|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

02-08-2007, 11:14
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Én a kényelmi funkciót abban látom, hogy pl a szövik felmérése oldalon ott van, hogy melyik tag hány körre van tőlem... Az kényelmi funkció.. Vagy az, hogy a tanácsadókban a tekercsek mellett ott van az, hogy az hány %-ot ad neked... Az is kényelmi funció...  Az, hogy a helytartó képez, az nem kényelmi funció szerintem...  De ezen nem vitatkozom.. én kicsit másként látom ezeket a dogokat, mint itt jópáran...
Aki nem tud itt lenni, azok általában nem az 1/A-ban vannak  És mivel csak 3k felett van az új szabálynak jelentősége, ezek az országok 1/A-ban vannak 99%-ban. Aki meg 1/A-ban nem tud ott lenni az ütést követő körökben, annak meg szól a szövije, vagy ne képezzen katonát  D
.
Persze, én is élvezem mondjuk a focit... Haverokkal elmegyünk minden héten focizni... De ha felkarol egy menedzser, mert szerinte tehetséges vagyok, akkor ugyanúgy heti 1 haverokkal való focizgatás után szerinted elvárható, hogy a Reálban játszak?! Na ugye 
Maximum eléri a menedzserem, ha már fizetek neki, hogy minden héten 2x mehessek focizni.. És ha pont azon a meccsen törik el a lábam, akkor meg anyázom a menedzsert  De az nem a menedzser hibája... Vele szerződést kötöttem, és megkértem, hogy szervezzen nekem még 1 lehetőséget focizásra hetente.. ő megszervezte a focit.. De hogy én béna voltam, és eltörtem a lábam, arról ő nem tehet
Lehet hülye példa, de beindult a fantáziám 
|
A helytartó képez, a helytartó felteszi a vérszomjat, meg megcsinál egy csomó mindent. Neked pl kiveszi a kaját a közös rakiból. Legyél itt vazz 24 órát, és vedd ki magadnak, ne csak tamagocsizz!!!
Nem fogod elhinni, akik nem napi 24 órát játszanak, azok is felmennek az A-ba, mert szeretnek játszani, és ha már játszanak, ezt nem kerülhetik ki- nemrég szavaztunk is róla. Ugyanakkor nagyon hülye az A-s példa, mert az ott előforduló véletlen bekapott betegségek száma kifejezetten elenyésző...
Én élő példát mondok inkább: A szuperjátékos nem tamagocsizós játékosokkal ellentétben nekem olyan munkahelyem van ahol nincs net, mellette meg családom is. Aki ismer, tudja, hogy azért elég sokat vagyok gépnél, aki meg a krónikát is olvassa az biztos látja, hogy nem heti egyszer szoktam kitámadni alapos megfigyelés után. De ugye én tamagocsis vagyok.
Javaslat neked személyesen: Indíts topicot, amiben ráveszed Atit, hogy jelentse ki, hogy a Hódban nem játszhatnak családosok, fiatalok, net nélküli munkahellyel rendelkezők, és mindazok akik 57 percnél is szeretnek többet aludni egyhuzamban. Abban a pillanatban elismerem, hogy ez a játék nem nekem való, és szabira teszem minden orimat míg meg nem felelek a feltételeknek. Addig viszont ne mondd nekem, hogy tamagocsizok, mert lassan unalmas lesz, hogy bármely topicban szólalsz meg, az a vége, hogy rajtad kívül mindenki tamagocsis...
A Reálos hasonlatod már csak azért sem állja meg a helyét, mert az én értelmezésemben ez hódban az A topját jelenti. Szerinted mikor volt véletlen betegség utoljára az A topjában? Mikor volt akármilyen betegség az A topjában?
|

02-08-2007, 11:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A helytartó képez, a helytartó felteszi a vérszomjat, meg megcsinál egy csomó mindent. Neked pl kiveszi a kaját a közös rakiból. Legyél itt vazz 24 órát, és vedd ki magadnak, ne csak tamagocsizz!!!
|
Ez volt régen.. Szép idők voltak azok.. Mikor 3 óránként keltél fel az emberre feltenni a tükörvarázst...
Lehet azért látom másként a dolgokat, mert én abban az időben nőttem fel...
Az az idő elmúlt rendben van...
De nem gondolod, ha ezeket mind eltörölnénk, akkor tényleg kijönne az, hogy akik csak tamagocsiznak, azoknak nincs helye a top-okban (hozzáteszem én sem lennék ott, de én elfogadnám ezt a tényt, nem úgy, mint egyesek)?
Quote:
Nem fogod elhinni, akik nem napi 24 órát játszanak, azok is felmennek az A-ba, mert szeretnek játszani, és ha már játszanak, ezt nem kerülhetik ki- nemrég szavaztunk is róla. Ugyanakkor nagyon hülye az A-s példa, mert az ott előforduló véletlen bekapott betegségek száma kifejezetten elenyésző...
Én élő példát mondok inkább: A szuperjátékos nem tamagocsizós játékosokkal ellentétben nekem olyan munkahelyem van ahol nincs net, mellette meg családom is. Aki ismer, tudja, hogy azért elég sokat vagyok gépnél, aki meg a krónikát is olvassa az biztos látja, hogy nem heti egyszer szoktam kitámadni alapos megfigyelés után. De ugye én tamagocsis vagyok.
Javaslat neked személyesen: Indíts topicot, amiben ráveszed Atit, hogy jelentse ki, hogy a Hódban nem játszhatnak családosok, fiatalok, net nélküli munkahellyel rendelkezők, és mindazok akik 57 percnél is szeretnek többet aludni egyhuzamban. Abban a pillanatban elismerem, hogy ez a játék nem nekem való, és szabira teszem minden orimat míg meg nem felelek a feltételeknek. Addig viszont ne mondd nekem, hogy tamagocsizok, mert lassan unalmas lesz, hogy bármely topicban szólalsz meg, az a vége, hogy rajtad kívül mindenki tamagocsis...
|
Miért indítanék? Nekem is van családom, nekem is van munkahelyem. Viszont ha éjjel felgyújtanak 300 házat, és reggelre elmegy minden egységem, akkor nem rohanok ide, hogy csináljunk valamit a helytartóval, mert így képtelenség játszani. Nem sírok ezekben a topicokban, hogy nehogymá ha nem érek rá a játékra, akkor nehogymá ne lehessek a top-ban! Ha csak napi 1 órát vagyok a gépnél, akkor fogadjam el, hogy nem leszek olyan jó, még ha a tudásom meg is van hozzá, hogy felette legyek azoknak az embereknek, akik 5 órát tudnak lenni, ők meg fogadják el, hogy nem lesznek azok felett az emberek felett, akiknek 10 órája van a hódítóra, és azok az emberek pedig fogadják el, hogy nem lesznek azok azok előtt az emberek előtt, akik 20 órát vannak hódító előtt. Ez szerintem teljesen logikus...
De ezekkel a helytartó-menedzser fejlesztésekkel azt érjük el, hogy jópár ilyen fejlesztés után tökmind1, hogy mennyit leszel a gépnél, elenyésző lesz a külsönbség azon emberek között, akik 5 órát vannak, vagy akik éjjel-nappal előtte vannak. És ez szerintem nem jó
Quote:
A Reálos hasonlatod már csak azért sem állja meg a helyét, mert az én értelmezésemben ez hódban az A topját jelenti. Szerinted mikor volt véletlen betegség utoljára az A topjában? Mikor volt akármilyen betegség az A topjában?
|
Mondhattam volna magyar bajnokság NBII-es szintjét is, de azt nem tartom focinak    
|

02-08-2007, 11:41
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ez volt régen.. Szép idők voltak azok.. Mikor 3 óránként keltél fel az emberre feltenni a tükörvarázst...
Lehet azért látom másként a dolgokat, mert én abban az időben nőttem fel...
Az az idő elmúlt rendben van...
De nem gondolod, ha ezeket mind eltörölnénk, akkor tényleg kijönne az, hogy akik csak tamagocsiznak, azoknak nincs helye a top-okban (hozzáteszem én sem lennék ott, de én elfogadnám ezt a tényt, nem úgy, mint egyesek)?
Miért indítanék? Nekem is van családom, nekem is van munkahelyem. Viszont ha éjjel felgyújtanak 300 házat, és reggelre elmegy minden egységem, akkor nem rohanok ide, hogy csináljunk valamit a helytartóval, mert így képtelenség játszani. Nem sírok ezekben a topicokban, hogy nehogymá ha nem érek rá a játékra, akkor nehogymá ne lehessek a top-ban! Ha csak napi 1 órát vagyok a gépnél, akkor fogadjam el, hogy nem leszek olyan jó, még ha a tudásom meg is van hozzá, hogy felette legyek azoknak az embereknek, akik 5 órát tudnak lenni, ők meg fogadják el, hogy nem lesznek azok felett az emberek felett, akiknek 10 órája van a hódítóra, és azok az emberek pedig fogadják el, hogy nem lesznek azok azok előtt az emberek előtt, akik 20 órát vannak hódító előtt. Ez szerintem teljesen logikus...
De ezekkel a helytartó-menedzser fejlesztésekkel azt érjük el, hogy jópár ilyen fejlesztés után tökmind1, hogy mennyit leszel a gépnél, elenyésző lesz a külsönbség azon emberek között, akik 5 órát vannak, vagy akik éjjel-nappal előtte vannak. És ez szerintem nem jó
Mondhattam volna magyar bajnokság NBII-es szintjét is, de azt nem tartom focinak    
|
Szerintem te ezt a dolgot kevered egy másik topiccal. Itt senki meg sem említette, hogy ő a topban szeretne lenni, és alapban nem is arról szól a dolog.
És akkor egy kérdés: Hány játékos volt abban az időben, amikor 3 óránként ide kellett jönni, és feltenni a tükörvarit, és hány van most? Nem lehet, hogy a játékosszám növekedésben szerepe van a kényelmi fejlesztésnek is?
Akik napi 20 órát itt vannak azok mindenképpen előnyt élveznek a napi kétszer belépőkkel szemben, ezt helytartóval semmiképp nem lehet kiküszöbölni. Nyilván nem is cél, én se támogatnám. Itt egy nyilvánvaló hiba kiküszöböléséről van szó egyszerűen, csak egyesek többet látnak bele a valóságosnál...
|

02-08-2007, 11:44
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Kisbér lassan odáig fajulsz,hogy mindenkit sértegetsz a felhozott ellenpéldáid pedig egyre nagyobb badarságok! 
|

02-08-2007, 12:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
Kisbér lassan odáig fajulsz,hogy mindenkit sértegetsz a felhozott ellenpéldáid pedig egyre nagyobb badarságok! 
|
Taszi, kit sértettem én meg?!
|

02-08-2007, 12:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Szerintem te ezt a dolgot kevered egy másik topiccal. Itt senki meg sem említette, hogy ő a topban szeretne lenni, és alapban nem is arról szól a dolog.
|
Ez így van... Nem arról szól, de sok kicsi sokra megy... Ezeknek a fejlesztéseknek pedig a vége az lesz  Csak én tovább látok 1 fejlesztésnél, nem úgy, mint itt jópáran
Quote:
És akkor egy kérdés: Hány játékos volt abban az időben, amikor 3 óránként ide kellett jönni, és feltenni a tükörvarit, és hány van most? Nem lehet, hogy a játékosszám növekedésben szerepe van a kényelmi fejlesztésnek is?
|
Nagyon sok... Valamelyik topicba voltak másolva pontlisták... Olyan 300-an biztos voltak abban az időben az A-ban... A többi csoport is szépen fel volt töltve... Nemhiszem, hogy ennek túlságosan volt jelentősége, hiszen csak extrémek élezték úgy az országokat, hogy 3 óránként varit pakoltak...
Quote:
Akik napi 20 órát itt vannak azok mindenképpen előnyt élveznek a napi kétszer belépőkkel szemben, ezt helytartóval semmiképp nem lehet kiküszöbölni. Nyilván nem is cél, én se támogatnám. Itt egy nyilvánvaló hiba kiküszöböléséről van szó egyszerűen, csak egyesek többet látnak bele a valóságosnál...
|
Milyen hiba Synkel? Te állítottad be a helytartót, hogy képezzen... Szerencsétlen a Te utasításaidat követi... Ebben hol a hiba? Jaaa, hogy közben beteg vagy? Az már feltétel... Mint ahogy az is feltétel lehet akár, hogy megy rajtad ártó vari... ahogy az is, hogy az elmúlt 3 körben loptak embert, ahogy az is, hogy 65% alatt van a morálod, ahogy az is, hogy éhezel, stb, stb...
Nem látom a különbséget...
|

02-08-2007, 12:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
De látok egy különbséget...
Míg azt, hogy beteg vagy vagy sem CSAK magadnak köszönheted (hiszen te támadtál), addig a többi dolog rajtad kívülálló okok miatt is bekövetkezhet...
Tehát ha valamit akartok bevezetni azok a feltételek legyenek, és ne a betegség miatti feltétel 
|

02-08-2007, 12:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
|
Nem akarod látni  sztem ez innentől meddő vita, mert Te már CSAKAZÉRTIS ellene vagy..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

02-08-2007, 13:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Nem akarod látni  sztem ez innentől meddő vita, mert Te már CSAKAZÉRTIS ellene vagy..
|
Deni, Te támogatnád azt, hogy ha a távolbalátásnál látható, hogy jönnek ellened, akkor a helytartó felrakja a védelem varázslatot?
Ugye nem...
Akkor milyen alapon van olyan, hogy a vérszomjat felteszi a helytartó alapból?
Pont ez lenne...
Ha a helytartó nem képez mikor beteg vagyok, akkor miért képez akkor, ha éhezem, megy rajtam a vihar, vagy 40% a morálom?!
Ugyanez...
Ez a logikai bukfenc...
Nem az, hogy ha fizetek érte, akkor miért teszi tönkre az országom a helytartó szöveg 
|

02-08-2007, 13:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
és mondja és mondja és mondja 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
|
|
Posting Rules
|