talán maga az ötlet nem is oan jó/fontos...
|
Ez sztm teljesen igaz. Pl volt egy javaslat, hogy éjjel ne lehessen támadni. Egész addig mindenki kinevette az egyébként meggondolatlan indítványozót, amíg Monro le nem szűkítette hogy csak azokra legyen érvényes akik ilyen jellegű mnt-t nem kötnek, merthogy neki volt egy negatív tapasztalata, amikor egy ugyanilyen tartalmú szóbeli megállapodást nem tartottak be vele szemben. Onnantól kezdve mindenki komolyan kezdett beszélni a (módosított) javaslatról. Én meg leestem a székről meglepetésemben.
Úh mondtam is a szövitársamnak, aki mostanában regisztrált ide a külső fórumra, és szintén van ötlete, hogy bár 7-8 éve játszik, de azért inkább gyűjtsön itt egy pár zöldet, mielőtt leírja amit gondol..
Egyébként a szólásszabadság egy jó dolog; az erős moderáltságot pedig szvsz nem kéne növelni. A fölösleges változtatások mellett pedig sztm sok hasznos is van, amik jobbá tették a játékot, mint pl egy éve volt.